2016 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

MAC Liptensity Lipstick (spalva Burnt Violet)



Labas rytas, mano brangieji, ir vėl apie MAC. Šiandien jūsų dėmesiui MAC naujiena, kurią galima jau rasti parduotuvėje, satininiai lūpų dažai Liptensity Lipstick (spalva Burnt Violet). Puikiai suprantu naują tendenciją, pusiau matinis, satininis lūpų dažų efektas. Manau daugumai visiškai matiniai lūpų dažai atsibodo, norisi naujienų. MAC šitoje vietoje nestovi vietoje, na o įpakavimas labai traukia akį parduotuvėje.




Kaina: 25,50 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilniuje ir Kaune








Rezultatas:








Mano nuomonė:

Pagaliau MAC pagalvojo apie savo pirkėjus ir galu gale lūpų dažų įpakavimai skirtingi, priklausomai nuo atspalvio. Aš turiu daugiau nei dešimt MAC lūpų dažų atspalvių iš pagrindinės kolekcijos, atskirti juos būna labai sunku, jeigu norimo atspalvio, reikia peržiūrėti visus, tai nėra patogu. MAC Liptensity Lipstick aš savo kosmetinėje atskirčiau iš karto, sumaišyti būtų sunku, todėl skaitau tai labai dideliu pliusu. Iš kitos pusės dangtelio spalva atrodo labai apgaulingai, niekada negalėčiau pagalvoti kad tiesiog tamsiai rudas atspalvis - tai vienas iš mano mėgstamiausių bordo su šalto pigmento poskoniu.
Šnekant apie satininį efektą, noriu pasakyti, kad lūpų dažai labai komfortiškai jaučiasi ant lūpų, nesausina, maitina ir puoselėja lūpas. Tačiau jeigu lūpos sausos ir šerpetoja, lūpų dažai (bent jau šitas atspalvis) paryškins visus įmanomus trūkumus. Puikiai žinote, dievinu matinius lūpų dažus, tačiau šitas variantas irgi patiko. MAC Liptensity Lipstick nereikalauja pieštuko, kiek nudažo dantis, tačiau nekritiškai, plius spalva, ech, ta spalva, dievinu tamsiai bordo atspalvius su violetinės spalvos pigmentu. Gamintojas siūlo begalybę atspalvių, esu bandžiusi parduotuvėje šaltus rudus ir raudonus, man be galo patiko, na crazy spalvos: šveisiai ir tamsiai mėlyni ir juodas tikrai patiks ekstremalių makiažų mylėtojams.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig