2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.09.01

Šiandien rašau jau 95 Beauty Talk įrašą, iki jubiliejaus liko vos penkios savaitės, todėl reikia ką nors skubiai sugalvoti, kad būtų smagu ir įdomu ne tik man, bet ir Jums, juk Beauty talk rubrika viena iš populiariausių blogo istorijoje. Na o šiandien švenčiame naują rudens sezoną, pasakosime apie naujus drabužių derinukus, kelionių ataskaitas iš Tolimųjų kraštų ir išbandytas kosmetikos priemones. Pagaliau jau ne toks karštas oras už lango, todėl galiu drąsiai parašyti "Geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos blogerius" ;-)







Nors Darjos blogas pildomas jau kasdien, ten pilna vasariškų drabužių derinių ir Rodos salos vaizdų, aš išsirinkau būtent šitą drabužių derinuką, jis man gražiausias. 


Džinsinės striukės ir šilkiniai bomberiai mano silpnybė, be galo gražus naujas Simonos derinukas idealiai tinka rudens sezonui.


Mes jau seniai pasirinkome Lidl parduotuvę ir perkame maistą tik ten, nes netoli namų, man labai patinka vokiškų maisto produktų kokybę, asortimentas nėra didelis, tačiau ir daug pinigų palikti sunku, todėl tai irgi pliusas. Tačiau niekada nemačiau, tikriausiai nepastebėdavau, Lidl parduotuvėje drabužių. Sandros žalia suknelė atrodo nuostabiai, dabar žinosiu, kad lidl galima ieškoti ir drabužių.


Maženos stiliaus jausmas nepakartojamos, bet kokį drabužį ji gali parodyti taip, kad norsi kaip įmanoma greičiau bėgti į parduotuvę. Vienu žodžiu, tobulas derinukas, pasakojimas apie rudenį ir Filorga pristatymą.


Vasaros atostogos yra gėris, kas dar nespėjo pažiūrėti, kviečiu užsukti į Ingos blogą ir peržiūrėti atostogų filmą ir kelis naujus drabužių derinukus.


Kas nesvajoja nukeliauti į Pietų Korėja? manau visos to norime, todėl kviečiu peržiūrėti nuotraukas ir perskaityti Kotrynos kelionių prisiminimus ir įspūdžius.


Tęsiant kelionių ir Pietų Korėjos temą, Evos drabužių derinukas iš pačios P. Korėjos. Sesės spėjo apsilankyti šioje nuostabioje šalyje, daug įspūdžių ir nuotraukų čia:


Na o štai Laura, smagu turėti sesę dvyne, a ne? Atrodo ant tiek panašios, tačiau tokios skirtingos.


Nesu knygų skaitymo mėgėja, ne, anksčiau skaitydavau ir net labai daug, juokas juokais, tačiau "Karas ir Taika" buvo perskaityta net 3 kartus. dabar laiko skaitymui neturiu, geriau įjungiu filmą, bet apie knygas skaityti kitų bloguose labai mėgstu. Karolina rekomenduoja " Madam Elegancijos pamokas"


Smagu, kad mes visos skirtingos, net einant į tuos pačius renginius pastebime vis skirtingus dalykus, būtent tai yra nuostabu. šiandien aš rašiau apie Filorga iš savo pusės, viską, ką praleidau, Patricijos bloge.


Apie L'occitane grožio dėžutę skaitome gretos bloge, smagu, kad pagaliau vėl pradėjai rašyti apžvalgas.


Ar verta už kosmetikos šepetėlius mokėti brangiau? Mano nuomonę jau žinote, o Gėlėtos kosmetinės bloge rasite Jessup (labai kokybiškų) šepetėlių apžvalgą.


Labai noriu išbandyti L.A. maskuoklių galią ir veido kontūravimo subtilybes juos naudojant, tačiau kažkaip vis nepavyksta užsakyti iš www.ebay.com, nes Lietuvoje pirkti be galo brangiai. Martos bloge pilna veido kontūravimo ataskaita su pavyzdžiais.


Salomėjos rugpjūčio mėgstamiausi, jaučiasi kitų blogerių įtaką, taip pat jaučiu ir savo darbą, juk Diesel laikrodis ten atsidūrė ne šeip sau, na o prie Disel kvepalų aš priėjau tik Salomėjos dėka.


Pupa kosmetikos priemonės užkariauja vis daugiau ir daugiau mūsų kosmetinių, apie kreminę pudrą Like a Doll skaitome Pamaivos bloge.




Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie plaukų tiesinimo priemones. Aš manau apsaugoti plaukus formuojant ir tiesinant yra be galo svarbu, todėl skaitome ir darome išvadas kartu su Viktorija.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote...



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig