2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Folorga. Veido priežiūros piramidė


Galiu pasakyti atvirai, daugelis mano draugių, nepriklausomai nuo tuo, apie ką rašyčiau bloge, anksčiau ar vėliau paklausia apie Folorga kosmetiką. Tikriausiai mūsų amžius jau toks, kad rūpi ne rauklių prevencija, o tai, kaip aktyviai ir svarbiausiai veiksmingai kovoti su raukšlėmis. Puikiai suvokiu, stebuklų nebūna, tačiau Filorga ne žada stebuklingą rezultatą, o siūlo sprendimus. Būtent todėl aš skubėjau į Eurovaistinės paistymą.

Apie Filorga girdėjau ne vieną kartą, visiems įdomus rezultatas ir mano nuomonė, turėjau mėginukus, tačiau pilno suvokimo ir nuomonės nebuvo, nesupratau aš iš pirmo karto kodėl turėčiau pasirinkti būtent šį kosmetikos brendą, o gal išbandyti mėginukai tiesiog nepadarė įspūdžio, o gal nebuvo pakankamai informacijos. Juk Filorga kosmetikos priemonės neatrodo 'skaniai', nėra nei spalvų, nei blizgučių, nei šaukiančių pažadų. Juodai-baltos spalvos įpakavimai atrodo kukliai, tačiau profesionaliai, parduodami vaistinėje ir atrodo kokybiškai.

Šiandien aš pabandysiu pasidalinti išgirsta informacija ir savo nuomone, nes mėginukus man parinko profesionali kosmetologė, todėl įspūdis jau visai kitoks.


Laboratoires FILORGA (Prancūzija) – pripažinta ir visame pasaulyje garsi bei gerą vardą turinti kompanija, kuri specializuojasi estetinės medicinos produktų, stabdančių odos senėjimo procesus ir grąžinančių odos jaunystę, gamyboje.
Jau daugiau nei 30 metų Laboratoires FILORGA kuria medicinines priemones estetinės medicinos specialistams, taip pat kosmetikos produktus, paremtus naujausiomis technologijomis ir skirtus plačiam vartotojų ratui. Gamindama ir tobulindama savo produkciją, mezoterapijos priemones, audinių užpildus, rūgštinius pilingus ir odos priežiūros kosmetiką, Laboratoires FILORGA visada atsižvelgia į naujausius mokslinius tyrimus: kompanija turi savo mokslinių tyrimų bazę, atlieka nuodugnius ląstelių senėjimo tyrimus, kuriais remiantis kuria naujus produktus.



Laboratoires FILORGA savo klientams siūlo visapusišką anti-ageing veido priežiūros priemonių ir terapijų spektrą:

  • MEDI-COSMETIQUE® linija - pirmoji kosmetika, sukurta estetinės medicinos pagrindu.
  • mezoterapijos mišiniai NCTF® - patentuoti 55 veikliųjų medžiagų ir hialurono rūgšties kokteiliai odos biorevitalizacijai (procedūras atlieka gydytojai dermatologai, mezoterapijos specialistės kvalifikaciją turinčios kosmetologės);
  • rūgštiniai pilingai GLYKOPEEL® - ypatingai švelnaus poveikio cheminiai pilingai be poprocedūrinio laikotarpio (procedūras atlieka gydytojai dermatologai, kosmetologės);
  • hialurono rūgšties užpildai X-HA3® - raukšlių užpildymui ir veido kontūravimui (procedūras atlieka plastinės chirurgijos gydytojai, dermatologai);
  • CRYOLIFT® krioterapijos ir šviesos terapijos procedūros - mezoterapijos rezultatai neinvaziniu būdu, fizioterapinis odos būklės gerinimas (procedūras atlieka kosmetologės);
  • profesionali kosmetika – priemonės su ląstelių ekstraktais, ypatingai aktyvinančios audinių atsinaujinimą (procedūras atlieka gydytojai dermatologai, kosmetologės).


Tai oficiali informacija, tą skaičiau kelis kartus kad suprasti, na kodėl visgi turėčiau naudoti Filorga? garbės žodžio, chemiją dar prisiminu (tačiau mano pagrindiniu akcentu buvo maisto chemija, kuri su grožio neturi beveik nieko bendro), biologija nelabai, tačiau svarbiausiai - rezultatas. Svarbiausiai mano odos jaunystė ir sveika išvaizda. 
Galite sakyti ką norite, tačiau pagrindinis Filogra kosmetikos segmentas -antiage linija. Sako, kad kosmetologinis amžius skaičiuojamas kiek kitaip, jums tiek metų, kaip atrodo jūsų veido oda. Aš pradėjau naudoti paakių ir kremus nuo raukšlių labai anksti (patikėkite, dauguma sakė, kad tai negerai, blogai, oda pripras ir t.t.), tačiau dabar esu beveik 33 metų ir raukšlių neturiu. Vat kur pagrindinis kremo efektyvumo rodiklis, ant jūsų veido, mano brangieji, todėl čia nereikia taupyti nei laiko, nei pinigų.  

Pagrindinė Filorga kosmetikos paslaptis - NCTF komponentas, kuris jaunina ir gerina odos būklę.

55 veikliosios atjauninamojo komplekso medžiagos veikia sinergijos principu, kuris mažina odos senėjimo įtakojamų trūkumų atsiradimą bei skatina visapusišką ir natūralų odos atjaunėjimą. Šios formulės, kuri tarpląsteliniame matrikse gerina skirtingų biocheminių reakcijų vyksmą, sudedamosios dalys yra:
14 vitaminų - Stimuliuoja gyvybines ląstelių funkcijas
24 amino rūgštys - Stimuliuoja elastino ir kolageno gamybą
6 koenzimai - Katalizuoja biochemines audinių reakcijas
5 nukleino bazės - Aktyvuoja informacijos perdavimą tarp ląstelių
4 mineralai - Šalina odos trūkumus
2 antioksidantai - Mažina laisvųjų radikalų susidarymą


Negaliu nepasidalinti profesionalios kosmetologės Andrėjos mintimis:

„Gyvenant mieste, valymas turėtų būti pirmasis ir svarbiausias odos priežiūros žingsnis. Net ir nenaudojant makiažo, odą kasdien veikia nešvarumai, dulkės, laisvieji radikalai. Dėl šios priežasties klientėms rekomenduoju tiek švelnios sudėties makiažo valymo putas, tiek ir micelinį vandenį. Jokiu būdu neužtenka veido tiesiog nusiprausti“, - tikino kosmetologė A. Krasnevičienė.

Ypatingą dėmesį reikėtų skirti paakių odai. Valydamos makiažą, dauguma moterų vis dar nekreipia dėmesio, jog oda šioje vietoje yra plona ir jautri, o nepakankamai švelnios odos priežiūros sukeltos raukšlelės labiausiai išduoda senėjimą.  Daugiausiai galvos skausmo lietuvėms sukelia būtent paakiai ir raudonis problemos, kurių sprendimui svarbiausias tinkamas odos drėkinimas.

„Vienas pagrindinių sunkumų, su kuriuo susiduria moterys, tai – netinkamos konsistencijos priemonių pasirinkimas. Svarbiausia žinoti savo odos tipą. Juk porėta, tačiau pleiskanojanti oda, jokiu būdu nėra sausa – tokiu atveju, vis tiek reikėtų priemonės mišriai odai. Turint sausą, brandžią odą ir pasirinkus itin lengvą priemonę, teigiamo efekto taip pat nepajusite. Tinkamas drėkinimas yra geriausia odos apsauga“, - drėkinimo svarbą komentavo kosmetologė.

Kalbėdama apie serumus, specialistė akcentavo amžių –  sulaukus 30 metų, į savo kosmetinę juos įtraukti turėtų kiekviena moteris.

„Serumą galima pasirinkti pagal odos problemą ar tekstūrą. Be to, produkto pasirinkimas priklauso ir nuo sezoniškumo – per lengva tekstūra šalčio metu gali sukelti dehidrataciją, o tam tikrus ingredientus vasaros metu galima naudoti tik kartu apsauginėmis priemonėmis su filtrais nuo saulės. Vis dėlto dabar, po vasaros karščių ir iki sausio šalčių, – pats geriausias metas išbandyti naujas priemones“, - „Eurovaistinės“ organizuotame susitikime patarė specialistė.




Na o dabar apie tai, ką galvoju aš. 
Mes jau šnekėjome apie Eurovaistinės veido priežiūros piramidę, labai gerai ir taikliai išdėstytos mintys, visiems suprantama ir prieinama kalba. Manau kiekvienam iš mūsų reikia padaryti atmintines 'kaip teisingai prižiūrėti savo veido odą'. Žinote, būna 'vadovo knygos', manau tokios knygos turi prasidėti teisingos veido priežiūros ir drabužių derinimo patarimais. Mačiau be galo daug sėkmingai vadovaujančių žmonių, tačiau jų drabužių pasirinkimas ir veido priežiūra šaukia pagalbos.

Be jokios abejonės veido valymas yra vienas iš pagrindinių veido priežiūros aspektų, pasirinkimas didžiausias - putos, valikliai, servetėlės, micelinis vanduo. Svarbiausiai - nuvalyti visus nešvarumus ir paruošti veido odą kitiems etapams.

Drėkinimas - net labai riebiai odai reikia drėkinimo, anksčiau aš galvojau, kad mano geriausias draugas - matiškumo suteikiantis kremas. Tai didžiausia klaida, net turint probleminę odą  reikia surasti pusiausvyrą. Nebūna blogų kremų, būna tik tie, kurie netinka jūsų veido odai.

Apsaugoti odą nuo neigiamos aplinkos poveikio ir UV spindulių mūsų pagrindinė užduotis, manau apie UV spindulių poveikį pasakoti nereikia, tai jau ir taip visiems aišku.

Šveisti - aš galiu pasakyti tik tiek, kad kaukes naudoju su dideliu malonumu. Dar noriu pprodurti, nes taip sakė kosmetologė, o aš visiškai pritariu, negaminkite namuose jokių kaukių, nei molio, nei aliejinių, nei natūralių. Mes su jumis nesami chemikai ir biologai, nieko nežinome apie formules, proporcijas ir t.t. Patikėkite savo veido odą profesionalams, nedarykite klaidų. Aš esu bandžiusi molio kaukes, viskas buvo kaip ir gerai, maišiau su natūraliais eteriniais aliejais tol, kol sumaišiau ne tuos (tarpusavyje nederančius) aliejus, arba koncentracija buvo per klaidinga, vienu žodžiu, sudeginau veido odą, prasidėjo alerginė reakcija, todėl dar kartą sakau, nedarykite mano klaidų, naudokite patikimas veido kaukes.

Be jokios abejonės reikia praturtinti savo veido priežiūrą serumais, jų pasirinkimas labai didelis - su healuronu, peptidais ir t.t. Aš anksčiau nenaudojau serumų, nes jie riebindavo veidą, o naudojant su kremų labai apsunkindavo, paryškindavo poras ir dar labiau riebindavo. Išvada - neteisingai naudojamos parinktos priemones, arba neteisingai parinktos priemonės. Vienu žodžiu - prieš perkant būtina specialisto konsultacija arba mėginukai.

Teisingai atlikus visus žingsnius jūsų oda tikrai pradės spindėti.






Na ir tikriausiai šitoje vietoje aš papasakosiu apie tai, ką pasakė kosmetologė Andrėja man, tai jums bus lengviau suprasti kokias priemones naudoti ir į kokias atkreipti dėmesį.

Kaip aš jau sakiau, man beveik 33 metai, raukšlių ir mimikos raukšlių beveik nėra, todėl mano pagrindinis dėmesys - prevencija, paakių zonos intensyvi priežiūra ir poros. Veido odos tipas -mišri, netinkamai parinktos priemones sukelia spuogų atsiradimą.

Veido valymas - Filorga Foam Clenaser (makiažo valymo putos)

Dieninis kremas - Hydra-Filler (intensyvus drėkinamasis kremas). gavau mini įpakavimą, po kelių naudojimų supratau, man jis kiek per riebus, nelabai patiko.

Skin-Absolute Day (visapusiškas Anti-ageing kremas), turiu mėginuką, labai patiko, tirštos konsistencijos, susigeria akimirksniu, labai gerai stangrina ir švelnina veido odą. 

Naktinis kremas - Sleep and Peel (naktinis veido kremas). Mano atradimas, veido odą po dviejų naudojimų atsigavo, tapo be galo lygi ir poros mažiau matomos, šitas kremas keliauja į 'must have sąrašą"

Akių kontūro priežiūrą - Time Filler Eyes. Po kelių naudojimų aišku rezultato nesimato, tam reikia daugiau laiko, bet galiu pasakyti, priemonė nėra riebi, susigeria akimirksniu, gerai patempia paakių zoną.

Serumai

Time Zero - mes gavome pilnus buteliukus, aš dar neišbandžiau, todėl kometuoti negaliu.
Meso+ - per pristatymą man labiausiai patiko šio serumo konsistencija, todėl aš vakar užtepiau būtent jį, kol kas galiu pasakyti tik wow, stebuklas. Serumas gali būti naudojamas vienas (be kremo), švelnina, lygina ir paslepia poras. 

Iš papildomos intensyvios priežiūros man buvo rekomenduojama naudoti C-Recover (vitamino C koncentratą), kuris tikrai sudomino, manau būtent tada mano veidas tikrai suspindės.

Na o šnekant apie profesionalias procedūras - mano 'must have' Cheminiai pilingai, kurie turėtų sumažinti poras, suvienodinti veido reljefą ir kovoti su raukšlių atsiradimų.


Tiek žinių šiandien, manau buvo tikrai įdomu, nes aš vis bandžiau suprasti, kas čia per žvėris toks "Filorga", tačiau kol neišbandysi pats, nesužinosi, todėl laukite tęsinio...















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig