2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

REF Plaukų priežiūros priemonė Leave in Treatment kremas


Paskutiniu momentu leidau plaukams pailsėti. Ką tai reiškia? Netiesinu plaukus su tiesintuvu, naudoju giliai maitinančias kaukes ir ampulės giliam plaukų atstymui. Dažniausiai tokio tipo priemonės apsunkina plaukus, jie praranda apimti, o jeigu plaukai garbanojasi savaime (kaip mano), garbanos atrodo ne taip gražiai kaip norėtųsi. Būtent tam, kad gerai maitinti ir drėkinti plaukus neprarandant apimties, buvo sukurtas REF Treatment kremas. Na o aš jį pasirinkau dėl kvapo, nes tai tirštos konsistencijos apelsinų tyrė.





Gamintojo aprašymas:



Švelni nenuplaunama plaukų priežiūros priemonė sausiems arba gyvybingumą praradusiems plaukams. Atgaivina pažeistus plaukus ir atskiria garbanas. Plaukai išlieka purūs ir blizgūs. Kad padidėtų plaukų tūris, išdžiovinkite fenu.

Talpa: 75 ml.

Kaina: 10,99 EUR


Įpakavimas:








Konsistencija:


Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, neįsivaizduoju savo plaukų gyvenimo be papildomų priežiūros priemonių: aliejų, serumų, pienelių. Dauguma sako, kad visi jie panašūs, ne, tikrai ne, visi skirtingi, todėl prieš perkant, būtina žinoti, kokio rezultato norima.
REF kremas tai aliejinės konsistencijos apelsinų tyrė, ir kvapas net labai panašus. Tokio stebuklo nesu mačiusi, todėl ir pasirinkau šį kremą testavimui. Po plaukų plovimo aš tepu kremą ant šlapiu plaukų galiukų (nuo ausų ir žemyn), jis nepasunkina, formuoja garbanas, plaukai gražiau blizga ir lengviau šukuojami. Manau tokia priemonė turi idealiai tikri garbanėms, kurių plaukų galiukai sausi, tačiau pagrindinis tikslas - neapsunkinti plaukų ir suteikti jiems formos.

Ar rekomenduoju? O taip, vien dėl spalvos ir konsistencijos, tobula priemonė.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig