2016 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Alterna BAMBOO STYLE DRY SHAMPOO SHEER BLOSSOM (sausas plaukų šampūnas)


Aš manau sausieji plaukų šampūnai tapo neatsiejama ir nepakeičiama plaukų priežiūros dalimi, kartais taip nėra laiko naujai plaukų šukuosenai, plovimui ir sušukavimui, būtent tada į pagalbą skuba sausieji plaukų šampūnai. Tačiau geras klausimas "Ar verta už sausą šampūną mokėti brangiau"? Ar tai tiesiog brangiai kainuojantis Brendas? Šiandien pabadysime išsiaiškinti.



Bamboo Style Dry Shampoo Sheer Blossom
Sausas plaukų šampūnas
Visų tipų plaukams.
Sausas šampūnas sugeria riebalus, pašalina iš plaukų nešvarumus ir plaukai ilgiau išlieka švarūs. 
Naudojimas: Prieš naudojimą gaminį suplakti ir purkšti ant plaukų iš 15-20 cm atstumo. Palaukti, kol išdžius ir iššukuoti plaukus.
Talpa: 150ml
Kaina: 28,95 EUR

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Garbės žodžio, mano brangieji, už tuos pinigus kuriuos kainuoja šitas stebuklas, jis turėtų pats išplauti jums plaukus ir dar palinkėti 'geros dienos'. Na o jeigu rimtai, mes jau puikiai suvokiame, kad sausieji plaukų šampūnai yra gėris, kad juos naudoti galima, tai nekenkia plaukams, palengvina gyvenimą ir sutaupo laiką. Būkime realistais, Alterna lukso klasės brendas, sauso šampūno kaina nėra maža, tačiau tos kas perka Alterna nepirks Batiste, o tos, kuriuos perka bBatiste geriausiu atveju nusipirks Alterna šampūną, aliejuką arba kaukė plaukams, tas priemones, kurių poveikis akivaizdžiai jaučiamas, bet tikrai nesausą plaukų šampūną.
 Gamintojas siūlo dviejų rūšių (kvapų) šampūnus Sheer Bloossom ir Mango Coconut. Mano rankose Sheer Bloosom, galiu pasakyti, kvapas labai stiprus, aš panaudojus šampūną kambaryje galvojau kad neturėsiu kuo kvėpuoti, šampūnas labai labai labai stipriai kvepia. Aišku, vieniems tai patinka, kitiems ne, aš iš tų, kurie neįvertino. Aš mėgstu stiprius kvapus, tačiau tai turi būti kvepalai arba kvapusis vanduo, bet tikrai ne šampūnas, taip, kvapas gana greitai išgaruoja, nesijaučia plaukuose, tačiau kelios minutės po naudojimo siaubingos. Turiu pripažinti, kad šampūnas labai gerai veikia, jis veikia kelis kartus stipriau negu pigesnį variantai, jis geriau šalina riebalus, plaukai po naudojimo būna puresni, išlaiko savo išvaizdą ilgiau.  Ar rekomenduoju? Sakyčiau kaina per aukšta, na o šampūno kvapo aš tikrai neįvertinau, todėl geriau pradėti savo pažintį su Alterna nuo kitų plaukų priežiūros priemonių, pvz. aliejų plaukų galiukams arna geros plaukų kaukės, juk maitinimo ir papildomos priežiūros plaukams reikia pastoviai.

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. už tuos pinigus kuriuos kainuoja šitas stebuklas, jis turėtų pats išplauti jums plaukus ir dar palinkėti 'geros dienos' - prajuokinai! ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tikrai, kaina labai didelė, turi būti kažkoks išskirtinumas ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig