2016 m. lapkričio 1 d., antradienis

Kosmetinė su savimi


Aš žinau, kad pasakojimai apie mano kelioninę kosmetinę labai skaitomas ir be galo patinka, todėl padariau visas išvadas iš keliones į Taliną, šį kartą patobulinau kosmetinės turinį. Tiesą sakant, kažkaip į Taliną susikroviau per daug drabužių, daiktų ir kosmetikos, nors ir norėjau mažiau, gavosi kaip visada. Čia iš tos serijos, kai dar jau išeinant į namų pagriebi kelis lūpų dažus ir blizgius, o gal prireiks, bet neprireikia, NEPRIREIKIA, jau kelinta kartą kartoju sau, todėl šį kartą neleidau sau nieko pasiimti, kelios dienos nėra labai ilgai laiko tarpas, kaip reikia visas turimas priemones pasiimti su savimi.

Keliaujant man labai trūksta mano kosmetikos priemonių, ne kažkokios konkrečiai, o pasirinkimo, vat norisi man kartais pašviesinti lūpų atspalvį arba kitokios spalvos skaistalų, o jie namuose.


praeitą kartą vežiau su savimi MAC Pro LongWear kreminę pudra dviejų atspalvių, viskas buvo gerai, bet per kelias dienas veidas pavargo nuo tokio maskavimo ir tekstūros, kad net namo važiavau jau visiškai be kosmetikos, na negalėjau jos daugiau tepti, priešinosi ir oda šerpetojimais ir ranka nekilo. Idealus variantas vakarui turėti gero maskavimo veido pudrą, o dienai labai lengvą arba BB kremą, tačiau na kur jau, todėl reikia ieškoti tarpinio varianto, mano geriausias pasirinkimas - Dior Star. Kreminė pudra skirta normaliai -sausai odai, suteikia lengvą švytėjimo efekto, gerai maskuoja ir atrodo tobulai.

Mano naujas atradimas SMASHBOX Photo Finish makiažo pagrindas. Aš nesu labai didelė makiažo pagrindų gerbėja, ne, be progos jų nenaudoju, ir tai naudoju žalios spalvos raudoniui porų mažinimui. Šitą įmečiau tik tam, kad baisiai norėjau išbandyti naujieną. OMG, jis tobulas, bet kokia pudra po jo naudojimo galima užtepti be didelių pastangų, jokių šerpetojimų, sausų vietų, porų, tik lygus ir gražus veidas, o nuplovus makiažą vakare veidas švelnus lyg kūdikio. Stebuklas kažkoks, tačiau labai laukiu dar SMASHBOX porų maskuoklio, manau vat ten tai bus tebuklų tebuklas.

Nori nenori, o geriau už MAC maskuoklius nieko niekas dar nesugalvojo, todėl vienas skystas Pro LongWear paakiams, o kitas kreminis - antakiams.

Gosh kreminis spalvos pieštukas irgi mano 'must have' idealiai tinka paryškinti apatinę blakstienų augimo liniją ir antakių formą. Išsilaiko visą dieną.

Dior Dior Sshow antakių kreidelė man labai patiko, ją naudoti paprasta, lengva, o spalva tobuliausia, todėl kai tik pasibaigs, pirksiu naują.

Catrice naujiena - akių pravedimas Glam and Doll yra keliavo su manimi, tačiau nei karto ne panaudojau, pasakyti nieko negaliu.

Aš geriau naudosiu juodos spalvos pieštuką, negu akių pravedimą, todėl dažniausiai buvo naudojamas Urban Decay 24/7, kuris i6silaiko geriausiai visą dien1 ir naktį (jeigu reikia)

Makiažo fiksavimui aš pasiėmiau NYX mineralinę pudrą, ji nesuteikia veidui atspalvio, o tiesiog užfiksuoja makiažą, labai lengva, labai natūraliam efektui.

Jeigu tektu įvardinti mėgstamiausią Mak up Store kosmetikos priemonę, tai būtų šitą šviesios spalvos pudra, kuri idealiai paryškina kontūravimo efektą.


Iš lūpų dažų su manimi keliavo MAC Russian Red ir SIN. Aš derinau lūpų dažų atspalvius jau prie drabužių, du drabužių deriniai juodos spalvos, trečias - klasikinis (juoda ir nude), todėl prireikė dar Sleek matinio lūpų blizgesio Oid Holliwood ir MAC Dazzleglass. Daugeliui nepatinka MAC Dazzleglass, nes jis lipnus ir blizgučiai kiek per dideli, o man jis idealiausias, nes tokios konsistencijos lūpų blizgesiai išsilaiko geriausiai ir tinka renginiams.

Aš nusprendžiau, kad man reikia labai ryškaus makiažo ir kontūravimo efekto, todėl mano kosmetinėje Make Up Factory bligus higlighteris.

Šį kartą mano kosmetinėje Lancome blakstienų tušas, kuris suteikia sulipusių ir labai tankių blakstienų efekto. Aš jau mintyse turėjau kelis makiažo variantus, man labai reikėjo Baby Doll makiažo varianto.



Po pirmo SMASHBOX šešėlių pabandymo nusprendžiau, kad šį paletė keliaus su manimi, nes be galo patiko tiek matinių, tiek blizgių šešėlių atspalviai. Labai noriu pasakyti kelis žodžius apie kokybę (kaip ir žadėjau) - matinių šešėlių kokybė man patiko, gerai sklaidosi, gerai laikosi, tačiau juoda spalva vakare gali pabėgti, todėl noriu panaudoti ilgiau tam, kad suprasti ar tai šešėliai, ar makiažo pagrindas. Dideliu siurprizu tapo blizgios tekstūros šešėliai, aš tikėjausi, kad juos galima naudoti įprastai, su matiniais, tačiau ne, taip nieko nesigauna. Blizgius šešėlius galima naudoti tik solo, spalvas maišyti negalima, nieko nesigauna, su matiniais irgi nesimato, todėl naudojimo schema tokia: šešėlių pagrindas, matiniais šešėliais paryškiname akies lanką, blizgiais šešėliais paryškiname akies voką. Būtent tada gaunasi labai gerai, tamsiname akies kampą juodu pieštuku ir galime keliauti į renginį su tobulu makiažu.


The Balm paletė best of The Best, geriau nieko nesu radus, patogu pasiimti su savimi, nes naudoju Bahama Mama kontūravimui, Mary Lou vietoje šešėlių ir higlighterio, na o skaistalai priklausomai nuo makiažo varianto, patogu turėti tiek priemonių vienoje vietoje.


Neseniai supratau, kad man rožinės spalvos Makeuo Eraser patinka labiau, net nežinau kodėl, gal akivaizdžiau matosi kada servetėlę reikia skalbti, gal tiesiog pripratau, tačiau labai rekomenduoju išbandyti, nes servetėlė nuvalo bet kokio sunkumo makiažą.

Kiehl's veido prausiklis nėra mano mėgstamiausias, bet prausti veidą aš norėjau, o šitas vienintelis mini įpakavimas.

Batiste sausas šampūnas mano kelionių 'mast have'

Pamenu, kai atvažiavau į viešbutį Rygoje pirmą kartą po Lush vakarėlio, vonios bombos buvo, o vonios nebuvo, tik dušas, šį kartą buvo vonia, o bombų nėra, nes Lush užsidarė net Rygoje. Merginos blogerės iš Talino sakė, kad Taline įvyko Lush parduotuvės rembrendingas, gal vėl atsidarys pas mus. Laukiame, oi, kaip laukiame. Na o už mano vonios procedūras buvo atsakingas Lush It's Raining Man 

Skincode dieninis ir naktinis kremai tobulai tinka kelionėms, mano oda išsausėja nuo streso ir autobuso, todėl šitos priemonės tinka kaip niekada.

Mano nauja Invisibobble gumytė švelniai rožinės spalvos, rytoj apie jas papasakosiu plačiau

Praeitą kartą keikiau save kaip galėjau, negalima, tiesiog negalima imti su savimi pilno įpakavimo plaukų priežiūros priemonių, todėl mano kosmetinėje super mini įpakavimai, Matrix Biolage priemonė nuo karščio plaukams ir CHI šilkas.

Šaltas oras ir šildymas, todėl be PUPA labai riebaus ir stipriai maitinančio kremo aš tikrai negaliu, jis labai maloniai kvepia, akimirksniu atstato ir pamaitina sausą kūno odą, tinka tiek lūpoms, tiek veidui, tiek kūnui, tiesą, galima naudoti ir kaip kaukę plaukams, bet dar tokio naudojimo varianto neišbandžiau.




Na ir plaukų priežiūros priemonės: mano tikslas skirtingos šukuosenos. Pirmoji diena - netvarkingos garbanos, antroji diena - surišti plaukai, trečioji diena - ištiesinti plaukai. Viskas gavosi kaip ir buvo suplanuota, ačiū mano tobuloms GHD priemonėms: mano kosmetinėje GHD Platinum plaukų tiesintuvas, GHD serumas plaukų galiukams ir GHD AQdvanced Split End Therapy glotniems ir labai gražiems plaukams, plius GHD šukos plaukų džiovinimui, apimčiai ir garbanoms, na o Hello Kitty Tangle Teezer šukos mano naujoji meilė.


Tokios kosmetikos priemonės keliavo su manimi, suprantu, kad turiu dar ką patobulinti, nes nepasiėmiau vienkartinių lakštinių veido kaukių, užmiršau paakių kremą ir nagų dildę, tačiau norimo rezultato su makiažu ir plaukai aš pasiekiau, manau labai greitai parodysiu drabužių derinių nuotraukas, tada ir aptarsime makiažą ir plaukų šukuosenas.













SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig