2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos


Labas rytas, mano brangieji, geriu kavą ir eisiu į miestą pasivaikščioti, kaip be būtų, o Rygoje viskas atrodo kitaip, parduotuvės, žmonės, aplinka, vienintelis minusas - oras, kelintą dieną iš eilės pliurpia lietus. Bet ar lietus baisus mados ir grožio blogeriui, oi, aišku, kad ne, norisi daugiau pamatyti, todėl blogui lieka vis mažiau laiko. Pas mane jau paruošti įrašai ateičiai, bet kartais net neužtenka jėgų parašyti išvadas arba kelis savo nuomonės sakinius. Pažadu, nuo kitos savaitės pradėsime dirbti normaliu tempu, tačiau šiandien dar leidžiu sau kiek pailsėti ir pasiruošti vakaro pristatymams.


Labai trumpas savaitės anonsas...



Pasijaučiau lyg maža mergaitė pamačius Hello Kitty Tangle Teezer šukas, be galo patinka, nes šukos atrodo ne vaikiškai, o stilingai.


Aptarsime L'erbolario veido priežiūros liniją Acido Ialuronico


Be InvisiBooble gumičių net neįsivaizduoju savo gyvenimo


Pagaliau perkėliau ir sutvarkiau nuotraukas iki galo apie kelionę į Daniją, kartu eisime į atrakcionų parką TIVOLI


Aptasrime L'oreal auksinius lūpų dažus, gal net nereikia sakyti, kokia spalva man patiko labiausiai?


jau turiu pirmus rezultatus todėl labai noriu pasidalinti nuomone apie Fibre Force plaukų priežiūros priemones


Bus labai daug madingų įrašų apie Talino ir Rygos mados savaites


Ėsime į Riga fashion week backstage






Naujienos:

Vyras padovanojo man seniai norėtus kvepalus iš Burberry


Labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti Smashbox kosmetiką, labiausiai patiko makiažo pagrindas, tobuliausias iš visų mano bandytų


Rygoje labai didelė ir graži NYX parduotuvė, palyginus su ja, Vilniuje lentynos tuščios. Labai seniai norėjau matinio violetinio lūpų pieštuko, pagaliau jis mano rankose, Rygoje net galima rinktis iš keturių violetinių atspalvių, nuo šviesiausio iki tamsiausio, plius Glitteris, jų pasirinkimas irgi labai didelis. Vienu žodžiu, nusipirkau ir nekantrauju išbandyti.


PS. Tiesą, gavau dar Essence ir catrice naujienas, bet noriu daugiau laiko skirti fotografavimui, nes yra labai įdomių dalykų, o HD Catrice pudros aš labai laukiau...

Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig