2015 m. gegužės 15 d., penktadienis

ANNY nagų lakas. Spalva Rock your nails 680


Šiandien ant mano nagų sidabrinės spalvos smėlio konsistencijos ANNY nagų lakas. Man labai patinka spalva ir rezultatas ant nagų, šiandien apie ANNY GOES ROUTE 66 pašnekėsime plačiau. Tai ne nauja kolekcija, tačiau kolekcijos spalvas aš tikrai mačiau ANNY stende, todėl galim drąsiai aptarti visus atspalvius ir pasirinkti mėgstamiausią.




Gamintojo aptašymas:




ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Spalva  Rock your nails 680 iš "La Route Du Paradise"


Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:






Teptukas:



Rezultatas:







Mano nuomonė:

Labai graži ir neįprasta spalva. Aš pažįstu labai daug merginų kurioms patinka smėlio nagų efektas, yra tų, kam nepatinka. Aptarsime privalumus: užtenka tik vieno lako sluoksnio, manikiūras išdžiūsta labai greitai, blizgučiai ant nagų laikosi labai ilgai. Iš minusų noriu paminėti šios: nagai lieka šiurkštūs (priklausomai nuo blizgučio kiekio ir dydžio), matinis efektas (reikia 2-jų storų viršutinio lako sluoksnių tam, kad spalva tampų lygi, sunku nuvalyti.
Aš sakau taip, viską reikia išbandyti, o tik tada spręsti. Jeigu aš visai neturiu laiko, o manikiūras turi būti ant nagų jau po gerų penkių minučių, smėlio tekstūros nagų lakai puiki išeitis. Taip pat jų spalvos gali būti ir ryškios, ir tamsios, iš blizgios. Žodžių, pasirinkimas tik labai didelis. ANNY nagų lakų kolekcijoje spalvos nuostabios. Kaip aš galėjau nepastebėti šviesiai mėlyno HIGHWAY TO HEAVEN ir rožinio AMERICAN DREAM? Šnekant apie pilką ROCK YOUR NAILS spalvą noriu pasakyti, kad spalva tobula, pilka su sidabrinės spalvos blizgučiais. laikosi ant nagų apie 4 dienas.
Na o dabar patarimas kaip greičiau ir lengviau nuvalyti tokio tipo nagų lakus: reikia prispausti vatos diską su valomąja priemone ir palaikyti, po kelių sekundžių lakas nusivalo žymiai geriau ir greičiau.


PR sample

PS. o čia nuorodos kaip atrodo kiti šios kolekcijos spalvos:

















SHARE:

3 komentarai

  1. Nebandžiau šio gamintojo lakų, bet smėliniai man patinka. Tik kai jau visai nudžiūna tai galiukus vos vos pašlifuoju, kad nesuplėšyčiau pėdkelnių :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ANNY dalelės labai smulkios, todėl dildinti nereikia. Aš vis laukiu vasaros, kad be pėdkelnių ;-)

      Panaikinti
  2. Ir nesimato kur galiukas atnaujinas, spalvos ir tekstūros susilieja puikiai. ANNY dar valosi padoriai, turėjau Dance Legend, ten nesivalo visai, ir blizgios liekia ir rankos, ir nagai ir odelės.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig