2016 m. vasario 13 d., šeštadienis

The Balm Meet Matte Nude Eyeshadow Palette akių šešėlių rinkinys (9 spalvos)


Pagaliau aš namuose ir galiu vėl prisėsti prie blogo, negaliu tylėti apie nuostabų dalyką, apie The Balm Meet Matte Nude Eyeshadow Palette, kuri idealiai tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui, spalvos matinės ir tiesiog tobulos. Gavau labai daug komentarų, kad su  Beautiful Brown antakiais gerai atrodau, bet manai tai ir naujų mano šešėlių nuopelnas.




Gamintojo aprašymas:


Pasipuošti kino žvaigždės žvilgsniu yra paprasta ir lengva! Su The Balm Meet Matte Nude Eyeshadow Palette akių šešėlių rinkinio siūlomais atspalviais jūs galite išgauti nepakartojamą ir gundantį žvilgsnį.
Rinkinį sudaro 9 universalios matinės spalvos, tinkamos susikurti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažą.The Balm Meet Matte Nude Eyeshadow Palette akių šešėliai lengvai maišomi, bet taip pat atrodo žaviai tepant ir po vieną spalvą. Plati atspalvių paletė leis jums išsirinkti spalvą, atspindinčią to momento nuotaiką.

Kaina: 44 EUR (dabar taikoma nuolaida, 37,40 EUR)
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:





Spalvos:





Mano nuomonė:

Aš labai trumpai, nes apie tobulus dalykus ilgai šnekėti nereikia, manau ir taip viskas matosi nuotraukose. The Balm palečių įpakavimai labai žaismingi ir stilingi, jie kartoniniai, labai tvirti, puikiai išsilaiko, patikėkite, aš savo pirmą The Balm in Your Hand paletę nešioju savo rankinėje, jokių įbrėžimų nesimatomo. Mett Matt paletėje tik šešėliai, devyni nuostabus atspalviai kiekvienam skoniui, spalvos labai pigmentuotos, nebyra ir atrodo tobulai. Aš naudoju šiuos tik su šešėlių pagrindu, jie puikiai išsilaiko visą dieną ir lengvai tušuojasi. Galiu pasakyti nuo savęs, tokios tobulos matinės baltos spalvos aš nesu turėjusi. Šešėlių paletės kokybę galima tikrinti pagal matinius atspalvius: baltą ir juodą. Aš ilgai ieškojau tokią pigmentuotą baltą spalvą, net MAC šešėliai man nelabai, o šita tobula. Labai patiko pilki atspalviai ir tamsiai rudi. Šešėlių paletė tinka tiek vakariniam, tiek dieniniam makiažui, o taip pat ir profesionaliam naudojimui. Galėčiau palyginti šešėlių kokybę su MAC. Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, jau einu rašyti naują įrašą apie makiažą, o jums noriu patarti nepirkti The Balm ne patikimuose parduotuvėse, nes pigių kiniškų klastočių tikrai pilna. 

PS. Tai geriausią mano matinių šešėlių paletė, naudoju ją jau kelias dienas iš eilės, negaliu atsidžiaugti jos kokybe ir spalvų įvairove.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig