2018 m. spalio 16 d., antradienis

Herbal-Infused Micellar Cleansing Water


Šiandien mano draugė Darja man pasakė : "Na ką rašyti apie micelinį vandenį, dažniausiai, jie vis vienodi, todėl svarbu, kad jie kainuotų prieinamai ir gerai valytų makiažą". Taip, dalis tiesios tame yra, aš net susimąsčiau, apie pinigus išleistus Dior makiažo valymo priemonėms. Mano nuomonė visiškai kitokia, aš manau, kad micelinis vanduo turi ne tik gerai valyti makiažą, bet ir nedirginti, bei nesausinti odos. Gana seniai į mano rankas pateko Kiehl's, šiandien pasakojimas apie jį.






Mano nuomonė:

Makiažą būtina ne tik tobulai atlikti, bet ir gerai nuvalyti, tik tada jūsų oda bus dėkinga, graži ir švitinti. Sutinkate? Aš naudoju gana stiprias priemones savo makiažui, nes nuotraukose viskas turi atrodyti gerai ir nepriekaištingai. Būtent todėl ir makiažo valymui negailiu pinigų. Man labai svarbu, kad priemonė ne tik nuvalytų makiažo likučius ir veido nešvarumus (riebalų perteklius ir pan), bet ir gerai drėkintų, nesausintų ir netrauktų odos. Kodėl man patiko Herbal-Infused Micellar Cleansing Water?
Pasak gamintojo, Kiehl's micelinis vanduo tinka net labai jautriai odai ir nesukelia alerginės reakcijos (man tai svarbiausia), vandens nereikia nuplauti ir papildomai nuvalyti (aš vistiek tą darau), vandens sudėtyje net 99,8% natūralių ingredientų, melisos hidrolatas puikiai drėkina, o eterinis čiobrelių aliejus suteikia priemonei nuostabų žolelių aromatą.
Aš nuoširdžiai mėgstu Kiehl's. Ne, tikriausiai reikia sakyti kiek kitaip, mano oda mėgsta Kiehl's, todėl be jokios abejonės micelinis vanduo labai tiko ir patiko. Herbal-Infused Micellar Cleansing Water turi nuostabų žolelių aromatą, kuris labai natūralus ir neerzina naudojant. Micelinis vanduo gerai nuvalo makiažą, nedirgina ir nesausina odos. Ar yra skirtumas tarp jo ir kitų bandytų micelinių vandenukų? Tikrai taip, Pupa labai vandeningas (iš kitos pusės, o koks turėtų būti vanduo), Kiehl's jaučiasi papildomi ingredientai, kurie suteikia vandenukui svorio, o Garbier man visiškai netinka. Toks ir pasirinkimas, todėl aš iš savo pusės drąsiai rekomenduoju išbandyti Kiehl's jeigu jūsų oda labai jautri ir reikalauja papildomos priežiūros.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig