2017 m. kovo 13 d., pirmadienis

L'oreal BROW ARTIST XPERT




Jeigu visi, kas gavo L'oreal ir Maybelline naujienas, puolė testuoti lūpų dažus, aš puoliau prie antakių priemonių. Aš gi ir taip žinau, kad L'oreal lūpų dažai vieni iš geriausių, na o antakių priemones įvertinti buvo labai įdomu. Vienu žodžiu, girsiu, labai girsiu L'oreal BROW ARTIST XPERT.



L'Oréal Paris Brow Artist Xpert yra pirmasis antakius paryškinantis antakių pieštukas, turintis keletą ypač natūralių atspalvių, kad galėtumėte išsirinkti tinkamiausią būtent Jums.
Trikampis šepetėlio galiukas kruopščiai pabrėžia, o užapvalintas jo viduriukas užpildo, suformuoja ir sutvirtina antakius lengvai tepama formule.
Švelnus formuojamasis šepetėlis su trumpais šereliais suteikia formą ir išsklaido spalvą, kad antakiai atrodytų natūraliai.

Dermatologų patikrintas antakių pieštukas.

Naudojimas:
1. Švelniai nudažykite antakių pradžią ir išsklaidykite spalvą minkštu ritės formos šepetėlio galiuku.
2. Trumpais judesiais, atkartodama natūralių antakių plaukelių augimo kryptį, užpildykite antakių centrą.
3. Išryškinkite likusią antakių dalį iki pat pabaigos ir vėl išsklaidykite spalvą.
4. Užbaikite profesionalų antakių įvaizdį, kruopščiai pabrėždama apatinę antakių liniją.

Rezultatas:
Natūraliai atrodantys, tiesiog tobuli antakiai akimirksniu.











Mano nuomonė:

Juokas, juokais, tačiau labai sunku surasti tinkamo atspalvio gerą antakių priemonę. Na taip, jeigu išleisti nuo 20 iki 30 eurų galima nusipirkti Anastasia Beverly Hills gelį arba Dior Show  brow chalk. Na visi mes galime tiek išleisti vienai antakių priemonei, tiesą? Kodėl man patiko L'oreal BROW ARTIST XPERT?
Cool blond atspalvis idealiai tinka blondinėms, jis nenupilkina plaukelių, turi malonią tekstūrą ir gerą pigmentaciją. Aš nenoriu pasakyti, kad pieštukas labai pigmentuotas, tačiau to ir nereikia, reikia mokėti piepešti plaukelius ir žinoti saiką. Labai patiko pačio pieštuko forma, taip piešti žymiai paprasčiau, patiko natūraliai gaunamas efektas. Negaliu nepasakyti, kad patiko ir įpakavimas, pieštukas išsisukamas, iš kitos pusės yra antakių šukos, kas labai lengvina darbą. Nupiešti antakiai atrodo labai natūraliai, kas man svarbu. Vienintelis minusas, nors gamintojas ir žada plaukelių fiksaciją, jos nėra. Būtent todėl antakių gelis šioje vietoje būtinas.

Ką noriu pasakyti, L'oreal BROW ARTIST XPERT naujiena labai patiko, gamintojas siūlo net 3 atspalvius, todėl kiekvienas galės pasirinkti. Na o aš iš savo pusės labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig