2017 m. kovo 6 d., pirmadienis

"Mados Infekcija" pavasario tendencijas atspindintis makiažas


Labas rytas, mano brangieji, mano šeštadienis buvo labai darbingas, nors aš planavau rašyti apie Mados Infekcijos kastingą ir apie merginas, kurios nori tapti modeliais pasirinkimą, tačiau pro tokį drąsų, ryškų, charizmatišką ir nerealų makiažą praeiti tikrai negaliu.





„Infekcijos kastingo” metu buvo pristatytas šio pavasario naujausias tendencijas atspindintis makiažas. Vizažistė ir grimo dailininkė Daiva Opriško „Avon“ kosmetikos priemonėmis žinomam modeliui Rasai Ciūnei sukūrė pavasarinį makiažą.
„Šį pavasarį madingas švytintis, skaistus veidas, gaivūs skruostai. Jei akcentuojamos akys – naudojami pasteliniai šešėliai arba jais piešiama grafika. Tačiau grafiški antakiai – jau praeitis. Vis dar aktualūs matinių spalvų lūpų dažai, bet svarbias pozicijas užkariauja šerbeto spalvos, neryškūs blizgesiai. O jei norite akcentuoti tik lūpas – rinkitės gėlių spalvų lūpų dažus“, - patarė D. Opriško.
Išskirtinės išvaizdos R. Ciūnei „Infekcijos kastinge“ sukurtas pavasarinis makiažas išryškino charakteringą merginos veidą. „Rasos praporcingas, dailus veidas – idealus bet kokiam įvaizdžiui kurti. Jūrinės spalvos šešėliai akcentuoja gilias akis, metalo atspalvio blizgesys suteikia ekstravagantiškumo. Jaunystę, odos skaistumą pabrėžia vos parausvinti skruostai.Lūpos – ryškios, ciklameno spalvos“, - makiažą apibūdino D. Opriško.

Nu ką aš galiu pasakyti, pirmą kartą per kelis metus tikrai nustebino gerąja to žodžio prasme. Jeigu pastoviai atliekami makiažai buvo labiau kasdieniniai, negu proginiai, labiau gražu, negu drąsu, tai šį kartą ploju atsistojus. Iš vienos pusės be galo išskirtinis ir charizmatiškas Rasos veidas, iš kitos - madingiausios pavasario tendencijos (ryškios spalvos, fuksijos spalvos lūpos ir gražūs akių pravedimai), kurie paryškina modelio grožį. 
Na būkime realistais, toks makiažas ne tiks kiekvienai iš mūsų (nors fuksijos ryškias lūpas, rožinius skaistalus ir akių pravedimus galime naudoti drąsiai), bet ir ne kiekviena iš mūsų Rasa Čiunė. 

Na o mes susitinkame Mados Infekcijoje, Šiuolaikinio meno centre kovo 17-18 dienomis, kur bus parodyta 18 kolekcijų, kurias pristatys Lietuvos dizaineriai bei svečiai iš Lenkijos.

Nuotraukos: Tautvydas Stukas





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig