2016 m. lapkričio 1 d., antradienis

Zaful Vintage Felt Fedora Hat


Kol tvarkiau nuotraukas ir sėdėjau prie kompiuretio rašant blogą net nemačiau, lauke tikros Kalėdos, skubiai reikia drabužių derinių atitinkančių sezoną, su kaliniais ir UGG batais, na o kaip kitaip, juk visiems šalta. Žiemą man svarbiau šiluma ir patogumas, negu stilius, nors dievinu kalinius, o jie įpareigoja atrodyti kiek gražiau, kiek stilingiau, padaryti kiek ryškesnį makiažą, kiek daugiau laiko skirti šukuosenai. Šiandien jūsų dėmesiui mano nereali skrybėlė, kurią nešioju visur ir visada, jau turiu net NUDE spalvos, na o chaki spalvos marškiniai manau aktualūs nepriklausomai nuo sezono.



Aš manau labai nesenstantis drabužių derinukas ilgi marškiniai ir juodos spalvos liemenė, galima rinktis kiek ilgesnę, man patinka trumpesnės, ilgi batai ir skrybėlė - bohemiško stiliaus detalės. Būtent tokios detalės iš paprasto drabužių derinio padaro stilingą ir 'blogerišką'. Na ir pagrindinis akcentas - Diesel laikrodis, pasakojau, kad atėjus rudeniui jis tapo lengviau priderinamas ir tinka prie visų mano turimų drabužių.








Skrybėlė - www.zaful.com
Marškiniai - www.zaful.com 
(kol aš ruošiau įrašą, marškiniai buvo išpirkti, bet internetinėje parduotuvėje tikrai rasite kitų nuostabių variantų ir modelių)
Avalynė - Deichmann
Rankinė - New Yorker
Laikrodis - Diesel (Mados Prieskoniai)

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig