2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Pupa Velvet Garden lūpų dažai (Fuchsia Cyclamen ir Burgundy Poppy)


Labas rytas, mano brangieji, grįžtame prie kosmetikos apžvalgų, todėl šiandien jūsų dėmesiui PUPA rudens kolekcijos lūpų dažai. Nors aš ir dievinu tik matinius lūpų dažus, naudoju juos dažniausiai, PUPA kosmetika užima mano kosmetinėje tikrai ne paskutinę vietą. Aš manau labai svarbu gauti tokius atspalvius testavimui kurie patinka, tinka ir dažniausiai naudojami, kaip jau supratote, mano mėgstamiausiu tapo ryškiausias ir tamsiausias atspalviai.














Mano nuomonė:

Manau negalima nepastebėti stilingo violetinio lūpų dažų įpakavimo, kuris atrodo tiesiog wow, tokius lūpų dažus smagu turėti kosmetinėje, malonu pasiimti į rankas. Nors aš labai bijojau, kad kreminiai lūpų dažai bus visur, tik ne ant lūpų, mano baimės nepasitvirtino. Labiausiai man patiko Burgundy Poppy atspalvis, tai labai tamsus, burgundiškas, su vos šaltesniu tonu lūpų dažas. Jis mažiau kreminis, lieka savo vietoje gana ilgai, nenudažo dantų, smakro ir t.t. Fuchsia Cyclamen spalva labai gražiai atrodo nuotraukose, labai ryškus ir pozityvus atspalvis drąsiems žmonėms, tačiau jis labiau kaprizingas. Būtent šitas fuksijos atspalvis kreminis, vis bando pabėgti už lūpų kontūrą, todėl pieštukas šitoje vietoje yra būtinas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad Pupa Velvet Garden kolekcija buvo viena iš geriausių rinkoje, labai laukiu Kalėdinės PUPA kolekcijos, buvo žadama raudona su auksu spalva. Pažiūrėsim, pamatysim, manau laukti liko neilgai.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig