2016 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

#GucciQueen


Rygoje per vakarienę sėdėjome su viena mados blogere iš Talino ir diskutavome, kas yra mada? Ar žmogus turi turėti skonį? Ar užtenka nuojautos? Aš madingas požiūris tai išlavintas dalykas? Ar visgi reikia patirties? o gal naujokams sekasi labiau? Aš pasakysiu savo ir tik savo nuomonę, mados jausmą reikia turėti, tačiau skonį reikia lavinti. Tačiau kartais apsirengi ir pataikai tiesiai į 10-ką. Taip buvo ir su šita nuotrauka, mes su Absentta fotografavome visai kitą drabužių derinį, buvo žvėriškai šalta (Talinas, vėjas, jūra, manau daugiau nieko nereikia net sakyti), aš nuspreniau, kad daugiau negaliu, žvėriškai šalta ir laikas skubėti į renginį, užmečiau ant pečių savo kailinius ir wow, total fashion look... #GucciQueen ne mažiau, nei daugiau.

Nors aš turiu galimybę pasiimti bet kokio tipo akinius, šį sezoną mano favoritais tapo Gucci, jeigu praeitą sezoną negalėjau paleisti iš rankų apvalius Fendi saulės akinius, plonus, klasikinius ir labai paprastus, šį rudens sezoną norisi detalių. Ryškių, spalvotų ir labai blizgių. Taip, sutinku, derinti be galo sunku, reikia kelis kartus pagalvoti kaip atrodai tam, kad neprašauti, tačiau jeigu viskas pavyksta, tu dėmesio centre.

Aš turiu kelis mėgstamiausius modelius, kurios šiandien parodysiu:



Klasikiniai akiniai Square-frame rhinestone sunglasses rėmeliai blizgūs, būtent tai ir suteikia jiems Total Fashion look (GG 3871/S)


Ryškūs- blizgūs ir labai spalvoti Oversize square-frame rhinestone sunglasses (GG 3862/S)... Na kaip labai: juk Gucci pagrindinės spalvos raudona-žalia, tai vadinasi klasiškai spalvoti. Sunkiai priderinami, idealiai tinka tiek prie panašių atspalvių drabužių, tiek prie baltų ir juodų drabužių derinių, kur spalvoti akiniai groja pagrindiniu smuiku.


Kas bijo ryškių akinių, Gucci siūlo klasikinį didelį juodą modelį Square-frame optyl sunglasses (GG 3814/S), mano skoniui auksinis LOGo kiek per didelis, galėtų būti mažas užrašas. Būtent jie keliavo su manimi į Taliną, nes man nuo vėjo bėga ašaros, o su tokiais akiniais ne vienas vėjas nėra baisus

Na ir pabaigai ryškiausi ir labai blizgūs Oversize square-frame rhinestone sunglasses(GG 3861/S), su jais tikrai būsite dėmesio centre, tačiau toks akinių variantas tinka tik labai drąsiems ir tiems, kas nebijo iššūkių


Na ir kelios bendros akinių nuotraukos:









Apibendrinant noriu pasakyti, kad mano norų sąraše liko dar vienas Gucci modelis:


 Pabaigai noriu pasakyti, kad akiniai neturi būti būtinai Gucci, Dior ar Chanel, svarbu turėti skonio jausmą ir mokėti derinti tai, kas yra tavo drabužinėje, tegul šį rudenį akiniai būna ryškiausia jūsų drabužių derinio detalė. 










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig