2016 m. spalio 4 d., antradienis

Soufeel Name Necklaces


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsime nuo mados, o jeigu tiksliau, nuo madingų aksesuarų. Jūsų dėmesiui www.soufeel.com vardinis kaklo pakabukas. Kaip aš jau sakiau, labai seniai svajojau turėti tokį papuošalą, ieškojau kur užsakyti, ieškojau geriausios kainos ir kokybės santykio, pagaliau galiu pasidalinti savo atradimais su Jumis.



Manau vardinis kaklo papuošalas vienas iš populiariausių, jis labai asmeniškas. Mano turimas variantas sidabrinis (925 praba), tačiau paauksuotas, nes aš planuoju derinti jį su kitais mano turimais papuošalais. Smagu, kad galima pasirinkti tiek dizainą, tiek norimą šriftą, na o pats svarbiausias dalykas, kaina - nėra super brangiai, todėl manau tokio tipo papuošalas galėtų tapti nuostabi gimtadienio, Kalėdų arba matinių dovana.



Paskutiniu metu aš atidarau spintą ir galvoju, o OMG, kiek dar neįamžintų drabužių derinukų, kiek dar nesuderintų ir neparodytų drabužių. Esmė tame, kad išmokau (pagaliau, pagaliau) derinti drabužius, juk tai yra svarbiausiai. Na o juodai-baltos spalvų derinukas visada atrodo gražiai ir skoningai, nepriklausomai nuo progos. Ilgą baltą liemenė myliu visa savo širdimi, nes ji puikiai atrodo tiek vasaros vakarą, tiek rudens dienos metų. O raudonos spalvos Urban Decay lūpų dažas - pagrindinis aksesuaras, tiesą, atkreipkite dėmesį į mano Diesel laikrodį, pripratau prie jo, nešioju su dideliu malonumu, su juo neįmanoma nebūti dėmesio centre, nes laikrodis labai daug ką pasako apie savo šeimininkę, tiesą, kaip ir vardinis kaklo papuošalas. Todėl šį rudens sezoną pagrinisnis dėmesys detalėms ir aksesuaramas.








Kaklo papuošalas - Soufeel (BLOG5 nuolaidos kodas)
Liemenė, sijonas - ZARA
Rankinė, palaidinė - New Yorker
Aukštakulniai - Bershka
laikrodis - Diesel (Mados Prieskoniai)

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)











SHARE:

5 komentarai

  1. O kaina nedidelė papuošao - tai kiek?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kainos yra įvairios, nuo 39 EUR su nemokamu siuntimu. Manau tai nėra daug už sidabrinį papuošalą ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gražus akcentas :) Atrodo, jog kokybiškai padarytas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na kaina tikrai nėra didelė. Papuošalas labai gražus. Aš norėčiau tokio auksinio, kuris tiktų prie mano naujos auksines apyrankes :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na kaina tikrai nėra didelė. Papuošalas labai gražus. Aš norėčiau tokio auksinio, kuris tiktų prie mano naujos auksines apyrankes :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig