2017 m. kovo 11 d., šeštadienis

Kiehl's Butterstick (lūpų balzamai)


Aš esu labai didelė Kiehl's kosmetikos gerbėja ir mylėtoja, todėl be galo apsidžiaugiau gavus galimybę išbandyti naujuosius lūpų blizgesius su spalva ir be atspalviu, kurie pasak gamintojo puikiai maitina ir drėkina lūpas, o kai kurios spalvos atrodo tikrai labai gundančiai.














Mano nuomonė:

Vienintelis atrastas per testavimo laiką minusas - kaina. Sakyčiau apie 19 EUR už lūpų balzamą yra kažkiek per daug, bet iš kitos pusės sumoku net nežiūrint už YSL lūpdažį virš 30 ir net negalvoju. Aš manau šitoje vietoje reikia pravesti ryškią liniją tarp mass market ir liukso. Svarbu tik tai, ar verta? Šnekant apie Kiehl's verta visada, tik reikia mokėti atsirinkti ir išsirinkti tai, kas tinka būtent tavo veido odai. Būtent tam, Kiehl's parduotuvėje tavęs laukia profesionalūs konsultantai, kurie siūlo nemokamą veido diagnostiką ir kelis mėginukus dovanu. 
Bet grįžtame prie lūpų balzamo, mano rankose paprastas ir su atspalviu (Touch of Berry). Man labiau patiko drėkinamais variantas be atspalvio, tai citrininis šerbetas, puikiai drėkina ir maitina lūpas. Na o  Touch of Berry lūpų balzamo įpakavimas toks gražus, kad net nesinori jo paleisti iš rankų. Balzamas atsisuka, kas leidžia jį tiesiog įmesti į rankinę ir negalvoti, kad jis ten pats atsidarys ir gausis balzamo košė.  Balzamo su atspalviu spalva nėra ryški, bet sluoksniuojant galima gauti kiek ryškesnį rezultatą. Aš dar mačiau Kiehl's asortimente švelniai rožinės spalvos variantą, kurį būtinai nusipirksiu. Na o šnekant apie balzamo savybes noriu pridurti, balzamas nuostabus, puikiai drėkina, lygina ir švelnina lūpas. Labai rekomenduoju išbandyti ir palepinti save ir savo lūpų odą.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig