2017 m. balandžio 3 d., pirmadienis

The Best Beauty Products (kovas)


Labas rytas, mano brangieji, nepastebimai prabėgo pirmasis pavasario mėnuo, todėl pats laikas papasakoti apie geriausias ir dažniausiai naudojamas kosmetikos priemones. Labai norėjau tai padaryti vakar, bet mano nuotraukos tokios didelės, kad Lux Express autobuse jos neatsidaro, o be nuotraukų aprašyti priemones labai jau sunku. Todėl vakar leidau sau pailsėti ir tiesiog pažiūrėti gerą filmą (apie įtakingą moterį su Prada rankine), na o šiandien iš pat ryto jau prie darbų ir blogo įrašų.




Pavasaris - laikas lengvam makiažui, todėl mano dažniausiai naudojama kreminė pudra buvo Dior Star, ji maskuoja vidutiniškai ir suteikia veidui labai sveiką 'glow' efektą. Tačiau visiškai neįsivaizduoju savo gyvenimo be Smashbox makiažo pagrindo, kuris gerai maskuoja trukumus ir išlygina veido odos reljefą. 

Maskavome paakius su NYX Gotcha paakių maskuokliu, kuris tapo tiesiog nepakeičiamas mano kosmetinėje. Turiu net du atspalvius, šviesesnį naudoju paakių zonoje, na o tamsesnį spuogų ir nosies zonos maskavimui. Kodėl man nepriliko visos spalvotos paletės? Jos irgi geros, tačiau neturiu aš tų problemų ir raudonio tiek, kad man reikėtų paletės, man pilnai užtenka vienos spalvos gero maskuoklio, šį kartą tai buvo NYX.

Negaliu nepaminėti MAC higlighterio, Beamicg Blush, kuris tiesiog tobulas, džiaugiuosi kad nusipirkau. Negaliu nepaminėti ir NYX Nofilter pudros, kurią naudojau beveik kiekvieną dieną, nes patiko ir prilipo, na o rezultatas veidrodyje tikrai džiugina. Dabar žiūriu į NYX naują kreminę pudrą, labai noriu išbandyti, gal kokią dieną reikia nueiti į Panoramą be makiažą?





Nors lūpų dažų naudojau be galo daug, mano mėgstamiausias buvo raudoni, matiniai iš  Urban Decay Mega Matte 714, tobulai graži klasikinė raudona. 
Tikriausiai matėte, kad gavau be galo ir krašto naujų blakstienų tušų testavimui, tačiau mėgstamiausias taip ir liko YSL ir Urban Decay, ten užtenka vos kelis kartus prabraukti pro blakstienas ir rezultatas wow.


Šnekant apie veido priežiūrą noriu pasakyti, kad čia pagrindiniu smuiku grojo Lancome, nes Visionnaire veido priežiūros priemonės mano mėgstamiausios, poveikis nerealus. Kam pasakau, kad man 33 metai, net netiki. Ir tai ne bandymas susidraugauti arba pasakyti kažką malonaus, tai faktas.
Nors iš pirmo pabandymo Clinique Pep Start nepadarė tokio didelio įspūdžio, bet po truputį aš pradėjau šį veido šveitiklį naudoti vis dažniau ir dažniau, ką galvojate? Patiko nerealiai. Mažos šveitiklio daleles gerai nušveičia veido odą,švelnina ir puoselėja, na o kremai po tokio šveitiklio naudojimo susigeria greičiau ir geriau.
Šio mėnesio oficialiu kvapu buvo Roberto Cavalli Paradisio Assoluto, nuostabus, saldus ir gundantis kvapas, atostogų svajonė.


Po plaukų dažymo praėjo ilgiau nei mėnuo, todėl labai aštriai atsistojo klausimas apie kovą su geltonais plaukais. jau seniai man dėl to galva neskaudėjo, o dabar galiukai tapo šviesesni, na o perėjimas (tarp tamsios ir šviesios spalvos) geltonuoja žvėriškai. Labai patiko švelni ir plaukus maitinanti REF Colour Boost plaukų kaukė, kuri ne tik kovoja su geltonumu, tačiau ir puoselėja mano plaukus. Labai dažnai tokios priemonės dar labiau išsausina, o čia tobulas efektas.

Jeigu reikėtų įvardinti Geriausią Nashi Argan priemonę, tai be jokios abejonės būtų purškiamas kondicionerius, kuris atstato plaukus, palengvina sušukavimą ir taip skaniai kvepia.

Plaukams spindesio per renginius suteikė Davines purškiklis, kuris neriebina plaukų ir yra mano renginių ir fotografavimosi 'must have'

Na ir pabaigai dar viena tobula kosmetikos priemonė - tai Coriander rankų kremas iš Kiehl's. Jis visą mėnesį stovi prie mano kompiuterio, naudojamas pastoviai, į dieną kelis kartus. Akinčiau, aš kremo rankoms beveik nenaudojau, o dabar jaučiasi, kad rankos išsausėja, todėl tai tapo būtinumu.


Tokios kosmetikos priemonės buvo naudojamos šį mėnesį dažniausiai. Logiška, kad visų naudojamų priemonių paminėti neįmanoma, tačiau jau ruošiamas įrašas kosmetinė su savimi, vat ten tai kur kas įdomiau ir daugiau ką aptarti.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig