2015 m. vasario 21 d., šeštadienis

Artdeco Color Lip Shine lūpų dažai spalva 52 Shiny fucsia ir mineralinis išsukamas lūpų pieštukas 48 Mineral Cherry Black Queen

 Šiandien vakariniam skaitymui siūlau įrašą apie Artdeco lūpų dažus ir Color Lip Shine kolekcijos ir apie mineralinį lūpų kontūro pieštuką. Vakar jau tikriausiai matėte instagram naujos Artdeco kolekcijos nuotraukos. Man labai patiko skaistalai ir mėtinės spalvos nagų lakas. Nuo vakar vakaro kolekcija jau parduotuvėse. Viską galima išbandyti ir apžiūrėti. O aš savo atsiliepimais pasidalinsiu jau kitą savaitę. O šiandien mes plačiau pašnekėsime apie lūpas, apie madingą Ombre stiliaus lūpų dažymą ir apie lengvos tekstūros lūpų dažus, kurie idealiai tinka pavasariui.




Gamintojo aprašymas:




Color Lip Shine
Lūpų dažai
Naujiena - želė/kreminės konsistencijos lūpų dažai!
Želė konsistencija pasižymi lengvumo pojūčiu, drėkinimu ir blizgesiu. Rezultatas: glotnios, tolygiai nudažytos lūpos.
Daug privalumų viename - spalvų pasirinkimas tarp intensyvių, sodrių ir švelnios pigmentacijos atspalvių, subtilus, drėgnas blizgesys ir lūpų priežiūra (su polimerais). Be parabenų, be kvapų, be silikono.
Gyva spalvų gama itin prabangiame dėkle!
Kaina: 16,19 EUR

Kur Pirkti: Douglas, Drogas, Sarma

Spalvų pasirinkimas:




Majestic Beauty Mineral Lip Styler
Mineralinis išsukamas lūpų kontūro pieštukas
Iš ARTDECO kolekcijos „Majestic Beauty" Ruduo/Žiema 2014/2015.
Šiuo lūpų kontūro pieštuku lengvai ir švelniai nubrėšite dailią ilgai išliekančią lūpų kontūro liniją, kuri puikiai paryškins natūralų lūpų kontūrą ir suteiks dar daugiau žavesio. Lengvai naudojamas ir patvarus lūpų pieštukas sukurtas taip, kad galite naudoti tiek vieną, tiek su daugelio atspalvių lūpų dažais ar lūpų blizgiais. Tereikia pasukti lūpų kontūro pieštuko viršutinę dalį ir be jokio vargo nubrėšite lūpų kontūrą ypač tiksliai ir lygiai. Be to, specialus pieštukų paviršius sukurtas taip, kad būtų patogu laikyti ir dailinti lūpų kontūrą.
Talpa: 0,4g

Kaina: 9,54 EUR

Kur Pirkti: Douglas, Drogas, Sarma

Įpakavimas:








Spalvos: Lūpų dažai 52 Shiny fucsia ir lūpų pieštukas 48 Mineral Cherry Black Queen




Rezultatas:

Su pieštuku tik kontūras





Patamsinau su pieštuku lūpas. taip lūpų dažai laikosi ilgiau ir geriau, o taip pat sukūriamas labai madingas Ombre stile lūpos







Su lūpų dažais







Su makiažu:


Tik lūpų dažai


Tik lūpų pieštukas. 





Mano nuomonė:

Artdeco kosmetiką labai geros kokybės, todėl nusivilti ją nėra jokių galimybių, kiekvienas produktas vertas dėmesio. Kai aš gavau testavimui lūpų dažus ir lūpų pieštuką, įdomiausiai atrodė lūpų dažai, o labiausiai patiko pieštukas. Jus jau matėte nuotraukas. Spalvos tobulos. 
Pradėsiu nuo Artdeco Mineralinio pieštuko. Labai patogu naudoti, nes pieštukas yra išsukamas, nereikia pastoviai galvoti kur yra drožtukas. Nubrėžia labai ploną ir tikslią liniją. Jį galima naudoti kontūrui nubrėžti, ombre lūpų dizainus sukurti ir kaip matinius lūpų dažus. Dėl savo sudėties, jis nesausina lūpų, o naudojant kaip matinius lūpų dažus išsilaiko labai ilgai.

Artdeco Color Lip Shine lūpų dažų spalvų pasirinkimas labai didelis, yra labai gražūs ir ryškus atspalviai, aš jau vakar išbandžiau parduotuvėje visus atspalvius, man jie patiko. Įpakavimas juodas, sunkus, metalinis. Labai panašus į Chanel Rouge Coco Shine lūpų dažus. Panašus įpakavimas ir konsistencija. Lūpų dažų testūra kreminė, puikiai drėkina lūpas, tačiau naudojimui reikalingas lūpų pieštukas. Spalvos pakankamai ryškios, todėl jeigu išbėgs už lūpų kontūrą bus negražu. Su pieštuku laikosi ant lūpų ilgai, be pieštuko iki pirmos kavos ir užkandžių, jeigu nevalgyti ne ilgiau 2-3valandų. 

Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šiuos produktus. Artdeco lūpų pieštukas mano "must have"



SHARE:

6 komentarai

  1. šis atspalvis jums labai tinka :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, man jis irgi labai patiko. Ypač pieštukas Artdeco. Tobulas.. ;-)

      Panaikinti
  2. Aliona, labai labai puikiai atrodo makiažas :) Ir ypač lūpdažio spalva tinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabi piestuko ir lupdazio spalva :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, lan irgi jis tolulas. Niekada nepagalvočiau, kad su pieštuku galima pasiekti tokio efekto.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig