2015 m. liepos 28 d., antradienis

Make Up Factory vienos spalvos akių šešėliai (spalva 15 Havanna Brown)



Šiandien noriu papasakoti apie tobulos spalvos Make Up Factory akių šešėlius. Dažniausiai darant vakarinius makiažus, mes naudojame daug šešėlių atspalvių, tačiau kartais, tobulam makiažui užtenka vos  juodos spalvos pieštuko ir vieno atspalvio akių šešėlio. 





Gamintojo aprašymas:


Užkepti aukštos kokybės akių šešėliai su šilkiniu perlamutriniu efektu. Šešėliai pagaminti naudojant specialų procesą, kuris užtikrina ypatingą blizgesį, pigmentaciją ir spalvos intensyvumą. Šešėliai gali būti naudojami tiek sausuoju, tiek šlapiuoju būdu. Naudojant šlapiuoju būdu, spalvos gaunasi intensyvesnės. Naudojant Make Up Factory akių šešėlių bazę, spalvos atrodo intensyviau, o makiažas išsilaiko žymiai ilgiau. 

Sudėtis:



Įpakavimas:








Spalva:











  • Makiažui naudojama pieštukinė technika, Make Up Factory juodos spalvos pieštukas ir vienos spalvos akių šešėlis Havanna brown


    Rezultatas:












    Mano nuomonė:

    Labai noriu apibūdinti šešėlių atspalvį, tačiau niekaip negaliu. Tai atrodo kad atspalvis visiškai rudas, tai pilkas, tai su rožiniu atspalviu. Kiekvienoje nuotraukoje šešėlio spalva atrodo vis kitaip. Makiažui aš naudojau Make Up Factory šešėlių pagrindą, juodos spalvos pieštuką ir pieštukinę techniką. Kelios minutės, geros kokybės makiažo teptukai šešėlio sklaidymui, ir tobulas makiažas vakarui jau yra. Šnekant apie šešėlių kokybę, noriu pasakyti,  ji tobula, šešėliai gerai pigmentuoti, juos galima naudoti tiek sausuoju, tik šlapiuoju būdu. Naudojant šlapiuoju būdu, spalva atrodo daug intensyviau. Naudojant šešėlių pagrindą makiažas išsilaiko visą dieną, spalva nepraranda savo intensyvumo. Nuostabus produktas, rekomenduoju išbandyti.

    PR Sample





    SHARE:

    Komentarų nėra

    Rašyti komentarą

    Blogger Template Created by pipdig