2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.05.21


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, tikriausiai nepatikėsite, bet man dienos taip susimaišė, kad aš prisiminiau apie Beauty Talk rubriką tik dabar. Bet aš esu labai pareigingas žmogus, rubrika turi būti paskelbta ketvirtadienį ir viskas... Kviečiu vakarinės kavos kartu su manimi ir Lietuvos bloggeriais.





Noriu pradėti nuo Salomėjos atsiliepimo apie ekologiškus lūpų blizgesius, tai man atrodo įdomiausias šios savaitės mano pamatytas produktas.


Dar vienas nematytas, tačiau girdėtas LILY LOLO kosmetikos produktas. Apie šią kosmetiką gaminančią kompaniją man pasakojo mano draugė, tačiau aš nieko taip ir nenusipirkau, dabar suprantu, kad reikėjo. Jurgitos atsiliepimas ir rezultatas bloge:


Rožinis dantų šepetukas mano svajonė. Modestos bloge nerealus dantų šepetukas ir visa dantų šepetėlių istorija.




Ar jau matėte naują Mildos plaukų spalvą? Pagaliau jos svajonė turėti ryškiai raudonos spalvos plaukus išsipildė. Super.


Judita išbandė ir įvertino naują UogaUoga BB kremą, mūsų nuomonės sutampa: mažas maskavimo efektas. Kam patinka  lengvas maskavimas, "nuogos" odos efektas, jums tikrai patiks UogaUoga naujovė.


Mažena išbandė Biotherm Liquid Glow aliejuką, tiesą sakant aš jį irgi naudoju ir man patinka. Tai nuostabi naujiena kosmetikos rinkoje.



Kotrynos bloge naujas atsiliepimas apie Narciso Rodriguez kvepalus. Mano pažintis su šio gamintojo kvepalais prasidėjo taip: labai dažnai parduotuvėse stovi merginos ir dalina popieriukus su kvapu. Aš pasiėmiau, įmečiau į rankinę, o kitą dieną pradėjau ieškoti, kas taip skaniai kvepia. Pasirodo tai rožinės spalvos Narciso Rodriguez kvepalai. 


Karolina apsilankė kosmetikos parduotuvėje ir įvertino Gosh stendo asortimento. Rytoj aš įvertinsiu centrinės Kristianos asortimentą, bandysime ieškoti panašumų ir naujų produktų.

Geriausias akių pavedimas iš essence, naudoti lengva, rezultatas tobulas, kaina maža. Aš ir Greta rekomenduojame išbandyti.


Dar vienas labai geras ir dėmesio vertas produktas Patricijos bloge - essence XXXL Shine lūpų blizgesiai.


Dar vienas atsiliepimas apie Bourjois kreminę pudrą, ir vėl geras ;-) Na dabar jau tikrai išbandysiu ką nors iš Bourjois kreminių pudrų.



Ingrida užsakė Lookfantastic grožio dėžutę, manau kad sudėtis tikrai verta dėmesio. Po kelių dėžučių siurprizų prisivalgai ir jau nebeįdomu, aš padariau pertrauką ir manau po kelių mėnesių užsakysiu vėl.





Eimantė pasakoja apie pavasario - vasaros šukuosenų tendencijas. Pasirodo, Gėlės plaukuose tai ne tik naujoviška vestuvių puokštė, bet ir madinga pavasario tendencija.


Dar viena madingiausia šios vasaros tendencija - auksinės ir sidabrinės spalvos tatuiruotės. Visa informacija ir rezultatas Živilės bloge.



Aurelijos bloge nauji pirkiniai. Aš labai seniai ieškojau Catrice matinių šešėlių paletė, kai tik pamatysiu būtinai nusipirksiu. Mano sveikinimai su 100 straipsniu, linkiu ilgo blogo gyvavimo, kūribiškumo ir daugiau naujų straipsnių.





Užsienio Bloggeriai apie naujienas:


Jau pasirodė nuotraukos kaip nauja ANNY kolekcija skirta Fashion Bloggeriams atrodo realybėje:


O štai jau nagų lakai realybėje. Man labiausiai patinka šviesiai mėlynas. Puikiai tinka atostogoms.



Tokia buvo mūsų savaitė, 
Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

5 komentarai

  1. Mėgstu šitą rubriką, nes vis atrandu ką paskaityti naujo. :D Ačiū!
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš galiu įkelsti ir tavo įrašus į šitą rubriką?

      Panaikinti
    2. Žinoma, kokie dar klausimai. ;)

      Panaikinti
  2. Dėkoju už sveikinimą, be to norėčiau pataisyti šiek tiek, nes mano vardas Aurelija, be ė raidės :) bet aš neįsižeidžiu, jei kas ne taip parašo vardą ar pavardę :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsiprašau, ištaisiau. Nes googlinau, yra ir toks ir toks variantas. Dabar žinosiu. ;-0

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig