2017 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Gero vakaro, mano brangieji, seniai jau nebuvo kosmetikos naujienų, pagaliau atkeliavo kelios siuntos: viena iš Maybelline, o kita iš Origins. Maybelline lūpų dažų paletės atrodo labai įdomiai, jau norisi išbandyti (logiška, kad rankos pačios pasiima raudonų atspalvių paletę) Na o kol aš bandau suvaldyti savo norą ir pasakyti sau, kad pradžioje nuotraukos, o tik tada testavimas, geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos blogerių įrašus.



Pradėsime nuo drabužių derinių nuotraukų - gražiausio kadro titulas keliauja pas Simona, jos batai ir rankinė kartu žiūrisi tobulai gerai.


Aš manau jau pats laikas planuotis su Sandra fotosesija, nes man su vyru tą daryti labai sunku, jis tik pradeda suprasti ką ir kaip reikia daryti, na o su Sandra tobulai gerai ir greitai. Jos drabužių derinukas atrodo labai šiltai, o kaip kitaip, jeigu už lango toks oras.


Darjos kasdieninis drabužių derinukas... Chm... labai gražu, na o žiūrint t į drabužių pasirinkimą, suprantu, kad turėtų būti dar ir šilta. Drabužių sluoksniavimas yra labai gerai.


Nežinau kaip Jūs, bet aš rytoj į ZARA, pirkti tokį pat megztinį kaip ir pas Gema, na nerealiai atrodo, a ne?


Sandra sugeba taip tobulai parinkti aksesuarus, kad kiekvieną kartą drabužių derinukas atrodo vis kitaip. Na ir tikiuosi vakar nusipirkai tą tobulą džinsinę striukę (striukės nuotraukos ieškome Sandros Instagrame)



Jeigu kas paklaustų, kokios dovanos labiausiai noriu Valentino dienos proga, drąsiai atsakyčiau, kad GHD plaukų feno. Tačiau po kelių minučių ateina suvokimas, reikia objektyvo, būtent jam taupomi pinigai. Inga išbandė GHD Aura plaukų džiovintuvą ir pasakoja savo įspūdžius skaitytojams.


Nepatikėsite, tačiau mano namuose jau stovi gana didelis maišelis su kavos tirščiais kūno šveitimui. Naujas kavos aparatas daro stebuklus, todėl kavos likučius galima naudoti skirtingais būdais, o na o tinginiukams Kotrynos apžvalga apie BodyBoom


Karolina išskrido atostogauti į maltą, žiūrint į nuotraukas Instagrame, suvoki, kad ten labai šalta, na o ką ji pasiėmė su savimi, skaitome jos bloge.


Apie antakių priemones skaitome Evos bloge, man NYX pieštukai visai ne[patiko, vienintelis geras dalykas - NYX spalvotas gelis, na o PUPA priemonių antakiams dar bandyti neteko.


Patricijos bloge skaitome apie atnaujintą REF plaukų priežiūros liniją, aš jau esu mačiusi naujienas www.inhair.lt, tačiau nieko neprigrėbiau namo, noriu likti prie savo turimų priemonių, nes keisti jas taip dažnai nesveika.


Laba labai norėtųsi amatyti šešėliš spalvš (bent jau ant rankos) nuotrauką, nes kiek esu bandžiusi Douglas kosmetikos priemoniš, dydžioji dalis netiko ir nepatiko dėl savo kokybės. Gal jau pasikeitė tendencija?


Visai neseniai šnekėjome su drauge apie Benefit kosmetiką, aš jau atradau, kad šias priemones galima užsakyti iš www.asos.com, todėl rašau norų sąrašus. Vienu žodžiu, Enrikos naujas įrašas laiku ir vietoje.


Živilė jau irgi spėjo išbandyti Minali kosmetikos privalumus, jos bloge ieškome atsiliepimo apie be galo gražios formos Milani skaistalus.


Kaip aš norėjau pirkti Lookfantaistic grožio dėžutę, net neįsivaizduojate. Tikriausiai jau praėjo tas laikas ir vėl norisi kažkuo naujo, bet nepirkau, nes taupau pinigus. Dabar žiūriu Salomėjos nuotraukas ir suprantu, ir nereikėjo, nes nieko gero, nieko naujo. 


Na ir pabaigai Gabriella Salvete naujienų apžvalga Viktorijos bloge. Gal aš jau užaugau, gal kažkas pasikeitė pasąmonėje, tačiau bet kokių produktų nenoriu net bandyti. Tikriausiai atėjo suvokimas, kad geriau mažiau, bet kokybiškiau.GS priemonės šeip geros, bet tie ryškūs įpakavimai... 

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote, rytoj su daugelių blogerių pasimatome per renginį, labai labai laukiu ....















SHARE:

1 komentaras

  1. Mėgstame su draugu pasisiuntinėti visokiais drabužėliais savo. Kas man nusibosta, jam nusiunčiu, kas jam nusibosta, aš gaunu. Radom labai pigų siuntų būdą, tai nesikuklinam siusk24.lt. Čia siuntos labai greitai suvaikšto ir dažniau pigiau galima nusiųsti tikrai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig