2016 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.11.17


Aš jau spėjau atsigauti po visų kelionių, todėl jaučiuosi žymiai geriau. Ne, manęs vis dar nepalieka jausmas, kad man viskas nepatinka, nei mano nuotraukos, nei kosmetikos priemonių kompozicijos, nei apšvietimas. Nepatikėsite, tačiau kai kurias nuotraukas į Instagram darau ilgiau nei visą dieną. Viskas prasideda nuo idėjos, toliau kompozicija, apšvietimas ir t.t. kartais padarau tiek nuotraukų, kad nei pačiai baisų, baisu dėl to, kad sukeli juos į kompiuterį ir supranti, ne, ne taip, nepatinka. Manau kokybės kortelė užkelta labai aukštai, aš kartais peržiūriu kitų mados blogerių įrašus apie kosmetiką ir pagalvoju, wow, aš noriu būtent tokios kokybės nuotraukų, būtent dėl tokių nuotraukų aš noriu stengtis, noriu augti ir eiti į priekį. Na o svarbiausiai yra įvertinimas, vakar gavau iš Frederic Malle kvepalų namų šypsenėlę prie nuotraukos, atrodo smulkmena, o taip malonu. Šiandien Beauty Talk rubrikoje nebus mados, juk madingi blogeriai gali rašyti ir apie kosmetikos priemones, o rašo, patikėkite, labai gerai. Kviečiu gerti kavą kartu ir skaityti naujus grožio ir mados blogerius įrašus...




Maženos plaukai atrodo nuostabiai, jie ilgi, gražūs ir labai sveiki, aš pati mačiau, kad ji pradėjo naudoti KERASTASE. Apie ką aš? O tik apie tai, kad labai svarbu parinkti tokias plaukų priežiūros priemones, kurios tinka būtent tavo plaukų tipui.




Darja savo blogo skaitytojams pasakoja irgi apie plaukų priežiūros priemones, mano mėgstamiausias iš šitos gausios kompanijos - Davines plaukų aliejus, na Darjos nuomone bloge.


Biovax plaukų priežiūros vienos iš mano mėgstamiausių, Lenkijoje labai didelis šių kaukių ir šampūnų asortimentas, Salomėjos bloge skaitome apie Diamond plaukų kaukę, kurią aš jau labai noriu irgi išbandyti.




Simonos mėgstamiausios kosmetikos priemonės jau bloge, dievinu ANNY nagų priežiūros priemones, tai ir mano favoritai irgi.


Kas slepiasi Sandros kosmetinėje? Sužinosite jos bloge...


Pilnai sutinku su Živile, tai ir mano mėgstamiausias MAC produktas ir tobuliausias kada nors išbandytas maskuoklis


Modesta savo blogo skaitytojams pasakoja apie Mossa veido priežiūros priemones, išduosiu paslaptį, tai mano mamos mėgstamiausios veido priežiūros priemones, mano problema ką dovanoti per šventes jau seniai išspręsta.


Kaip ir sakiau rašant atsiliepimą apie Urban Decay naujienas, kitos blogerės gavo kitus akių pravedimo atspalvius, tačiau rezultatas tas pats, pigmentacija silpna. Daugiau Kotrynos bloge



Aš jau pastebėjau naują veido priežiūros liniją Diadermine parduotuvėje, pati bandyti nesutikau, tačiau buvo be galo įdomu peržiūrėti Patricijos nuotraukos ir perskaityti atsiliepimą.


Ingos bloge skaitome apie plaukų garbanoklį iš GHD, Kalėdos jau ne už kalnų, todėl rašome dovanų sąrašus.


Dar viena nuomonė apie Catrice naujieną, HD kreminę pudrą, jau Gėlėtos kosmetinės bloge. Man pudra patiko, tačiau pagrindas yra būtinas, ką apie pudrą mano Ingrida skaitome jos bloge.



Aš turiu be galo daug įvairių makiažo šepetėlių, taip, taip, mano namuose šepetėlių rojus, todėl kaip jas laikyti labai aktuali tema.



Sandros bloge skaitome apie L'oreal naujų produktų pristatymo vakarėlį. Buvo tikrai labai smagu, na o naujienos jau greitai bus aprašytos bloge.


Aš jau irgi išbandžiau naujus lūpų dažus ir raudonos spalvos lūpų dažų paletę, liko nude, kas neturi kantrybės, skaito Gemos įrašą bloge.




Artėja Kalėdos, stebuklų metas, todėl labai rekomenduoju pasiimti savo draugų pašto adresus ir parašyti po laišką su sveikinimais, manau tokie sveikinimai nepaliks abejingų... Apie laiškų rašymo subtilybes skaitome Martinos bloge



Na ir pabaigai šokoladinių su imbieru sausainiu receptas, vat būtent jų man dabar ir trūksta iki pilnos laimės, ačiū Gabrielei..

Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

1 komentaras

  1. Tikrai gera kalėdinės dovanos idėja laiškų rašymas ranka, dar prie laiško pridėčiau savo gamybos sausainiukų ir dar kokią mielą smulkmenėlę ir dovana gausis puiki. O aš labai norėčiau gauti plaukų garbanoklį iš GHD. :)Reikės pasidomėti kiek trunka siuntu vezimas i anglija, nes ten turiu daug draugų, kuriuos visus noriu pasveikinti.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig