2017 m. kovo 14 d., antradienis

Chain Metal Ring Covered Closure Crossbody Bag


Šiandien paštininkas atnešė dar vieną porciją užsakytų drabužių, puikiai suvokiu, pavasaris jau ne už kalnų, todėl laikas atsinaujinti. Nors rankinių mano kolekcijoje be galo ir krašto (ypač spalvotų), juoda klasikinė - viena. Aišku, spalvotos rankinės yra labai gerai ir drąsu, tačiau jos taip sunkiai derinamos, todėl jeigu reikia greitai susiruošti, o laikas spaudžia, pasiimu tiesiog juodą mažą rankinuką. Tikriausiai pastebėjote, visose nuotraukose maža New Yorker delninė, gal jau laikas atsinaujinti?



Aš nesu akla ir žinau beveik visas mados tendencijas, todėl akivaizdu, kad mano pasirinktos rankinės modelis primina Chloe, tačiau užrašų ir logotipų nėra, todėl darome prielaidą, kad tai tiesiog panašus modelis. Mano brangieji, niekada nepirkite klastočių, nieko nėra baisiau už padirbtą LV, Chanel ir YSL rankinę. Pilnai suvokiu, kad ne visos turime pinigų nusipirkti originalą, todėl panašus modelis irgi išeitis. Aš labai ilgai galvojau ir dvejojau, aišku norėjau pilkos, bet protas sakė: "Pirk juodą", tą ir padariau www.yoshop.com parduotuvėje.




Aš specialiai neužkabinau grandinėlės ant žiedo, tegul būna taip, o prie grandinėlės pritvirtinsiu namų raktus, nes jie pastoviai kažkur dingsta, ypač jeigu rankinė didelė. Rankinės kokybė labai gera, auksinės detalės neatrodo pigiai. Mane dar vilioja kiti atspalviai, ypač pilkas, nes pilkos spalvos drabužių pilna mano drabužinėje. Man šį pavasarį pilka - nauja juoda.

Rankinė galima užsakyti Yoshop
Užsakymai atkeliauja labai skirtingai, vieni per dvi savaites, kitų reikia laukti gerą mėnesį. Mokesčių mokėti dar neteko, todėl kol kas užsakinėju be didelės baimės.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig