2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Pandora Rudens Kolekcija


Pandora, vos kelios raidės, o tiek džiaugsmo. Garbės žodžio, aš parduotuvėje Pandora jau ne pirmą kartą, man be galo patinka naujos kolekcijos, o apyrankės ir karoliukai traukia akį. Čia laikas sustoja ilgam, o pasirinkimas be galo didelis, plius siūlomos vis naujos kolekcijos. Šiandien apie pagrindines tendencijas ir naują rudens kolekciją šnekėsime plačiau.



Atraskite AW16 dešimtuko tendencijas ir peržiūrėkite 10 mados stilistų bei
interneto dienoraščių autorių asmeninio stiliaus idėjų. Pamatykite jų 
mėgstamiausius stilius: Renesanso madą, aksominių atspalvių stilius, The Lace trend, The Metal Madness, Romantiška Gotikos mada, Gėlėtas stilius, Karališkas Pandoros stilius, Bohemiškas gatvių stilius ir Vyriškos aprangos (overs size) stilius. 

Prie madingų stilių mes dar grįšime ir šnekėsime dar ne vieną kartą, o kol kas kviečiu apžiūrėti naujos kolekcijos nuotraukas.




Senovinis papuošalų palikimas vilioja ir informuoja apie naująją 2016 m. rudens kolekciją, kur tradiciniai medalionai, heraldikos motyvai ir nauja išraiškinga brangiųjų metalų klasika skleidžia šiuolaikinę nostalgiją.



Pandora labai svarbios detalės, kiekviena detalė, kiekvienas karoliukas reiškia be galo daug. Čia ir skirtingi stiliai ir formos,  skirtingo tipo papuošalai (sidabriniai ir auksiniai). Rudens kolekcijoje dominuoja violetiniai, rožiniai ir raudoni atspalviai, auksas derinamas su sidabru, o detalėms skiriame be galo daug dėmesio. Kiekvienas papuošalas, kiekvienas karoliukas išskirtinis.


Naujai interpretuojama praeities grožį, rudens kolekcija moka duoklę spalvoms, šviesumui ir nostalgiško stebuklo pojūčiui. Čia vaivorykštės rožiniai ir ametisto atspalviai, šviesios gimimo dienos akmens spalvos ir prabangus 14 karatų auksas ir sidabras įneša spalvingumo dizaino į gyvenimą.


Labiausiai man patiko "Spinduliuojančios širdys", tai sidabras, kubinis cirkonis ir kristalai, atrodo be galo įspūdingai.



Rudens sezono 'must have' ir madingiausias atspalvis - bordo, tamsi ir šviesi vyno spalvos, labai smagu, kad Pandora gamintojai neatsilieka nuo madingų tendencijų, iki šiol negaliu užmiršti 'Vyškinio Spindesio Širdis' karoliukų.



Šnekant apie Pandorą, norisi paminėti ne tik karoliukus ir apyrankės, bet ir žiedus, auskarus, kaklo pakabukus.  Pandora internetinėje parduotuvėje galima pamatyti visą rudens kolekciją, taip pat priderinti apyrankės, sukurti savo nepakartojamą stilių ir pažiūrėti kaip karoliukai dera tarpusavyje.


Paskutinė madinga tendencija, derinti auksą su sidabru, gražiausias pavyzdys  -"Aš ir Tu amžinai". Aš manau tokį papuošalą galima nešioti kaip kaklo pakabuką ir kaip karoliuką ant apyrankės. Aš manau tokį papuošalą aš labai norėčiau gauti savo vestuvių metinių proga, tikrai b9tų nuostabi dovana.


Negaliu nepaminėti "Šeimos šaknys" pakabuko, kur puikiai dera sidabras ir aksas. Manau Pandora, tai ne tik gražu, tačiau kiekvienas karoliukas neša mintį, leis prisiminti svarbų momentą ir taps geidžiama dovana bet kam, bet kokiai progai.



Vakaro gale kiekvienas iš mūsų gavo užduoti, pasirinkti savo mėgstamą stilių ir sukurti apyrankę. Ką aš išsirinkau? Metal Madness, na ką gi daugiau. Tamsiai žalios spalvos akmenukai, plisuoti ryškūs sijonai, blizgantys bomberiai. Wow, tiesiog tobula, todėl mano pasirinkimas buvo būtent toks, kaip atrodo mano apyrankę, ką reiškia kiekvienas karoliukas pašnekėsime jau netrukus, o kol kas labai rekomenduoju apsilankyti Pandora parduotuvėje ir papuošti savo ranką karoliuku arba žiedu iš naujos kolekcijos.


Jau netrukus pasakosiu apie savo pasirinkimą, kaip aš nešioju savo Pandora apyrankę ir derinu prie drabužių...














SHARE:

3 komentarai

  1. Man labai gražūs šie papuošalai. O juvelyriniai dirbiniai skirti tik moterims ar būna ir vyrams?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie nuostabūs papuošalai... Man patys gražiausi sidabriniai pakabukai su medžiu. Dievinu gamtos motyvus ir sidabrinius papuošalus. Ir labai užsinorėjau tokios apyrankės... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kokie nuostabūs papuošalai... Man patys gražiausi sidabriniai pakabukai su medžiu. Dievinu gamtos motyvus ir sidabrinius papuošalus. Ir labai užsinorėjau tokios apyrankės... :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig