2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

“ZADIG&VOLTAIRE THIS IS HER! kvapusis vanduo


Aš turiu be galo daug kvepalų, tačiau visi mano drabužiai kvepia būtent šituo Zadig&Voltaire kvapu, nes jis man be galo patiko. Tai Paryžietiška elegancija, tačiau tai nėra sunkus ir šiltas aromatas, tai kiek gaivesnis, kiek kitoks, būtent todėl taip aukštai įvertintas.





Balta. Ištikima. Paryžietiška elegancija apgaubta kašmyro ir jausmingojo šilko. Jaunystė ir nerūpestingumas sklindantys iš Arabiškųjų jazminaičių ir rožinio pipiro. Kaštainio ir vanilės duetas, tarsi saldi roko dvasia. Tokia yra ji... laisva ir nevaržoma. Aromoto intenysyvios pagrindinės natos neleidžia abejoti jos moteriškumu - pajuskite santalą, kuris yra Zadig & Voltaire išskirtinė nata.

Kaina: 30 ml. - 49,98 EUR, 50 ml. - 72 EUR

Kur pirkti: Kristiana parduotuvėse

Įpakavimas:






Mano nuomonė:


Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Zadig&Voltaire tai drabužius ir aksesuarus gaminanti kompanija, aš net esu buvusi jų parduotuvėje Danijoje. Pagrindinis kompanijos šūkis "Love is Endless -Art is Truth - Creativity is Freedom - Rock is Life - This is Zadig" (Prabanga ir paprastumas. Jaunystė, meniškumas, Paryžiaus dvasia. Moteriškumas, vyriškumas. Mada – kaip pareiškimas, menas – kaip įkvėpimas. Tik viena taisyklė – būti savimi, visomis prasmėmis)

Aš kažkodėl galvojau, kad tai pirmas kompanijos aromatas, nieko panašaus, This is Her ir This is Him jau penktas ir šeštas kolekcijoje. Visus kvepalus kūrė labai žymus kvepalų kūrėjai, tokie kaip Sidonie Lancesseur, Michel Almairac, Nathalie Lorson и Aurelien Guichard.
Šnekant apie įpakavimą, noriu pasakyti, kad jo dizainas labiau primina Skandinavišką klasikinį baltai ir juodą, švaria kompoziciją, negu Prancūzišką klasiką, tačiau vertinsime tai, kaip mados namų minimalistinį stilių ir pasirinkimą.
Stiklinis masyvus buteliukas tikrai traukia dėmesį parduotuvėje, jis visiškai baltas, tačiau stiklas keik permatomas. Nežinau kodėl, tačiau man labai norisi padėti buteliuką ant balto fono prie gražios braletės, derinant su šiltu kašmyro megztiniu pilkos arba nude spalvos, paryškinant Prancūzijos stilių su juodos spalvos klasikine skrybėle. Tikriausiai mano pasirinkimą įtakoja aromatas - tai iš vienos pusės šiltas ambros ir vanilės duetas, kuris turi sušildyti rudens vakarais, iš kitos - aitresni rožiniai pipirai, kaštainis ir jazminaitės. 
Tai prabangus ir akvarelinis kvapas, nieko nuostabaus, Sidonie Lancesseur daugelio Kilian kvepalų kūrėjas, todėl meistro ranka (tiksliau ir teisingiau pasakyti "nosis" jaučiasi).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man be galo patiko “ZADIG&VOLTAIRE THIS IS HER! Purškiamas kvapusis vanduo, idealiai tinka rudens sezonui, patiks toms, kas vertina prabangą, švelnius, tačiau gerai skambančius, šilkinius aromatus, kuriems patinka išskirtinumas ir elegancija. 

PR sample








SHARE:

3 komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tobulas kvapas, pirma kart tik pratestavus is kart nusipirkau ir tai vienas geriausiu pirkiniu! Butent taip isivazduoju rudens kvapa.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig