2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Beauty Talk 2016.09.30


Labas rytas, mano brangieji, labai atsiprašau už tai, kad vakar visgi nesulaukėte Beauty Tak rubrikos. Mano diena prasidėjo labai anksti, nuo kelių įrašų bloge (reikėjo pravalyti telefoną naujoms nuotraukos, tai reiškia sutvarkyti senas), toliau Dior pristatymas, kuris OMG kaip patiko ir mados renginys Kaune. Grįžau namo prieš vidurnaktį, tačiau jėgų daryti kažką jau nebuvo. Atsikėliau anksčiausiai ir galvoju nuo ko pradėti, ar nuo naujų drabužių derinukų, ar nuo mados renginių, ar nuo Retroformos ir interjero dizaino naujienų? Vienu žodžiu, nusprendžiau pradėti nuo pradžios, Beauty talk, tai kas įdomu beveik kiekvienam.
Geriame rytinę kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius, pažadu, bus tikrai labai įdomu: pamatysite naujus drabužių derinius, surašysime norų sąrašus rudens sezonui, pasidalinsime kelionių įspūdžiais ir aptarsime naujas kosmetines priemones.




Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo gražiausios (mano akimis) nuotraukos, tai Maženos tobulas drabužių derinukas ir nauji ilgi batai. nesvarbu, ar su kulnu, ar be, tačiau panašūs privalo būti kiekvienoje drabužinėje šį rudens sezoną.


OMG kaip gražiai ir stilingai per NYX atidarymą atrodė Darja, jai be galo tinka kulotės, o juodos ir chaki spalvos derinys tiesiog tobulas. Žiūrime daugiau nuotraukų Darjos bloge.


Niekas nemoka taip puikiai derinti pustų sijonų su kitais drabužiais kaip Simona, aš pastebėjau, kad pati pradėjau mintyse dėlioti derinius su tokio tipo sijonu, deja, reikia jį tik nusipirkti. Bet manau aš tam morališkai jau pasiruošusi.


Dievinu tamsiai bordo ir visus įmanomus burgundiškus atspalvius, todėl išsirinkau iš visų Sandros drabužių derinukų būtent šį. Labai patinka animal printas ant batų, kuris gražiai dera kartu su juodu ir bordo spalvos deriniu.


Rudeniui reikia ruoštis atsakingai, būtent todėl kviečiu užsukti į Evos blogą, man net buvo sunku išsirinkti drabužių derinį į Beauty talk rubriką, nes visi atrodo tiesiog TOBULAI.


Kokios nuostabios rožinės spalvos kišenės, kaip man patinka Lauros drabužių derinukas, net neįsivaizduojate. Iš pirmo žvilgsnio, merginos sugeba suderinti nesuderinamus dalykus ir atspalvius, todėl iš jų būtina mokytis tai daryti.





Atradom vienas kitą per NYX atidarymą, susipažinom ir bendraujam. Labai charizmatiška, graži, stilinga ir talentinga mergina, jūsų dėmesiui kelionės į Dubajų ataskaita, tačiau bloge labai daug kitų nuostabių įrašų. Pristatau jums Sandrą, So Sophistication blogo autorę.


Žiūrime nuotraukas ir skaitome apie kelionę į Amsterdamą Gemos bloge..


Dar viena stilinga kelionė bloge šią savaitę, šį karta su Enrika, miestas - Venecija, kas gali būti gražiau? 



Fashion mantra bloge tęsiame pažintį su Malta. Milda pasakoja labai įdomius faktus apie maistą, autentiškumą ir patį miestą.


O kas jūsų norų sąraše šį rudenį? Mano, kaip ir Ingos, bomberiai. šilkiniai, išsiuvinėti, paprasti, įvairių atspalvių ir modelių, tačiau bomberiai. Be bomberio, šį rudenį, nėra gyvenimo, todėl mano spintoje garbingą vietą užsiima net kelį spalvoti variantai.


Paakių zona reikalauja daugiau dėmesio ir išskirtinės priežiūros, todėl skaitome Modestos bloge atsiliepimą apie prieš raukšlinį paakių kremą su argano aliejumi ir burnočiais.


Matiniai lūpų dažai neišeina iš mados, o ryškios spalvos be galo madingos šį rudenį, todėl skaitome Kotrynos bloge atsiliepimą apie Maybelline naujienas.


Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja apie pirkinius su emocija, smagu ir labai malonu perskaityti tokio tipo įrašą.


Patricijos bloge skaitome apie Uoga Uoga mineralinę pudrą, turėjau, naudojau, bet pradėjau labiau vertinti profesionalios kokybės priemones, todėl apie Uoga Uoga kosmetiką net užmiršau. Taip, faina ir natūrali, tačiau man reikia profesionalios kokybės. Manau pudra patiks visoms natūralios ir lietuviškos kosmetikos mylėtojoms ir gerbėjoms.



Ar pastebėjote kosmetikos rinkos tendencijas? Pradžioje tai buvo kontūravimas, toliau strobingas, vėliau matiniai lūpų dažai. kas populiarų dabar? skirtingų atspalvių maskuojamos priemonės. taip, jų buvo ir anksčiau, tačiau dabar tai propaguojama labai stipriai. Gretos bloge skaitome apie maskuoklių rinkinį Physcians Formula.



Apie jaunatviškos odos priežiūros priemones skaitome Viktorijos bloge, aš mielai išbandyčiau nosies porų valymo servetėles, gana įdomiai atrodo.



Jeigu man reikėtų atsakyti į klausimą "kodėl aš nebuvau renginyje", pirmas punktas būtų "negavau pakvietimo". Aš neturiu 'žvaigždės lygos' ir nesureikšminu savęs. Antru punktų būtų ' o ką aš pati padariau tam, kad mane pakviestų? ar aš esu įdomi gamintojui? organizatoriams? Galu gale savo skaitytojui?" Aš visada sakau, kad mūsų gamintojai yra pirmoje bendradarbiavimo stadijoje su blogeriais, atrodo blogeris yra reikalingas, tačiau ką su juo daryti niekas nežino. Bet, pradžioje reikia reikia pradėti nuo savęs. O Juodai plunksnai norėčiau pasakyti, kad reikia tiesiog nusišypsoti ir pasakyti "labas"? 


Pabaigai vienas iš geriausių šios savaitės įrašų Salomėjos bloge, jau svajoju susipažinti su Inga artimiau, įtariu, kad fantastiškas, linksmas ir labai charizmatiškas žmogus. ;-) Ačiū labai už įrašą ir gerą nuotaiką iš pat ryto.


Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Kitas Beauty talk bus 100, wow, kaip greitai...



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig