2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Halloween by http://www.dresslily.com (Wish list)




Halloweenas jau ne už kalnų, vis dažniau pasirodo įvairūs make up video, stilingi kostiumai ir nauji drabužių deriniai, o dauguma bando papuošti savo namus. Aš Hallowen'ą švęsiu Rygoje, dalyvausiu Riga Fashion week, ir nors prisakiau be galo daug nerealių smulkmenų iš http://www.dresslily.com, pagalvių, sienos lipdukų ir dekoracijų, vienu žodžiu, kai viskas atkeliaus, parodysiu ir sukelsiu namų dekoro nuotraukas, o kol kas mano wish list'as. Taip, sutinku, jau tikrai niekas netatkeliaus, nes liko labai mažai laiko,, bet aš išsirinkau tokius dalykus, kurie tinka bet kokiai progai, plius gal jau tas laikas, kad verta susimąstyti apie Kalėdas.






Pirmoje vietoje juodos spalvos išskirtinė suknelė, nebūtinai tik Halloween'o šventei, manau tokios suknelės idealiai gerai atrodo tiek su odinėms striukėms, tiek su masyviais batais, tiek su stilingais aukštakulniais. Be galo patiko pats suknelės dizainas ir modelis, kodėl aš jos nemačiau anksčiau?



Off The Shoulder Hollow Out Mini Sheath Dress








Žiema, šiltų ir patogių megztinių metas, tačiau aš vis gi galvoju, kad bomberiai ir ryškios spalvos megztiniai neišeina iš mados. Mano pasirinkimas - rožės ir kaukolė, atrodo labai įspūdingai.




Long Sleeve Crew Neck Rose Skull 3D Print Sweatshirt








Dievinu, tiesiog dievinu linksmas suknelės, fotosesijos dar laukia panašios rožinės spalvos timpės, todėl užsakiau pati šitą stebuklą, manau idealiai tiks prie mano rožinių plaukų sruogų.



Long Cartoon Loose Sweatshirt












Manęs paskutiniu momentu visi pradėjo klausinėti apie Halloween makiažą, ne, aš nedariau ir daryti neplanuoju, nes visiškai nėra laiko, plius laukia tek neparašytų kosmetikos priemonių, kad nežinau nuo ko geriau pradėti. Tačiau grįžtant prie makiažų, manau spalvoti plaukai darant juos yra būtina, aš išsirinkau į sąrašą spalvotus, bet realiai atspalvių yra labai daug. Jų kaina ypač maža, todėl nuotraukoms ir renginiams bus kaip tik.



Shaggy Wavy Synthetic Harajuku Long Side Bang Fashion Colorful Ombre Cosplay Wig For Women







Grįžtame prie namų dekoravimo, nes aš prisakiau įvairiausių pagalvių pagal atspalvius, laukiu nesulaukiu, ir nesvarbu, kad jos atkeliaus tik kitą savaitę, aš vistiek jas panaudosiu namų dekorui. Dar noriu pasakyti, kad http://www.dresslily.com/parduotuvėje didžiausias pagalvių užvalkalų pasirinkimas, labai rekomenduoju peržiūrėti.



Halloween Horror Night Decorative Pillow Case








Na ir pabaigai sienų lipdukai, nežinau, aš juos nusiimti lengva, ar lieka žymių, gausiu išbandysiu, tačiau jos atrodo labai efektingai ir įdomiai. Visada norėjau ką nors iš citatų užkabinti ant virtuvės sienos, manau drąsiai įgyvendinsiu savo svajonę, juk kaina yra juokinga.






Home Decor Pumpkin Lantern Halloween Wall Sticker








Tokios mano rekomendacijos Helloween šventei iš http://www.dresslily.com/ puslapio, priminu, kad čia didžiausias namų dekoro pasirinkimas, plius pakankamai geros kainos ir nemokamas siuntimas. Na o pabaigas dar nuolaidos kuponai....




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig