2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

BioSelect Švelnus valomasis pienelis visų tipų odai



Labas rytas,mano brangieji blogo skaitytojai, noriu pasidalinti atsiliepimu apie BioSelect švelnųjį valomąjį pienelį. Man graikiška kosmetika labai patinka, dažniausiai tai ekologiški, natūralios sudėties ir geros kokybės produktai. BioSelect pienelis man labai patiko, todėl šiandien papasakosiu apie jį plačiau.




Gamintojo aprašymas:




Švelnus valomasis pienelis visų tipų odai.  Dictamelia* kartu su natūraliu Balzamo and Rozmarino ekstraktais pašalina makiažą ir odos nešvarumus, taip pat minkština ir atpalaiduoja odą. 


NAUDOJIMAS: lengvai įmasažuokite ant veido ir kaklo. Nuvalykite su servetėle ar vatos padėliu ir nuplaukite vandeniu. Užbaikite valymo procesą atgaivinančiu  losjonu. 

Sudėtis:





Talpa: 200 ml.

Kaina: 16,51 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:



Rezultatas:











Mano nuomonė:

BioSelect pienelio sudėtyje yra Dictamella balzamas- tepalas, tik perskaičius pilną produkto istoriją supratau, kad tai Senovinis Graikų natūralus tepalas, alyvuogių aliejus sumaišytas su dictamo augalu. Toks mišinys - natūralios kosmetikos stebuklas, naudojamas nuo įpjovimų, sudirginimų, odos pažeidimų ir įdeginimų, taip pat atlieka kasdieninės veido ir kūno priežiūros vaidmenį.
Bioselect augina dictamo augalus sertifikuotose laukuose, o sujungus žodžius dictamo ir alyvuogių aliejus - gaunasi "Dictamella". BioSelect produktai yra natūralios sudėties ir turi tai patvirtinančius sertifikatus. 

Šnekant apie valomąjį pienelį noriu pradėti nuo įpakavimo, jis pakankamai patogus, naudoti labai lengva. Konsistencija labai tiršta, kvapas vos jaučiamas ir švelnus. Užtenka mažo produkto kiekio tam, kad gerai nuvalyti veido odą. Pieneliu galima valyti makiažą, nuotraukose parodžiau, kaip pienelis susitvarko su kremine pudra, akių pavedimu ir lūpų dažais. Noriu pasakyti, kad valant akis pienelis griaužia, todėl rekomenduoju akių valymui naudoti kitas priemones, o veidas po naudojimo lieka labai minkštas ir švelnus. Skirtumas nuo paprastų pienelių jaučiamas labai stipriai. Man produktas labai patiko, rekomenduoju išbandyti. 

PR Sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig