2016 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty Black plaukų šepetys


Taip ir norisi parašyti, gero pirmadienio, mano brangieji, bet staiga suprantu, kad šiandie jau trečiadienis, už lango tikroji žiema ir  nerealus apšvietimas nuotraukoms. Būtent todėl paskalbsiu kelis įrašus ir likusį laiką skirsiu naujienų nuotraukos, jų be galo daug, todėl gal iki vakaro kaip nors ;-) Na o šiandien jūsų teismui Tangle Teezer mini šukos Hellow Kitty. 






Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty Black kompaktiškas plaukų šepetys, specialiai sukurta iššukuoti drėgnus ir sausus besiveliančius plaukus jų nepažeidžiant.
Revoliucingas Tangle Teezer Compact Styler plaukų šepetys yra kompaktiško dydžio, todėl puikiai tinka pasiimti į keliones. Jis yra su uždedamu dangeliu tam, kad apsaugoti lanksčius dantukus nuo dulkių, nešvarumų ir pūkavimosi.
Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty Black plaukų šepetys tinka visų tipų plaukams. Jis atgaivins ir išnarplios susivėlusius plaukus jau per 1-2 brūkštelėjimus.
Kaina: 19,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeuaty.lt









Mano nuomonė:

Prisipažinsiu, pasidaviau Hello Kitty manijai, nors jau seniai nesu vaikas, šukos man be galo patiko. Kodėl? Juk jie Louboutin style, juodas su raudonu, amžina klasika, o Kitty, na tegul tai būna Mrs. Kitty Louboutin ;-) Why not? Be galo patiko tiek dizainas, tiek pačios šukos. Aš niekada neimu testavimui to, ko man realiai nereikia, o kam?  Aš visada su mintimis, kad naudosiu, tiesiog taupau savo ir jūsų laiką. Pasirodo, mažu Tangle Teezer šukų nebuvo mano kolekcijoje, tik Dessata. Koks gi pagrindinis skirtumas, kuris mane nustebino? Tangle Teezer šukos atrodo prabangiau, tvirčiau ir gražiau, jos stilingos, tačiau sunkios. Jeigu rankinukas labai mažas, arba planuojama kelionė, kur kiekvienas gramas svarbus, nežiūrint į stilių pasirinkčiau Dessata, na o jeigu šnekame apie kiekvienos dienos naudojimą - tik Tangle Teezer. Šukos labai gerai šukuoja, nepeša plaukų, na o kam aš tai pasakoju? Manau mano skaitytojų rate nėra žmonų, kurie dar nebandė ir neturi šių stebuklingų šukų. Vienu žodžiu, Hello Kitty šukos patiks ne tik vaikams, bet ir stilingos merginos su mielu noru turės tokias savo rankinėje.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig