2018 m. kovo 16 d., penktadienis

Deichmann pavasario tendencijos


Pati negaliu patikėti savo darbingu šiandien, dar nėra dešimtos ryto, o aš jau rašau trečią įrašą į blogą, kaip senais gerais laikas, plius spėjau pabaigti savo kitus darbus, liko tik atsakyti į interviu klausimus ir bis viskas. Labai noriu pasidalinti su jumis šio pavasario Deichmann avalynės tendencijomis ir keliais patarimais, kaip reikėtų derinti svajonių avalynę.



2018 m. pavasario/vasaros avalynės tendencijos kontrastingos kaip niekada: nuo puošnių, bet subtilių espadrilių, iki grubių sportinių batelių ar 1980-ųjų įkvėptos avalynės smailiu kulniuku. Nuo švelnių pastelinių spalvų, iki ryškių ir akį rėžiančių atspalvių ar tekstūrų – šį pavasarį derinsime nesuderinama. „Žvelgiant į „Deichmann“ pavasario/vasaros avalynės tendencijas atrodo, kad šiltasis sezonas išties palankus drąsaus, bet tuo pat metu itin moteriško ir subtilaus stiliaus mėgėjoms“, teigia stilistė Viktorija Šaulytė ir dalinasi madingiausiųjų sezono avalynės tendencijų dešimtuku.

1.     „Tėčio“ stiliaus sportbačiai ant platformų
Klasikiniai „tėčio“ sportbačiai sugrįžta, tačiau šiemet jie įgauna kiek kitokią formą: modernūs batų siluetai, guminiai padai ir šiuolaikiškos medžiagos bei spalvos. Tai tarsi supaprastinta 90-ųjų versija, kuri daug elegantiškesnė ir lengvesnė.
2.     Į madą sugrįžtantis „kitten“ kulniukas
Viena iš įdomiausių 2018 m. pavasario/vasaros avalynės tendencijų – batai mažu kulniuku. Tai puikus būdas kilstelėti kojas, nes tai suteikia elegancijos, tačiau tinka ir toms, kurioms sunku balansuoti ant aukštakulnių.  
3.     Šlepetės ne tik namuose
Praėjusiais metais visur buvo galima pastebėti įspiriamus batus: gatvėse, parduotuvėse ir „Instagram“ stileivų deriniuose – jie užkariavo mados pasaulį. Ši tendencija išliks stipri ir 2018 metais – tokie bateliai (angl. mules) vis dar karaliauja parduotuvių lentynose.
4.     Aukštos platformos? Taip!
Anot V. Šaulytės, šį sezoną platformas matysime visur ir jos bus pačios įvairiausios – nuo blokinio tipo, be jokio nuolydžio, iki labiau tradicinių, primenančių aukštakulnius.

5.  Elegantiški kaspinai

Žaismingumo ir elegantiškumo suteikiantys kaspinėliai šį šiltąjį sezoną yra visur: ant basučių, įspiriamų vasarinių batelių ir sportbačių.
6.     Pastelinės spalvos
Nors pavasarį pradėti naujomis spalvomis nėra naujiena, šiemet ši tendencija ryški, kaip niekad – šiemet podiumus užkariavo nuotaikingi, įvairiausių spalvų pasteliniai bateliai.
7.     Flower power arba gėlių raštai ir siuvinėjimai
Šiemet savo avalynės kolekciją papildykite bateliais, margintais gėlių raštais bei aplikacijomis. Ši tendencija tapo populiari dar pernai, tačiau nežada trauktis iš madingiausiųjų sąrašo ir šiemet.
8.     Dirželiai ir vėl madingi
Tarp 2018 metų tendencijų – ir raišteliais puošti batai, ypač pabrėžiantys kulkšnį.
Dirželius riškite kaip tik norite, pavyzdžiui, kaip skarelę ar šilko kaspinėlį. Nebijokite ir kietų mazgų – tai tik suteiks papildomo žavesio net ir lengvoms basutėms ar klasikiniams batams.
9.     Blizgučiai ir spindesys šokių aikštelės topas  
Pernai garderobus ir spintas užkariavęs „metallic“ efektas šiemet taip pat išlieka topų viršūnėse.
10.  Kailis ir plunksnos
Šiemet atsigręžiame į gamtą ne tik per gėlių siuvinėjimus, madingiausiųjų sąraše lieka kailio ir plunksnų motyvai. Šį sezoną pamatysime juos ant įvairiausių batų modelių: balerinų, basučių, masyvių aulinukų ir net klasikinių aukštakulnių.

Čia jeigu trumpai apie tendencijas ir siūlomus variantus, na o mums kur kas svarbesnis praktinis panaudojimas ir bendras vaizdas, a ne? Todėl aš padariau kaip įmanoma daugiau nuotraukų (taip, taip, ir desertų nuotraukų, nes vis laikausi dietos, tačiau kelias braškes sau suvalgyti leidau).
Kas patiko asmeniškai man: pastelinės spalvos: tokio tipo avalynę derinti lengviausiai, nesvarbu, arba mėlynos spalvos tavo suknelė, ar rožinė, bet kokios pudrinės spalvos avalynė atrodys idealiai, o tavo įvaizdis bus labai lengvas ir be galo pavasariškas.

Ne, man nepatinka dideli ir beformiai sportiniai batai. Puikiai suprantu, tokios tendencijos, tačiau man tai atrodo nors ir be galo madinga, tačiau negražu. Jeigu Jums mada kelia nuotaiką, o stilius svarbiau ir bendrą vaizdą, Deichmann parduotuvėje tikrai rasite norimus variantus.

Blizgučiai ir kailinis buvo labai madingi praeitą sezoną, puikiai pamenu, kaip ieškojau parduotuvėje norimo modelio o niekur nebuvo. Pagaliau mada atėjo iki Lietuvos rinkos. Tokie avalynės modeliai atrodo labai stilingai ir įspūdingai, tačiau praktiką parodo, kad basutes užsidėsite maksimum kelis kartus.

Kitten kulniukas tikrasis mūsų išsigelbėjimas, tokie aukštakulniai (man net liežuvis neapsiverčia jų taip pavadinti) be galo patogūs ir atrodo super įspūdingai, jie tinkami tiek kiekvienai dienai, tiek vakarui prie kiek ilgesnio ir pusto sijono.

Šlepetės šios vasaros 'must have'. Ne, niekas neplanuoja derinti jų su šortais, mano akimis idealiausias derinys su šilkinėmis kelnėmis arba vintažiniais džinsais. Svarbiausiai, kojos nepavargsta. pasirodo, mada gali būti ir patogi. ;-)

Žiūrime nuotraukas ir renkamės gražiausią modelį. Ką išsirinkau aš? Rožinės pastelinės spalvos batelius ant lygaus pado. Yesss, šį kartą nusprendžiau pagalvoti apie patogumą, nes vakarais kojos skauda taip, kad sunku galvoti apie ką nors kitą, negu apie sofą ir serialus, o vasarą labiau norisi į miestą pasivaikščiuoti, o tam reikia patogios ir madingos avalynės.



































SHARE:

6 komentarai

  1. Your style is so unique in comparison to other people I ave read stuff from. Many thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just bookmark this web site. happy anniversary to my wife


    AtsakytiPanaikinti
  2. iobit-uninstaller-pro-crackis a tool that helps you to completely remove any unwanted software from your PC to free up disk space and speed up your PC. To make the performance better.
    freeprokeys

    AtsakytiPanaikinti
  3. I really enjoy reading your post about this Posting. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys, thanks for sharing Bullguard Antivirus Crack

    AtsakytiPanaikinti

  4. I am very happy to read this article. Thanks for giving us Amazing info. Fantastic post.
    Thanks For Sharing such an informative article, Im taking your feed also, Thanks.hotspot shield 5.0.2 crack

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig