2016 m. spalio 4 d., antradienis

Wolford pėdkelnių pasaulis


Ruduo - pėdkelnių sezonas, būtent todėl aš tiek laukiau būtent su šia apžvalga, manau viskas turi būti laiku ir vietoje. Vasarą pėdkelnes nešioja tik ofiso darbuotojai, kuriems tai daryti privaloma. Iš kitos pusės ofiso darbuotojų pėdkelnių pasirinkimas nėra labai didelis, nes turi atitikti tam tikrus reikalavimus. Šiandien jūsų dėmesiui Wolford Satin touch 20 pėdkelnės, kurios suteikia kojoms prabangaus švytėjimo efekto.








Satin touch 20 pėdkelnės - plonos, turi prabangaus žvilgesio. Pėdkelnės turi švelnią, patogią liemens juostą, vos matomą kojų pirštų pastiprinimą, pastiprintą mezgimą klubų srityje, medvilninį įsiuvą. Galimi dydžiai: XS, S, M, L, XL, XXL. Sudėtis: 88% PA, 12% EL.

Kaina: 19 EUR

Kur pirkti: PC Europa, Vilniuje








Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad aš nekenčiu blizgančių pėdkelnių, Kodėl? Iki šiol prisiminu tragišką mano drabužių derinuko nuotrauką per Mados Infekciją (prieš du metus), kur visas dėmesys buvo - blizgančios, pigios pėdkelnės (iki šiol gėda prisiminti, nors iš kitos pusės gerai, kad padariau išvadas, gerai kad pasimokiau iš savo klaidų). Būtent nuo to laiko atėjo suvokimas, kad ant pėdkelnių taupyti negalima. Geriau vienas švarkas arba viena suknelė mažiau, tačiau apatiniai ir pėdkelnės turi būti verti dėmesio, o svarbiausiai verti jūsų pačių. 
Jau seniai pėdkelnės nėra tiesiog apatinis trikotažas, tai madingiausia (o kartais ir svarbiausia) drabužio ansamblio dalis, kuri groja pagrindiniu smuiku. Kokias pėdkelnes pasirinkti? Sunkus klausimas, mano drabužinėje yra ir prabangios La Perla pėdkelnės, tačiau jų kaina nelabai adekvati. Negaliu pasakyti, kad Wolford pėdkelnės kainuoja mažai, ne, nemažai, tačiau įvertinant kokybę, kaina yra logiška. 
Kai grįžtame prie klausimo "Kodėl būtent reikia pasirinkti Wolford?".
Nes Wolford kompanija viena iš žinomiausių rinkoje, tai ne tik prabangos, tai ir kokybės ženklas. Dar vienas dalykas, kuris mane tikrai nustebino - kokybės sertifikatas viduje, tai reikia, kad pėdkelnės originalios, jų kokybę užtikrina gamintojas (mano mintis šitoje vietoje tokia, jeigu jau sumokėjai pinigus, žinau už ką). Wolford pėdkelnių pasirinkimas labai didelis, įvairios spalvos, modeliai ir limituoto leidimo kolekcijos.
Tačiau grįžtame prie mano turimų Satin touch 20, labai ilgą laiką žiūrėjau į jas skeptiškai, tačiau pagaliau padarius nuotraukas atplėšiau įpakavimą ir apžiūrėjau tai, ką turiu. Nėra pigaus blizgesio (kurio aš labai bijau), tik prabangus švytėjimas, kurį net nuotraukose pagauti sunku. Pardavėja parduotuvėje pasakojo man, kad tai mėgstamiausios Beyonce pėdkelnių variantas, būkime realistais, iki jos mums labai toli, tačiau gerą skonį jį tikrai turi.
Pasirenkant pėdkelnes nemažiau svarbu tai, kad reikia suprasti ir atsakyti į klausimą, kur jas dėvėsite. Jeigu pėdkelnės skirtos nuotraukoms ir renginiams, geriau pasirinkti matines, jeigu laisvalaikiui - labai rekomenduoju spalvotas, na o jeigu į darbą - be jokio abejones jūsų laukia klasikiniai nude spalvos modeliai.
Taip kaip gi nešiojasi Wolfors, tas klausimas labai ilgą laiką nedavė man ramybės, nes labai norėjau suprasti, ar verta? Galiu pasakyti atvirai, tikrai verta, nes pėdkelnių kokybė, švelnumas, vaizdas, viskas tyliai šnibždi man į ausį "nusipirk dar kelias poras". Aš labai ilgą laiką ieškojau gražių ir stilingų kojinių, kaip visada atėjo draugė ir pasakė, tad Wolford parduotuvėje yra tai, kas man tikrai patiks. Pasirinkimo nėra, greitu metu keliausiu į parduotuvę ;-)

Gražaus rudens sezono, mano brangieji, labai linkiu, kad jūsų drabužinėje pagaliau atsirastų spalvotos, švytinčios pėdkelnės.

PS. Jau rytoj bloge jūsų laukia naujas drabužių derinukas, kur šios pėdkelnės groja pagrindiniu smuiku.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig