2017 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Nepastebimai prabėgo dar vieną savaitę, na ir gerai, kuo greičiau, tuo geriau, labai jau laukiu pavasario ir saulės. Negaliu skųstis, dienos tapo ilgesnės, dabar fotografavimui galima skirti laiką po pietų (nes būtent tada mano namuose būna saulė). Na o aš jau beveik einu ruoštis, šiandien man Drogas grožio mokykla ir naujos L'ireal pavasario tendencijos, todėl kavą geriate tik Jūs, o aš palieku jums gerą blogerių kompaniją ir naujus įrašus.





Pagerėjo oras, todėl dauguma mados blogerių išsiruošė fotografuoti drabužių derinius, mes su Sandra irgi spėjome įamžinti kelis. Šiandien bloge parodysiu paskutinį su tobulai išsisiuvinėta suknele, na o Sandros derinių nuotraukų ieškome jos bloge.


Darjos kelnės vertos plojimų, na o naujas fotoaparatas tikrai tobulas, svarbiausiai - mažiukas. Aš niekada nesuprasdavau, kodėl mados blogeriai eina su labai didelėm tašėm ir kuprinėm į renginius, pasirodo  - ten fotoaparatas. Dabar tokia ir mano realybė.


Dvynių drabužių deriniai atrodo tobulai, dabar jos gyvena Londone, būtent šio miesto laisvas stilius labai jaučiasi.


Minimalizmas labai gerai, o spalvų suderinamumas dar geriau. Manau apie detalių minimumą viska žino Gema, naujas drabužių derinukas jau laukia jūsų bloge.



Niekada nesusimąstydavau apie tai, kad neštukėms reikia specialių ir patogių drabužių. Apie viršutinių drabužių dilemą bloge pasakoja Karolina.


Aš manau, kad visi blogeriai jau spėjo išbandyti ir įvertinti Nashi Argan plaukų priežiūros priemones. Simonos atsiliepimą apie aliejų plaukams skaitome bloge.


Gražių plaukų temą šią savaitę tęsia Grožio gurnamė, jos bloge skaitome kokius ingredientus plaukų priežiūros priemonėse būti neturi.



Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie L'oreal naujienas, kas tiko ar kas nepatiko? Daugiau informacijos bloge.


Apie burnos higieną šnekėti būtina, aš esu išbandžius beveik visus brandus rinkoje, tačiau vistiek lieku prie Korėjietišku švelnesnių ir mažiau erzinančių dantų pastų. Eva savo bloge pasakoja apie Jordan ir Ecodenta


Makeup Revolution jau seniai užkariavo visų blogerių ir paprastų pirkėjų pasitikėjimą ir simpatijas. Priemonės kainuoja mažai, na o kokybė labai gera. Patricijos bloge skaitome apie Makeup Revolution makiažo pagrindą.


Aš savo gautus testavimui Catrice šešėlius jau spėjau padovanoti skaitytojams per GiveAway konkursą, todėl kas belieka? skaityti kitų blogerių atsiliepimus. Ačiū, Gėlėta kosmetinė, už apžvalgą.


Aš nelabai mėgstu nagrinėti kosmetikos sudėties, todėl KDNR puslapis ne mato tema, aš vertinu poveikį. Živilė išbandė ir pasakoja savo skaitytojams apie KDNR sausą molio kaukę. Ar ji verta dėmesio?


Viktorijos bloge skaitome apie Pretty Box grožio dėžutes. Tiesą saant, niekada tokių nesu mačiusi, bet turinys atrodo visai fainai.



Purederm veido kaukės man labai patinka, jos efektyvios ir kainuoja nebrangiai. Niekada nežinojau, kad jie turi ir kaukių lūpoms, reikės būtinai išbandyti, nes mano lūpos po matinių lūpų dažų naudojimo labai išsausėjo.


Desertą palikau pabaigai, Samolėja savo bloge pasakoja apie The Balm matinių lūpų dažų rinkinį. Aš jau irgi įdėjau šį rinkinuką į savo pirkinių dėžutę, bet laiku sustabdžiau. Na kiek gali būti lūpų dažų? Bet vistiek labai labai norisi.




Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

1 komentaras

  1. Tikrai taip, todėl ir skaitom kitų atsiliepimus. ;-)))) Pas mane jau kosmetikos perteklis, todėl nusprendžiau nieko nepirkti.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig