2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Lush The Kiss lūpų šveitiklis


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien skaitymui prie rytinės kavos siūlau naują įrašą apie Lush lūpų šveitiklį iš Valentino Dienos limited edition kolekcijos Lush The Kiss. Aš ilgai galvojau, pasakoti ar ne, bet kai pamačiau šiuos lūpų šveitiklius parduotuvėje, nusprendžiau apie vieną iš populiariausių Lush produktų papasakoti plačiau.




Gamintojo aprašymas:



Talpa:25 gr.

Sudėtis:





Įpakavimas:












Konsistencija:





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš negaliu pasakyti, kad lūpų šveitiklis yra kosmetinės 'must have', tačiau tai labai naudingas produktas, norint švelnių ir lygių lūpų. Aš skaičiau labai daug receptų, kaip pasigaminti tokį pat šveitiklį namuose, tačiau man paprasčiau nusipirkti, negu terliotis pačiai. Lush turi labai dideli lūpų šveitiklių pasirinkimą: Popcorn, Bubble Gum ir Sweet Lips, ieškant informacijos internete aš dar radau:  Bon Bon (spanguolių ir cintinų šerbeto skonio), Pow Row (iš limituotos Kalėdinės kolekcijos poping candy skonio ir kvapo), Santa's (dar vienas labai gražus raudonos spalvos lūpų šveitiklis iš limituotos kolekcijos) ir Mint Julips (mėtų ir šokolado skonio).
Lush The Kiss lūpų šveitiklis iš Valentino dienos kolekcijos, kvapas vyšninių saldainių. Šveitiklis pagamintas cukraus pagrindu, tačiau kad lūpos būtų dar švelnesnės, pridėta truputis druskos. Aš naudoju šveitiklius du kartus per savaitę, taip mano lūpos būna lygesnės ir aš galiu naudoti matinės spalvos lūpų dažus. Man labai patinka Lush lūpų šveitikliai, jie labai malonių skonių ir kvapo, gerai poliruoja lūpas, o širdutės The Kiss lūpų šveitiklio sudėtyje sukelia šypseną.

PR sample




SHARE:

5 komentarai

  1. Atrodo labai skaniai, bet iš tiesų toks perteklinis produktas vonioje. Nebent juo galima ir veidą nusišviest. Aš lūpas nušveičiu tuo pačiu, kada šveičiu ir veidą. Ir tuo pačiu metu, ir tuo pačiu tuo metu naudojamu produktu. Net nekilo niekada mintis atskiroms zonoms pirkt atskirus produktus. Kad ir kaip gundo. Regis šios kompanijos stiprusis arkliukas yra įpakavimai ir spalvos. Nes labai labai gundo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visa Lush kosmetika atrodo labai 'skaniai', todėl jeigu užkabins, tuščiom rankom iš parduotuvės neišeisi. Šitas šveitiklis naudojamas tik lūpoms, veidui bus stiprus. Rekomenduoju palaukti išpardavimo, tada galma išbandyti už nedidelę kainą.

      Panaikinti
  2. O tu būtent tokį turi? Nes šitas limituoto leidimo kaip ir pats švelniausias, nes pagamintas cukraus pagrindu ir nedirgina lūpų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pagalvojau, kad kirminas viduj :DD O jei rimtai, tai pritariu Salomėjai, kad tai perteklinis produktas. Bet kokiu atveju Lush man vis vien patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, sutinku, tai nėra pirmo būtinmo produktas, tačiau vistiek labai mielas. Lush konsultantės sakė kad perkamiausias ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig