2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Urban Decay NAKED SKIN WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKEUP


Mano susidomėjimas Urban Decay kosmetika visada buvo labai didelis, kol šio stendo nebuvo Lietuvoje, labai sėkmingai pirkdavau Internetinėse parduotuvėse šešėlius ir kitas smulkmenas, tačiau nei kreminės pudros, nei maskuoklio ten tikrai nenusipirksi (UD paletėse be galo daug skirtingų kreminių pudrų atspalvių, todėl net aš bijojau pirkti, kaina nėra maža, o gal netiks atspalvis). Pagaliau mano rankose viena iš populiariausių UD Naked Skin pudrų 




Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup
Skysta pudra
Visų tipų odai.
Jausmas, lyg oda būtų visiškai nuoga, tačiau Naked Skin transformuoja tavo odą. Ji atrodo natūraliai švytinti ir skaisti- lyg nuostabi oda, su kuria gimei. Šviesą išskaidančios dalelės vizualiai sumažina raukšleles, paslepia netobulumus ir suteikia profesionaliai retušuotą įvaizdį. Naked Skin makiažo pagrindas suteikia norimą maskavimą, natūraliai švytintį įspūdį ir pusiau matinį efektą. Makiažo pagrindas praturtintas odą puoselėjančiais ingredientais, tokiais kaip Matrixyl 3000 (efektyviai su senėjimu kovojantys peptidai), apsaugančiu ir skaistinančiu  Litchiderm™, žaliosios arbatos antioksidantais ir hialuronu, kuris drėkina odą ir leidžia jai geriau įsisavinti maitinančias medžiagas.
Spalvos:

Talpa: 30ml
Kaina:35,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt





Rezultatas:

Be makiažo




Su kremine pudra




Su makiažu


Mano nuomonė:

Urban Decay NAKED SKIN labai lengvas ir skystas makiažo pagrindas, jis skirtas normaliai ir sausai odai, nes suteikia veidui pusiau matinį efektą. Kaip aš ir sakiau, spalvų pasirinkimas be galo didelis, tačiau pamačius 4.0 atspalvį net išsigandau, nes jis gana tamsus. Taip, mano turimas 1.5 UD All Nighter spalva man ryšiai per šviesus, bet ir 4 atspalvis man neduodavo ramybės. Tačiau žiūrint į galutinio rezultato nuotraukas, man vaizdas labai patinka. Bet grįžtame prie Naked Skin pudros. Noriu kelis žodžius pasakyti apie įpakavimą, jis plastikinis, bet gana kokybiškas. Perskaičiau kelis atsiliepimus, kad jeigu pudra nukrenta, įskyla plastikas ir neveikia dozatorius, todėl būkite atsarūs. Kreminės pudros pompa labai patogi, man ant viso veido reikia kelių paspaudimų. Didžiausios pudros pliusas - labai skysta ir nesvari konsistencija. Pudra suteikia labai natūralios ir gražios odos išvaizdą be kaukės efekto. Pudra nesubėga į raukšleles, siekiant maksimalaus maskavimo, ją galima sluoksniuoti. Mano turimas atspalvis akivaizdžiai geltonas, tačiau, kaip matote nuotraukose, mano veido oda su rožiniu tonu, todėl geltona spalva ją puikiai neutralizuoja, na o su biria pudra ir kontūravimu, aš paslepiu geltonumą.  Kas man patiko? Pusiau matinis efektas ant veido, patiko galutinis rezultatas ir tai, kad pudra išsilaiko visą dieną ir nekemša porų. Manau Urban Decay NAKED SKIN pudra patiks visoms, kas nori 'natūralios odos 'išvaizdos ir vidutinio maskavimo efekto, na o kas svajoja apie pilną maskavimą ir turi riebią odą tikrai įvertins- All Nighter makiažo pagrindą (kuris yra atsparus vandeniui) 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad geriausiai pudros spalvą pasirinkti parduotuvėje, plius apgalvoti, kokio efekto reikia būtent jūsų odos tipui ir tik tada pirkti. 

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig