2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.10.27


Gero vakaro, mano brangieji, o aš vėl kraunu lagaminą, galvoju vis naujus drabužių derinukus ir pakuoju kosmetikos priemones, plius darau nuotraukas į blogą, jau šeštadienį manęs laukia Rygoje, dalyvausiu Riga Fashion weeek, labai laukiu, nes Rygos mados savaitė ne tokia, kaip kitos. Šiandien jūsų dėmesiui Beauty talk rubrika, manau palaipsniui mums pavyks grįžti į normalų darbo ritmą, bet nauji įspūdžiai visada gerai. Šį kartą rubrikoje daug naujų drabužių derinių, mados blogerės stengiasi nustebinti savo skaitytojus, o dar smagiau tai, kad vis daugiau ir daugiau grožio blogerių bando atkasti mados kąsnį, bando įamžinti savo drabužių derinukus. Kaip ir sakiau, visada tik 'už', mano kelias irgi buvo sunkus, bet 'tik bijok netikėti' skamba mano galvoje, todėl tikiu, viskas yra įmanoma. geriame kavą kartu ir skaitome geriausius mados ir grožio blogerius.





Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo stilingiausios Darjos ir jos drabužių derinuko, man be galo patinka juodo sijono su užtrauktukų pasirinkimas, skybėlė, chokeris ir juoda kuprinė su ryškiomis detalėmis, daugiau nuotraukų Darjos bloge.


Mažena savo blogo skaitytojams pasakoja apie savo lagamino turinį, puikiai žinau, šiandien vakare Maženos laukia dar vienas iššūkis, supakuoti dar vieną, tik jau Riga Fashion week, labai lauksime naujų įrašų...


Simona vis negali atsidžiaugti savo naujais kaliniais, be jokios abejonės, kailiniai bomba, tačiau begaliu nepagirti ir drabužių derinuko, man tokio Lingerie Top'o irgi labai reikia.


Martina daug dėmesio skiria detalėms, jos nauja rankinė atrodo tiesiog wow, jau esu mačiusi ji per pristatymą, bet vis galvojau, kaip jį derinti jau su turimais drabužiais. Vienu žodžiu, Martinai tai pavyko padaryti puikiai.


Nenustoju kartoti Sandai visi bordo, vyno, smėlio šilti tonai tau labai labai tinka, na o suvarstomi batai, šio drabužio derinuko 'žvaigždė'


Labai smagu, kad vis daugiau ir daugiau blogerių, kurie rašė apie kosmetiką, bando pasakoti apie madą. Aš tik dviem rankoms 'už' eksperimentus, nuotraukas ir gražius drabužių derinius. Šį kartą vertiname Živilės nuotraukas


Jeigu man reikėtų įvardinti mėgstamiausią internetinę drabužių parduotuvę, tai be jokios abejonės būtų Zaful, Lauros pasirinkimas labai geras, einu ir aš pasižiūrėti tokio tipo megztinių. Visos smulkmenos ir nuorodos Lauros bloge.


Juokas, juokais, tačiau mano dryžuotos suknelės labiausiai patinka skaitytojams,  gal būti kad man reikia pasisemti idėjų pas Sandrą, kaip juos galima dar parodyti ir priderinti prie kitų turimų drabužių.



Rankinės su akytėm šio sezono hitas, kur bebūčiau, kur neateičiau, mano sidabrinė rankinė dėmesio centre. Evos rankose ryšiai bordinė, labai noriu ir tokios į savo kolekciją.


Noriu pagirti Gemos naują blogo stilių, labai gražu ir stilinga, na o jos klasikinių atspalvių drabužių deriniai niekada neišeina iš mados ir tinka bet kokiai progai. Karais mažiau yra žymiai geriau, nei daugiau.


Aš turiu labai didelę nišinių kvepalų lentyną, nes dievinu kvepalus. Kodėl beveik nerašau bloge apie kvepalus? Apie kvepalus rašyti be galo sunku, plius tokių temš skaitomumas nelabai pateisina lūkesčius, bet perskaityti naują įrašą Garbielės bloge man buvo labai įdomu. Mano rekomendacija - nišiliai kvepalai, ten kiekvienas kvapas išskirtinis, labai retai sutiksi ką nors panašaus gatvėje.


Kol aš dar laukiu savo išsvajotojo laikrodžio, Ingos bloge skaitome apie labai minimalistinį Mockberg variantą, aš išsirinkau kiek kitokį variantą, manau jau greitai parodysiu nuotraukas.


Modesta sugeba atrasti dar nematytų kosmetikos brandų, būtent todėl labai džiaugiuosi tuo, kad mes visos esame labai skirtingos. Šį kartą jūsų dėmesiui micelinis vanduo ir dieninis veido kremas iš Eau Thermale


Man pačiai labai patinka MAC kosmetika, ypač matiniai lūpų dažai, todėl su dideliu malonumu perskaičiau Kotrynos įrašą bloge, atskiras 'ačiū' už tobulas nuotraukas.


Aš tik vakar pasiėmiau Catrice/essence naujienas iš pašto, tai laiko nebuvo, tai buvau Taline, kol dar išbandysiu ir įvertinsiu, praeis labai daug laiko. Būtent todėl siūlau skaityti Karolinos apžvalgą, nes naujienos niekada neužsilaiko parduotuvėse.

Holika Holika - vienas mano mėgstamiausių Korėjietiškos kosmetikos brandų, po Missha ir Etude House, jis labai charizmatiškas spalvotas, visos HH parduotuvės atrodo nerealiai gražiai, būtinai pagooglinkite, suprasite apie ką šneku. Patricijos bloge skaitome apie veido kaukę su pomidorų, kivių, braškių ekstraktais. Skamba tikrai labai gundančiai...


Niekada netikėjau, kad plaukus galima nudažyti be amoniako, tačiau Gretos rezultatas rodo, kad galima. Aišku, kardinaliai spalvos pakeisti nelabai išeis, tačiau pliusų visada galima rasti.


Aš pastoviai sakau, kad kaip faina nuvažiuoti kur nors, nes iš kitos šalies galima atvežti be galo daug įdomių daiktų, kosmetikos, žurnalų ir t.t. Ką atvežė Enrika namo iš Lietuvos, skaitome jos bloge.


Dievinu spalvotus telefonų dekliukus, kur ir ką užsakyti skaitome Juodosios plunksnos bloge. gal ir man reikia marmurinio?


Aš nežinau kodėl, bet man jau atrodo, kad dėžučių-siurprizų servisai pradėjo labiau stengtis, variantas su mėginukais ir niekam nežinomais produktai jau netenkina pirkėjus. Apie InBeauty.lt grožio dėžutę skaitome Salomėjos bloge, labai lauksiu atsiliepimo apie Kerastase


Garbės žodžio, tačiau niekada gyvenime nepirkčiau siurprizo dėžutės su apatiniu trikotažu, net nežinau kodėl, bet visi mes skirtingi, gamintojai pasistengė, įdėjo kosmetikos, gražiai supakavo, todėl why not?



Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Gero vakaro,




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig