2016 m. spalio 25 d., antradienis

La Mav Putojantis veido valiklis su saldžiaisiais apelsinais



Gerą prausiklį surasti labai sunku, pagrindinis noras, kokio noriu, kad prauskilis nesausintų veido, tačiau ir neriebintų, idealiai - kad išlaikytų veido odos drėgmės balansą, gerai praustų veidą, nebūtų labai jau muilinis, patogus ir stilingas įpakavimas - privalumas. Šiandien mano rankose La Mav Putojantis veido valiklis su saldžiaisiais apelsinais, ar pasitvirtino mano lūkesčiai, apie tai pašnekėsime plačiau.








RKOMENDUOJAMA

Riebiai, mišriai, normaliai, suglebusiai, brandžiai veido odai. Idealiai tinka esant odos balanso sutrikimui bei pavargusiai odai.

APRAŠYMAS

Balansuojantis veido valiklis idealiai tinka riebiai ir mišriai odai. Efektyviai mažina prakaitavimą, puikiai pašalina makiažą bei per dieną susikaupusius nešvarumus. Ženšenio, cukranendrių ir papajos ekstraktai puikiai valo bei šalina negyvas odos ląsteles. Veido valiklis stangrina odą, suteikia jai gaivumo pojūtį ir švytinčią išvaizdą. Puikiai tinka odos senėjimo profilaktikai.

NAUDOJIMAS

Veido valiklį naudokite ryte ir vakare ant drėgnos odos. Švelniais sukamaisiais judesiais pamasažuokite veido ir kaklo srities odą nedideliu kiekiu valiklio bei nuplaukite šiltu vandeniu. Jeigu reikia pakartokite. Po procedūros patepkite veidą La Mav kremu.

POVEIKIS
subalansuoja odos riebalinių liaukų veiklą;
puikiai valo veido poras;
valo odą ir pašalina negyvas jos ląsteles;
mažina prakaitavimą, puikiai pašalina makiažą bei per dieną susikaupusius nešvarumus;
pagerina odos išvaizdą ir suteikia jai švytėjimo;
padeda užkirsti kelią odos senėjimo požymiams.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 37 EUR

Kur pirkti: www.lamav.lt










Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pirmoji pažintis su Ma Mav kosmetika buvo sėkminga, būtent todėl aš vis stengiuosi išbandyti vis naujas ir naujas kosmetikos priemones. Aš nesu natūralios kosmetikos mėgėja ir mylėtoja, tačiau puikiai suvokiu, kad bemuilinis, neagresyvius veido prausiklius galima surasti tik šitoje kosmetikos priemonių kategorijoje. Aš turiu ne viena buteliukų (nuo brangaus iki pigaus) veido prausiklio, kurie žvėriškai pūtuoja, sausina veidą ir sutraukia veido odą. Mano veido oda nėra riebi, tačiau aš vis ieškau balanso, tarp priemonių riebesnei odai (nes tokios priemonės gerai sutraukia poras ir švariau valo) ir kiek riebesnių veido kremų ir kaukių. Būtent todėl mano pasirinkimas - prausklis riebiai, mišriai, normaliai, suglebusiai, brandžiai veido odai. Idealiai tinka esant odos balanso sutrikimui bei pavargusiai odai. Neslėpsiu, dar papirko tai, kad prausiklis su saldžiais apelsinais.
Aš esu iš tų žmonių, kurie labai mėgsta iš ryto plauti veidą, todėl prausikliai mano 'must have'. 
Šnekant apei La MAV labai patiko įpakavimas su dozatoriumi (tačiau minusas - nesimato kada prausiklis eis į pabaigą), kvapas man irgi nelabai patiko, nes tikėjausi saldžių apelsinų, o prausiklio kvapas sanitarinio muilo. Taip, sutinku, dažniausiai visos natūralios priemonės turi būtent tokius kvapus, nes nenaudoja cheminių dažykilų ir kvapiklių, manau tai yra pliusas, bet saldžiųjų apelsinų norisi, negaliu... ;-)
Man be galo patiko pati valiklio konsistenija, ji nėra riebi, muilinė, prausiklis labai gerai atlieka savo darbą (valo makiažą, tačiau su vandeniui atspariu susitvarko sunkiai), o svarbiausiai nesausina. Būtent pačiam prausikliui duodu 10 balų iš  10, nes svarbiausiai yra poveikis ir rezultatas, o jis stulbinamas. Labai rekomenduoju išbandyti, jeigu jūsų oda mišri, norite neagresyvaus ir švelnaus valymo efekto, vertinate kokybė ir natūralią sudėtį. 


PR sample






SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig