2017 m. sausio 24 d., antradienis

Aksomas (Accordion Pleat Velvet Skirt)




Aksomas nepaleidžia savo pozicijų, ir jeigu anksčiau buvo labai madingos aksominės suknelės, tai dabar parduotuvėse jau galima pamatyti ir sijonus, kelnės, švarkus, rankines, kombinezonus, bei kepures. Aš labai seniai galvojau užsakyti aksominė sijoną, kelis kartus įdėdavau ir pašalindavau jį iš savo pirkinių dėžutės, tačiau pagaliau nusprendžiau, reikia. Šį kartą mano pasakojimas apie aksominę rankinę ir sijoną.


Aš manau, kad aksomas pats iš savęs gana puošnus, todėl labai daug papildomų detalių jam nereikia. Aš priderinau tik masyvūs auskarus, kurie sujungia visą derinį, nes būtent jie apjungia auksinį ir sidabrinį atspalvius. Mano derinukas tinka kiekvienos dienos nešiojimui, jis nėra nei išskirtinis, nei iššaukiantis, tačiau manau reikia ir tokių. Ką noriu pasakyti, nereikia bijoti aksomo, kaip bijojau jo aš. Kodėl? Man vis atrodė, kad jis storina, bet jeigu tai ne kelnės be formos, tikrai nestorina ir gražina figūrą.
Tiesą sakant, nes nesitikėjau, kad šitas rankines taip greitai išpirks. Realiai, reikėjo užsakyti juodą, nes savo mažą juodą rankinuką derinu prie viskuo, bet aš užsakiau pilką. Logiška, kad pilka spalva turi daug atspalvių, man jis nelabai tiko prie sijono, nes jo spalvos pagrindas žalsvas. Bet pats rankinukas labai dailus ir fainas, vidus bordinis, na o dirželis - auksinės spalvos grandinėlė. Iš vienos pusės labai bijojau, kaip auksinė grandinėlė gali atrodyti su pilkos spalvos rankine, bet iš kitos pusės, nėra nesuderinamų atspalvių, mes juos tiesiog nemokame derinti.
Na ir pabaigai kojinės, taip ir šilčiau ir stilingiau, na o kojinių atspalvius derinu prie pagrindiniu drabužių detalių.
Na ir pagrindiniu smuiku čia groja the Nomad sidabrinės spalvos laikrodis. Aišku, tikėjausi, kad jis tiks prie daugelio mano drabužių, bet tikrai negalvojau, kad beveik prie visų. Kaip jau rašiau vakar, dauguma mano drabužių pilkos spalvos, todėl vis galvoju naujus derinius, su kokias atspalviais pilka atrodytų įdomiau.











Sijonas - Zaful
Megztinis - ZARA
Rankinė - DressLily
Avalynė - New Yorker
Auskarai - H&M
Laikrodis - http://www.thenomadwatch.com


SHARE:

1 komentaras

  1. Your face and your hair are more beautiful than the watch i must say. I know a
    professional hair stylist and i am sure that he will agree with me.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig