2016 m. spalio 4 d., antradienis

MAC cremeblend blush kreminiai skaistalai (spalva something special)


Žinote, ką labiausiai noriu išbandyti iš MAC, skaistalus. Pastoviai labai ilgai stoviu prie MAC skaistalų stendo ir bandau spalvas, wow, aš galiu pasakyti tik tiek. Tobulos tekstūros, spalvos, jų pasirinkimas ir pigmentacija. Šiandien mano pasakojimas apie kreminius MAC skaistalus, kurie man nelabai patiko, ir tikriausiai ne dėl savo savybių, o dėl to, kad nelabai mėgstu kreminių skaistalų, nors šitie vieni iš geriausių mano kada nors bandytų.





Talpa: 5,5 gr.

Kaina: 24,50 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune




Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Niekas nekaltas, kad man nepatinka kreminiai skaistalai. Aš puikiai suvokiu, kad kiekviena kosmetikos priemonė atranda savo pirkėją, nepatinka man, patiks kitoms, todėl pasakoju apie patį produktą.
MAC kreminiai skaistalai turi klasikinį, juodos spalvos, matinį įpakavimą, be veidrodžio ir šepetėlio. Puikiai žinome, o kas nežino, pakartosiu, kreminius skaistalus galima naudoti rankomis (man tai atrodo ne ypač higieniška), šepetėliu (manau tam tikslui idealiai tiktų MAC 188 Small Duo Fibre šepetėlis). Aš naudojau pirštais, nemėgstu taip daryti, bet įvertinti konsiitenciją ir skaidymą reikėjo.
Ką galiu pasakyti, o tik tiek, kad tai geriausi mano bandyti kreminiai skaistalai. Mano turima spalva 'something special' atrodo kiek per ryškiai įpakavime, tačiau labai švelnaus ir natūralaus atspalvio realiame gyvenime. Konsistencija kreminė, tepasi ir skaidosi labai maloniai, be didelių problemų ir pastangų. Vienas dalykas, spalva kiek per švelni mano veidui, todėl tam, kad ją pamatyti, reikia gerai įsižiūrėti. Labai rekomenduoju šį atspalvį toms, kas vertina natūralumą, vos matomą skaistalų efektą, arba turi labai šviesią veido odą. jeigu turite vilčių naudoti šio atspalvio skaistalus kaip lūpų dažus, manau teks nusivilti, nes ant lūpų spalva subėga, paryškina visus nelygumus ir sausas vietas.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad skaistalų pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų pačių: ar tai kreminiai, ar paprasti pudriniai, ar mineraliniai,  ar  tiesiog bronzinė pudra. Tačiau MAC kosmetika turi pasiūlymą kiekvienam iš jūsų, todėl labai rekomenduoju apsilankyti MAC stenduose ir pasiduoti į specialisto rankas.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig