2017 m. kovo 5 d., sekmadienis

Matrix Hello Blondie CHAMOMILE šampūnas


Prieš dažant plaukus šviesiu atspalviu arba balinant galiukus, pagalvokite, ar pasiruošę daugiau pinigų skirti plaukų priežiūrai, pirkti brangesnius šampūnus, plaukų kaukes ir dažniau eiti į kirpyklas? Kodėl aš taip sakau? Nes prieš šviesinat plaukus net neįsivaizdavau kaip skiriasi šviesių ir tamsių plaukų priežiūra. Taip, pagaliau mano plaukai jau ne pereoksidinės baltos spalvos, bet specialių priemonių vis gi reikalauja. Šiandien mūsų pokalbis apie Matrix Hello Blondie CHAMOMILE šampūną, kuris skirtas šviesių plaukų ypatingai priežiūrai.




Matrix Hello Blondie CHAMOMILE šampūnas yra plaukų priežiūros priemonė, skirta būtent šviesių plaukų puoselėjimui. Šampūnas praturtintas ramunėlėmis, kurios švelniai valo plaukus bei suteikia jiems ypatingo švelnumo. Naudojant Matrix Hello Blondie CHAMOMILE šampūną, šviesūs plaukai yra apsaugomi nuo vėlimosi, įgauna nuostabus spindesio bei įvairialypę spalvą. 
Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų. Trinkite kol pradės putoti. Nuplaukite vandeniu. Toliau naudokite Matrix Total Results Hello Blondie kondicionierių. Patekus į akis, nedelsdami jas praplaukite vandeniu.

Profesionali kosmetika MATRIX suformuoja šukuoseną bei rūpinasi plaukų grožiu ir sveikata, suteikia ilgalaikį efektą ir nepriekaištingą rezultatą. Originalios patentuotos technologijos dėka, MATRIX grožio priemonės atgaivina nusilpusius plaukus, padeda apsaugoti nuo kenksmingo aplinkos poveikio, nedirgina galvos odos.

Talpa: 300 ml.

Kaina: 10,90 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Su Matrix plaukų priežiūros priemonėmis mano santykiai nėra lengvi, ne visos priemonės tinka ir patinka mano plaukams, tai reiškia tik vieną, geriausiai, kai priemonės parenka profesionalas. Patikėkite, parinktos priemonės tikrai tiks ir patiks, o Jūs sutaupysite pinigų bandydami vieną ar kitą plaukų šampūną. Šnekant apie Matrix plaukų liniją šviesiems plaukams, noriu pasakyti, kad yra du tipo šampūnai (kurios logiška turėti savo vonioje norint išlaikyti gražų šaltą blond atspalvį) - Hello Blondie ir So Silver. Pirmas skirtas kiekvienos dienos plaukų priežiūrai, na o kitą rekomenduojama naudoti palaikyti atspalviai vieną kartą per savaitę. Apie violetinius šampūnus mes pašnekėsime jau netrukus, bandysime išrinkti geriausią, na o šiandien apie kiekvienos dienos priežiūrą ir plaukų plovimą. Aš išgirdau mano kirpėjos patarimą "Šampūną reikia rinktis priklausomai nuo galvos odos būklės, galiukai šiuo atveju neturi jokios reikėmės". Logiška, juk galiukams naudojame plaukų kaukes, balzamus ir aliejus. Matrix Hello Blondie CHAMOMILE tinka šviesiems plaukams, jis labai tirštas, maloniai kvepia, gerai pūtuoja, naudojasi taupiai. Didelis pliusas - patogus įpakavimas. Labai patiko ir tai, kad plaukai po naudojimo labai minkšti, aišku be plaukų kaukės niekur, bet skirtumas tikrai jaučiasi. Man labai patiko rezultatas, todėl drąsiai rekomenduoju šį šampūną visoms blondinėms.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig