2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

ŠALTO SPAUDIMO GIRAFFE SULTYS


Labas rytas, brangieji, sekmadienio ryta labai norisi pradėti sveikai, todėl skubu Jums papasakoti apie naujieną mūsų rinkoje: šalto spaudimo sultys GIRAFFE. Aš niekada nepraeinu sulčių barus, dažniausiai renkuosi juos, nei kavos gėrimus, tačiau taip kartais norisi iš ryto, namuose, atsigerti pusryčiams arba prie jų skanių, bei sveikų sulčių? Galima sultys spausti namuose? O kam? Man, tiesą sakant paprasčiau nusipirkti, negu supirkti visus vaisius ir šalto spaudimo sulčių aparatą. Todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį į sultys ir 'smoothies' kuriuos siūlo GIRAFFE.




Gamintojo aprašymas:



Žirafa – tai aukščiausias gyvūnas gyvenantis žemėje, todėl ji turi galimybę kruopščiai atsirinkti geriausius, labiausiai prinokusius vaisius, kurių kiti gyvūnai nepasiektų. Giraffe produktai – lygiai taip pat kaip ir žirafa, yra ir bus visa galva ir pečiais aukščiau.
Mūsų pagrindinė vertybė – tai sveikas gyvenimo būdas, o tai galiausiai mums visiems leidžia būti linksmesniu ir geresniu žmogumi, skleidžiančiu gerą nuotaiką aplink save. Mums patiems ne visada pavykdavo valgyti pakankamą kiekį vaisių, kurie natūraliai aprūpina organizmą vitaminais, taigi išsikėlėme sau tikslą išspręsti šią problemą. Sukūrėme sultis ir vaisių kokteilius, kurie kupini vitaminų ir mūsų organizmui reikalingų antioksidantų.
Mūsų produktuose – tik termiškai niekada neapdoroti vaisiai, daržovės ir nieko daugiau. Naujausios paskalizavimo technologijos pagalba, mums pavyko tai įgyvendinti nenaudojant jokių konservantų, koncentratų ar kitų nenatūralių priedų, todėl atsukus Giraffe buteliuką gėrimas kvepia, kaip tik ką nuskinti vaisiai.
Mūsų akcentuojama aukšta kokybė nėra tušti žodžiai, pavyzdžiui, mes naudojame šviežius egzotinius vaisius, kurių net nepavyktų gauti prekybos centruose. Viename buteliuke vaisiai gali atkeliauti daugiau nei iš 10 skirtingų šalių, tam, kad juos maišant nejustumėte skirtingų derlių įtakos. Galiausiai Jums pateikiame absoliučiai pranašiausią produktą, įkvepiantį ir verčiantį nusišypsoti.

Mano pasirinkimas:



Naudongumas ir sudėtis:

Giraffe sultyse nėra jokių konservantų, dažiklių, aromato ir skonio stipriklių, nėra pridėta cukraus ar vandens. Taip pat yra naudojami tik genetiškai nemodifikuoti vaisiai ir daržovės. Visos maistinės savybės yra iš išspaustų vaisių, nėra pridėta jokių dirbtinų vitaminų.




Kodėl verta pasirinkti šalto spaudimo sultys? 
Šaltas spaudimo būdas išlaiko maistingas medžiagas, vitaminus, natūralią spalvą ir skonį. 
Mano nuomonė:
Man labai patiko GIRAFFE sultys, skonis nuostabus. Mėgstamos: aviečių-kriaušių-obuolių.  Tikros vasaros skonis. Galiu pasakyti, kad sulčių konsistencija pakankamai tiršta, yra minkštimas. Įpakavimas- patogus. Svarbiausia- pasiekiamumas. GIRAFFE Sulčių reikia ieškoti RIMI parduotuvėse (sulčių baruose) ir internetiniame puslapyje http://www.higiraffe.com/lt/. Kainos tikrai yra prieinamos kiekvienam. O aš savaitgalio rytus pradedu nuo skanių sulčių, o ne nuo kavos, o namo važiuoju pro Panoramos RIMI. Juk greitai pavasaris, reikia rūpintis savimi ir savo sveikata.
O čia mano pavasario planas. Pagaliau eisiu sportuoti.





SHARE:

1 komentaras

  1. ooi, super šitos sultytės, kai reikia greit kažką pagriebt iš parduotuvės. šiaip rekomenduočiau patiems įsigyti sulčiaspaudę, ilguoju periodu sutaupysit nemažai pinigų. maniškė lėtaeigė sulčiaspaudė Zyle jau antrus metus be gedimų spaudžia, labai gerai.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig