2020 m. gegužės 22 d., penktadienis

Makiažas su Sante naujienomis



Sveiki, mano brangieji, skubu Jums papasakoti apie natūralias kosmetikos priemones Sante, kurias aš atradau bioteka.lt ir zeroteka.lt parduotuvėse. Puikiai žinote, kad aš apsuku kelis ratus, kol išsirenku tai, kas man patinka. Paskutiniu metu mano prioritetas natūralios ir geros sudėties kosmetikos priemones, pradėjau nuo veido priežiūros, perėjau prie namų valymo priemonių ir prie ekologiškų produktų, na o dabar ir mano kosmetinėje karaliauja natūralumas. Didelė klaida galvoti, kad tokios priemonės kainuoja brangiai ir neprieinamos kiekvienam. Aš atradau kokybišką prekės ženklą Sante, kur nereali sudėtis, gražios spalvos, o pats svarbiausias dalykas, labai draugiškos kainos. Šiandien apie man patikusias priemones pašnekėsime plačiau, tačiau iš karto noriu pasakyti, kad Bioteka siūlo savo pirkėjams net 25% nuolaida visai dekoratyvinei kosmetikai, o tai velniškai geras pasiūlymas.





Ar tikrai grožis turi reikalauti aukų? Nuo šiol grožis gali būti sveikas. Sante dekoratyvinė kosmetika sukurta itin jautriai odai. Sertifikuota BDIH, pagaminta iš natūralių augalinių ekstraktų ir aliejų. Jie padeda odai išlikti jaunai, sveikai ir spindinčiai. Sante dekoratyvinė kosmetika pagaminta be parabenų, mineralinių aliejų, sintetinių dažiklių, dirbtinių kvapų ar konservantų. Būk graži, būk pati gražiausia!

Kur pirkti: Bioteka
 














Mano nuomonė:

Pradėsime nuo pačios pradžios,  nuo mano pirmosios pažinties su Sante kosmetikos ženklu. Viskas buvo labai paprasta, gavau testavimui nerealų nude spalvos lūpų blizgį, kurį galite pamatyti nuotraukose, prie jo dar grįšime, o aš trumpai papasakosiu apie savo pasirinkimą.
Gamintojas siūlo labai daug skirtingų kosmetikos priemonių, kreminių pudrų, kontūravimo rinkinukų, šešėlių ir lūpų blizgesių, pasirinkti tikrai galės kiekvienas. Žiūrint į kremines pudras supratau, noriu matiškumo, o ne glow efekto, todėl mano pirkinių krepšelyje atsirado Sante matinis makiažo pagrindas, spalva 02. Galiu pasakyti, kad tai vienintelė priemonė kuri nelabai patiko. Kodėl? Tikriausiai matinės pudros ne mano istorija, reikia rintis glow efetą. Pudra labai tirštos konsistencjos, spalva gana šviesi, pasiskirsto gerai, maskuoja vidutiniškai, ant mano veido paryškina poras ir atrodo nenatūraliai. 
Aišku, panaudojus Sante kompaktine pudra, vaizdas keičiasi kardinaliai į gerąją pusę. Pasakysiu iš karto, Sante kompaktinė pudra mano naujoji meilė. Rekomenduoju visiems, kam patinka lengvas makiažo fiksavmas, natūrali sudėtis, kokybiški įpakavimai ir lengvas glow efektas. Mano turima spalva Golden Beige, idealiai tinka lengvai įdegusiam veidui. Pudros įpakavimas sunkus, kokybiškas, baltas, su patogiu veidrodžiu. Glow efektas pasiekiamas su labai mažai auksinės spalvos blizgučiais, kurie vizualiai nesimato ir nesijaučia ant veido, bet taip gerai atrodo, taip tinkamai maskuoja poras ir vizualiai gražina veido odą. Aš naudoju pudrą ir solo, maskavimas vidutinis, tačiau tas tas saulės pabučiuotas odos efektas atrodo pasakiškai, todėl labai rekomenduoju nusipirkti.
Dar viena mano rekomendacija Sante skaistalai, vienas įpakavimas ir labai daug skirtingų atspalvių. labai praverčia darant skirtingus makiažus. Gamintojus siūlo du skirtingus atspalvius, mano ryškesnis variantas, bet aš labai patenkinta. Pradžioje su dideliu šepetėliu buvo sunku atskirti atspalvius ir gaudavosi per ryšiai, o dabar labai džiaugiuosi savo pasirinkimu.
Mano meilė numeris 2, antakių gelis. Jau tikriausiai matėte, kad aš grįžau prie mano natūralios antakių formos, man jau nebereikia pieštuko ir kitų priemonių, man reikia tik gelio, kuris fiksuoja ir suteikia spalvos. Sante antakių gelis tobulas, jis labai pigmentuotas, atspalvis šiltas ir puikiai fiksuoja. Galiu pasakyti dar daugiau, tai geriausias gelis kuri aš esu kada nors bandžiusi.
Negaliu nepaminėti ir Sante akių pieštuko, kuris labai minkštas, pigmentuotas ir tikrai vertas dėmesio. Jeigu man duotų testuoti paprastą ir natūralios sudėties Sante pieštuką, aš didelio skirtumo tikrai neatrasčiau, tai kodėl reikia naudoti 'blogiukus'? Geriau rinktis natūralios sudėties kosmetikos priemones, patikėkite, oda jums tikrai bus labai dėkinga.
Paskutinis mano sąraše mano mėgstamiausias Sante lūpų blizgesys su auksinės spalvos blizgučiais, patogus aplikatorius, fantastiškas rezultatas ir auksinės spalvos blizgučiai. Nuo šito blizgesio prasidėjo mano meilė Sante kosmetikai, aš jau peržiūrėjau visą sąrašą ir supratau, noriu ir šešėlių, ir higlighterio ir kontūravimo priemonės.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai džiaugiuosi atradus Sante kosmetikos priemones, o Jums nuotraukoje norėjau parodyti ir Dr. Hauschka žalios spalvos blakstienų tušą, kuris privalo atsirasti jūsų kosmetinėje. Priminu, kad bioteka.lt parduotuvėje taikoma net 25% nuolaida visai dekoratyvinei kosmetikai.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig