2017 m. kovo 14 d., antradienis

RED LIPS


Labas rytas, mano brangieji, pavasaris - laikas atnaujinti savo drabužinės tūrinį. Na o jeigu jau ne atnaujinti, bent jau peržiūrėti esamus drabužius. Juk jau laikas traukti gražias palaidines, lengvesnius švarkus ir aukštakulnius. Šį kartą pagrindinis akcentas - raudonos lūpos.


 Aš labai ilgai žiūrėjau į šituos baltus marškinius su raudonos spalvos lūpomis, iš vienos pusės geriau turėti vienus marškinius, tačiau visiškai baltus, klasikinius, kurie tinka visur ir visada. Mano drabužinėje bazinių drabužių pilnai užtenka, todėl galima leisti sau nusipirkti ką nors įdomesnio, ypač jeigu tu esi grožio blogeris, o raudonos lūpos tavo vizitinė kortelė.

Kas patiko labiausiai - labai plona marškinių medžiaga, tačiau marškiniai glamžosi labai labai greitai. Aš manau juos reikia nešioti tik solo, nes užsidėjus švarką, o toliau jį nusiėmus gali lakti nemaloni staigmena. Dydis pilnai atitinka, todėl prieš užsakant patikrinkite išmatavimus. Siuntos iš www.romwe.com atkeliauja per geras dvi-tris savaites, juos atveža mano kurjeris.

Na ir dar viena išvada, žiūrint į nuotraukas, laikas atnaujinti savo džinsus. Atrodo tokie jau faini, minkšti ir gražios spalvos, tačiau jau prarado savo formą ir išsitampė. Ech, savaitgalį manęs laukia parduotuvės ir naujų, tobulų džinsų paieška.






Marškiniai - Romwe
Džinsai - ZARA
Aukštakulniai - http://www.yoshop.com/
Laikrodis - KOMONO
Švarkas - MANGO
Plaukai - www.inhair.lt








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig