2016 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Self Tanning Mist Dark savaiminio įdegio purškiklis




Vakar manęs jau paklausė, kur aš taip greitai spėjau įdegti, mano veidas dar liko šviesus, tačiau su kūnu aš jau spėjau padirbėti ir jis tapo švelniai bronzinio atspalvio lyg po atostogų. Esmė tame, kad aš dar niekaip neapsisprendžiu kaip apsirengti Mados Infekcijai, aš tai bus kelnės, ar tai bus suknelė, ar tai bus sijonas, viskas paaiškės paskutiniu momentu. Taip, taip, aš labai spontaniškas žmogus, tačiau apie vos vos rusvesnį kūno spalvą aš pagalvojau iš anksto. 








Gamintojo aprašymas:

ST. MORIZ Self Tanning Mist Dark tamsaus atspalvio savaiminio įdegio purškiklis suteiks Jūsų odai nuostabų saulės nubučiuotos odos atspalvį!
ST. MORIZ Self Tanning Mist Medium savaiminio įdegio purškiklį labai lengva naudoti:
  • Tolygiai padengiamos sunkiai pasiekiamos kūno vietos
  • Priemonė greitai džiūsta
  • Puikiai tinka siekiant pakoreguoti / pastiprinti įdegį.
ST. MORIZ Self Tanning Mist Dark tamsaus atspalvio savaiminio įdegio purškiklis yra nepakeičiama priemonė siekiant nepriekaištingo auksinio įdegio! sudėtis yra praturtinta alyvuogių pieneliu ir vitaminu E.
Naudojimas. Purkškite ST. MORIZ Self Tanning Mist Dark savaiminio įdegio purškiklį 15-30cm atstumu nuo odos. Paskirstykite priemonę ranka, arba naudokite specialių ST. MORIZ Self Tan Applicator Mitt aplikatorių (pirštinę) savaiminiam įdegiui. Naudojant veidui purkšti į delną ir įmasažuoti į odą. Po naudojimo nuplauti rankas. Vengti kontakto su akimis, saugoti antakius ir plaukų augimo liniją.
Prieš naudojant bet kurį ST. MORIZ įdegio produktą, rekomenduojama padaryti odos pilingą, ypatingą dėmesį skiriant tokioms kūno vietoms, kaip alkūnės ar keliai. Taip pat odą rekomenduojama patepti drėkinamuoju kremu ir tik jam susigėrus pradėti procedūras su savaiminio įdegio priemonėmis.

Talpa: 150 ml.
Kaina: 6,95 EUR
Įpakavimas:





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Jeigu ant buteliuko parašyta tamsus, reiškia jis ir yra tamsus. Šis savaimio įdegio purškiklis nėra skirtas šviesiai odai, jis tikrai tiks tik tamsesnio gymio žmonėms arba suintensyvinti jau turimą įdegio atspalvį. Tiesą, yra toks purškiklis yra Medium atspalvio, kuris idealiai tiks bet kokio tipo odos spalvai. Jeigu yra pasirinkimas, aš dažniausiai pasirenku kremą ar geli, vietoje purškiklio. Nes man vis atrodo, kai jie purškia nelygiai ir mano oda gaunasi dėmėm. Vakar namuose daryta savaimio įdegio procedūra praėjo puikiai, svarbu purkšti mažesniu kampu ir labai gerai skystį įmasažuoti į kūno odą, tada įdegis gausis lygus (nes priemonė labai skysta, susigeria greitai). Aš rekomenduoju netaupyti pinigų ir nusipirkti St. Moriz pirštinę, kuri apsaugos jūsų rankas ir nagus nuo bronzinio atspalvio, kuris nusiplauna be galo sunkiai.  

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kai pavasaris dar toli, taip norisi nors dienai pamiršti apie šaltį ir žiemą ir pasidžiaugti įdegusiu kūnu, tačiau soliariumai yra labai nesveika mūsų kūno odai, todėl mano dažniausiai pasirinkimas - savaimio įdegio priemonės iš St. Moris, tai labai gera kokybė ir pakankamai mažą kainą.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig