2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Alterna BAMBOO SMOOTH KENDI DRY OIL MIST


Ar aš ką nors girdėjau apie Alrena plaukų priežiūros priemones? O taip, aišku girdėjau, labai norėjau išbandyti, tačiau kainos yra labai jau didelės, todėl šokinėjau iš laimės gavus Alrena plaukų priežiūros priemonių dėžutę testavimui. Nuo ko pradėjau? Nuo aliejaus, nes tai mano mėgstamiausias  plaukų priežiūros priemonių segmentas, neįsivaizduoju savo plaukų be serumų, aliejų ir pienelių.







Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist
Minkštinantis ir drėkinantis purškiamas plaukų aliejus
Sausiems/garbanotiems/dažytiems/normaliems plaukams.
Lengvas, maistingas, sausas plaukų aliejus, kuris stiprina, minkština, saugo nuo karščio poveikio ir glotnina plaukus.
Visos, ekologiškoje bei prašmatnioje Bamboo kolekcijoje esančios priemonės sudėtyje turi gryną, ekologiškai sertifikuotą bambuko ekstraktą, kuris akimirksniu padidina plaukų vidinį stiprumą ir lankstumą. Kiekvieno produkto sudėtyje yra pagrindinių veiksmingų natūralių ingredientų, tokių kaip Kendi aliejus, Indijos agrastas, Maca šaknis, Kalahario melionas ir Mėlynosios jukos šaknis, kurie suteikia nepakartojamą rezultatą.
Visos Bamboo linijos priemonės yra be sulfatų, parabenų, ftalatų, glitimo, sintetinių dažų, mineralinės alyvos, vazelino, DEA, TEA ir PABA.
Rezultatas
Gražūs ir sveiki plaukai be jokių kompromisų.
Naudojimas
Purkšti ant sausų arba drėgnų plaukų ir modeliuoti kaip įprasta.
Talpa: 125ml
Kaina: 23,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Kaip jau žinome, aliejai būna skirtingi: purškiami ir tirštos konsistencijos įprasti aliejai. Kokie man patinka labiau? Mano plaukai yra sausi, galiukai pažeisti, logiška, kad daugiausiai mano vonioje yra tirštos konsistencijos aliejų ir serumų, kodėl aš neperku purškiamų? Man vis atrodė, kad jų sudėtyje yra alkoholis, kuris dar labiau sausina plaukus, tačiau leidžia aliejui neriebinti plaukų ir išgaruoti greičiau. Bet grįžtame prie Alternos, Bamboo linijoje pagrindiniu smuiku groja ekologiškas, sertifikuotas bambuko ekstraktas, dar vienas pliusas - sudėtis, nors aš nelabai mėgstu ir moku ją išskaityti, tačiau puikiai suvokiu, kad įvairių aliejų ir vertingų ingredientų čia daug.
Šnekant apie įpakavimą noriu pasakyti, jis paprastas plastikinis, šnekant apie prabangos produktus norėtųsi stiklinio, tačiau plastikas lengvesnis, jį patogiau pasiimti su savimi. Noriu pagirti purkštuvą, kuris purškia aliejų vos jaučiama dulksna, būtent todėl aliejus neriebina plaukų, o juos drėkina, nes pasiskirsto lygiai. Alterna BAMBOO SMOOTH KENDI DRY OIL MIST turi labai malonų, vos jaučiamą kvapą, plaukai po naudojimo būna šilkiniai, lengvai šukuojami ir gražiai blizga. Noriu pasakyti, kad aliejus riebina plaukus minimaliai, tačiau padauginti nerekomenduoju. 
Ar aliejus vertas sumokėtų pinigų? Šio aliejaus kaina nėra super didelė, tačiau vertinant ekologiškus ingredientus, poveikį ir aliejaus konsistenciją, manau taip.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig