2017 m. kovo 5 d., sekmadienis

Maybelline Baby Lips


Aš atsimenu, kai Lenkijoje pirmą kartą pamačiau Baby Lips lūpų balzamus. O wow, Lietuvoje jų dar nebuvo. Nežinau kaip, bet Maybelline sugeba paprastus (ir būkime realistais neįspūdingus) lūpų balzamus paversti geidžiamiausiais ir perkamiausiais pasaulyje. 






Mano nuomonė:

Baby Lips yra kiekvienos iš mano rankinių, nes jie atrodo labai gražiai, žaismingai ir stilingai. Kiekvieną Baby Lips lūpų blizgį malonu pasiimti į rankas, na o kolekcijos atkeliauja vis dažniau ir dažniau. Tikrai neslėpsiu, mano mėgstamiausi yra iš kalėdinės kolekcijos su obuoliais ir cukraus vatos skoniais, na o Baby Lips blizgesiai su blizgučiais mano 'must have'. Ir nors labai didelio lūpų maitinimo ir drėkinimo nereikia net laukti, aš vistiek juos naudoju. Paskutinė gauta kolekcija metinė man nelabai, aš tiesiog gal nelabai mėgstu mėtinio kvapo ir skonio, bet tiek spalvos, tiek įpakavimas, tiek išspausta širdutė - viskas super cool. Aš išbandžiau vieną spalvą, pasikeitimų nerasta, todėl kitos dvi jau pirmadienį bus GuveAway konkurse. Laukite naujienų ir gero savaitgalio....


PR sample







SHARE:

2 komentarai

  1. O kur paveiksliuke jie visi su spalva ar be? Raudonas tas ypač domintų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su labai lengvu atspalviu, du iš jų keliauja į Giveaway konkursą, todėl mergina kuri laimės galės bandyti namuose ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig