2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Makiažas su MAC #macartofthelip (daug nuotraukų)



Jeigu yra galimybė išbandyti ką nors naujo, aš būtinai ja pasinaudoju. Šį kartą tai makiažas su MAC kosmetika. Aš labai seniai noriu išbandyti ką nors iš MAC, bet ten toks didelis spalvų pasirinkimas , tiek daug skirtingų kreminių pudrų, pieštukų, lūpų dažų ir limited edition kolekcijų, kad pasimesti labai lengva. Be profesionalios konsultantės pagalvos pasirinkti neįmanoma. Galiu pasakyti, MAC konsultantės -visažistai labai draugiškos ir paslaugios, pastoviai dalyvauja apmokymuose ir pagelbės bet kuriai padaryti teisingą pasirinkimą, taip pat man patiko MAC apšvietimas, šviesa labai natūrali, todėl galima rinktis drąsiai, kosmetikos priemonės atrodo parduotuvėje taip pat, kaip ir lauko šviesioje. Na dabar apie renginį: pagrindinė tema- gražios lūpos, daugiausiai dėmesio skiriama lūpoms, ir atliekamas labai lengvas makiažas. Šiandien apie MAC produktus ir makiažą pašnekėsime plačiau.




Aprašymas:


Papūsk lūpas! Tai - ART of the LIP!

Kartu su magiškais mūsų makiažo meistrų potėpiais atrask naujų ir spalvingų būdų dažyti savo lūpas... Papūsk lūpas ir pozuok savo nuotraukai! Gyvi pavyzdžiai… Labai seksualūs garsai…

Pradėsime nuo to, kaip atrodo MAC nauja limituoto leidimo MAC Toledo kolekcija:

čia labai gražios raudonos spalvos lūpų dažai


dar man labai patiko šaltai rožinio atspalvio skaistalai:






O štai nuostabios kokybės lūpų dažų pieštukai:





Makiažas:

Kaip aš jau pasakojau, makiažo tema: gražios lūpos, todėl mes pradžioje pasirinkome lūpų dažų atspalvį ir priderinome prie jo lūpų pieštuką. Savaime suprantama, aš pasirinkau raudonos (šaltos) spalvos lūpų dažus, tokios spalvos mano mėgstamiausios, o prie tokios spalvos lūpų reikia idealios odos ir neryškaus akių makiažo.

Visos priemones ką naudojome makiažui.

  MAC standartai labai aukšti, visi teptukai ir kosmetikos priemonės dezinfikuojami prieš naudojant, todėl galite nebijoti, kad gali užpilti spuogai, ar dar kas nors.

Mes nuvalėme mano makiažą, perėjome veidą dar su MAC miceliniu vandeniu kad veidas būtų švarus ir gaivus Toliau naudojome MAC complete Comfort veido kremą, jis riebios konsistencijos, todėl jo reikia visai nedaug. Jis gerai maitina veido odą, o kreminė pudra tepasi lygiau ir gražiau.


Man patinka pusiau matinės kreminės pudros, turinčios didesnį maskavimą, todėl mūsų pasirinkimas MAC Pro LONG WEAR kreminė pudra, man patiko jos konsistencija, labai gerai tepasi. Galima tepti rankomis, kempine ir MAC teptuku (diofibra). Svarbiausiai, visažistė parinko man tinkantį atspalvį. Aš specialiai padariau daugiau nuotraukų, jeigu jums patiko mano atspalviai, jus galėsite drąsiai išbandyti juos parduotuvėje, o taip pat paprašyti konsultantės pagalbos.



Labiausiai patiko maskuojama MAC priemonė - MAC PRO LONG WEAR Concealer - gerai padengia paakių zoną, nesubėga į raukšlelės, malonios ir nesunkios konsistencijos. Gali būti naudojamas paakių zonoje ir kontūravimui. Šitą priemonę aš nusipirkau, būtinai parašysiu pilną atsiliepimą. 
Visažistės patarimas: rinkitės maskuojamą paakių priemonę vienu tonu šviesesnę negu kreminė pudra, tai veidas atrodys gaiviau ir gražiau. Lengvai perbraukite teptuku su šviesesniu atspalviu per nosį ir virš lūpos, taip atliepamas lengvas kontūravimas dieniniam makiažui.



Aš labai mėgstu 'glow' efektą, todėl konsultantė patarė man pabandyti MAC STUDIO SCULP DEFINIG POWDER - man labai patiko. Tekstūra labai minkšta, suteikia veidui švytėjimo efektą, tuo pačiu neleidžia veidui riebaluotis. Aš būtinai nusipirksiu pilną įpakavimą.




Pats populiariausias ir perkamiausias MAC kosmetikos produktas - kontūravimui skirti MAC HARMONY matiniai skaistalai. Spalva labai graži, nei šalta, nei šilta, matinė, momentaliai pakeičia jūsų veidą į gerąją pusę ir išryškina skruostus.




Spindėsio suteikiantys MAC skaistalai in STYLE




Tam, kad paryškinti akis, buvo naudojamas MAC akių pieštukas. Spalva LORD IT UP. Tai šiltos rudos spalvos, kreminės konsistencijos su auksinės spalvos shimeriu pieštukas.

Na o dabar pats svarbiausias momentas- lūpos. MAC siūlo naudoti PREP PRIME skirtą lūpoms. Tai silikoninės konsistencijos lūpų balzamas, kuris lygiai padengia lūpas, neleidžia išbėgti lūpų dažui už kontūrą ir subėgti į raukšleles, lūpų dažai su juo laikosi žymiai ilgiau. Patikėjau. Aš pasirinkau ryškios spalvos lūpų dažus, todėl tikėjausi, kad jie pabluks po kelių valandų arba dažys dantys. Nieko panašaus: lūpų dažai išsilaikė apie 5 valandas, aš dar grįžau namo, o lūpos buvo padažytos idealiai.


MAC pristato naujos konsistencijos lūpų pieštukus, jie švelnesni, gerai pigmentuoti, minkšti ir tepasi labai lengvai. Rekomenduojama lūpų pieštuku užtušuoti ne tik lūpų kontūrą, bet ir visas lūpas, tai lūpų dažai nesusivalgo ir ilgiau išsilaiko ant lūpų.


Na ir galiausiai mano pasirinkimas- tobula spalva iš naujos MAC Toledo kolekcijos.




Rezultatas:









Mano nuomonė:

Ačiū labai MAC kompanijos konsultantams už gerai praleistą laiką, naudingas žinias ir nuostabiai atliktą makiažą. Tokio gražaus veido tono aš jau seniai neturėjau. Atrodo, naudojamos tik kelios priemonės, o veidas atrodo tobulai. Šnekant apie lūpų dažus - man labai patiko raudoni atspalviai, kiekvienas galės pasirinkti pagal savo skonį. Aš vakar nusipirkau tik maskuojamą priemonę, tačiau jau rašau sąrašus, ko tiksliai reikia. 






















SHARE:

3 komentarai

  1. Aš jau rašau sąrašus ką pirksiu, nes tikrai labai patiko rezultatas ant veido. Šiandien bandžiau naują Mac maksuojamą priemonę, labai patiko. Aišku, kad labai gerai, kad yra parduotuvė arti, dabar dažniau užsiksiu.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig