2020 m. birželio 30 d., antradienis

Antipodes naujienos ir veido priežiūros rutina



Labas rytas, mano brangieji, kažkaip seniai mes su Jumis nešnekėjome apie mano mėgstamiausią Antipodes kosmetiką, aš juk gavau naujienas testavimui. Reikia skubiai taisyti padėtį, todėl šiandien jūsų dėmesiui giliai drėkinantis vandeninis gelis ir odą šviesinantis paakių kremas su manuka medumi.



Šis odą šviesinantis Antipodes® Manuka Honey Skin-Brightening Eye Cream paakių kremas sudėtyje turi šluotinių sėklučių (manuka) medaus, Vinanza vynuogių sėklų antioksidanto, kurie kartu su kitais prabangiais, natūraliais ingredientais suteikia gaivos ir drėgmės odai aplink akis. Moksliškai patvirtintas poveikis užtikrina stangrinantį, šviesinantį, odą jauninantį Manuka medaus kremo poveikį paakių odai.

Pasaulyje pripažintas šluotinių sėklučių (manuka) medus iš Naujosios Zelandijos pasižymi drėkinamosiomis ir odos pigmentaciją veikiančiomis galiomis. Šis kremas padeda sudrėkinti ir atgaivinti paakių odos audinius. Šioje prabangioje formulėje yra lenkoraninių albicijų žiedlapių, sumaišytų su revoliuciniu antioksidantu Vinanza® iš vynuogių ir kivių, moksliškai įrodytų kaip šviesinančių odą, veikiančių melanino gamybą. Maloniai kvepia medumi.

Gyvybės gurkšnis Jūsų odai, tegul ji tampa skaisti ir švytinti. Antipodes® Baptise H2O giliai odą dėkinantis vandeninis gelis akimirksniu suteiks trokštamos drėgmės neapsunkindamas. Sudėtyje vertingasis manuka medus, augalinės kilmės hialurono rūgštis, kinrožės ir dar daugiau egzotiškų ir prabangių gamtos turtų iš Naujosios Zelandijos, kurie padeda palaikyti ląstelių atsinaujinimą, stiprina ir apsaugo odą. Gelis kvepia rožėmis, tinka visų tipų odai, ypač sausai ir dehidratuotai.
Besvorė intensyvaus poveikio formulė ištroškusią odą prisotina tyros natūralios drėgmės. Efektyviai numalšina odos troškulį be sunkumo ar riebumo pojūčio. Visame pasaulyje garsus manuka medus iš Naujosios Zelandijos kartu su augalinės kilmės hialurono rūgštimi vertinami dėl gebėjimo padėti odai išlaikyti drėgmę. Pluoštinių zelandlinų gelis, juosvųjų taurėpaparčių ir kinrožių ekstraktai palaiko ląstelių atsinaujinimą, stangrina ir apsaugo odą.
Gelis lengvai susigeria į odą ir galingai drėkina odą, visą dieną ir naktį. Šis vandeninis gelis ant odos nugula nuostabia gaiva, lyg panirtumėte po vandeniu. Maloniai kvepia šviežiais rožių žiedlapiais. Oda tarsi gimsta iš naujo.
Kliniškai įrodyta, jog padidina odos drėgmės lygį 52% praėjus 24 valandoms.
Kur pirkti: Bioteka.lt












Mano nuomonė:

Apie Antipodes galima daug girdėti ir skaityti, tačiau aš labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems, tik tada turėsite galutinę nuomonę, o aš iš savo pusės galiu garantuoti, patiks. Aš visa savo širdimi myliu Antipodes veido ir kosmetikos priežiūros priemones, ir kai tik atsiranda naujiena, ji keliauja pas mane. Šį kartą pas mane atkeliavo gelio tekstūros drėkinamasis kremas, kuris idealiai tinka vasarai. Aš manau, kad jis net buvo sukurtas šiltiems orams, kad drėkinti oda, tačiau nepasunkinti ir nepalikti riebaus blizgesio. Jeigu visą pavasarį aš su malonumu naudojau jazminų aliejų veidu, tai atšilus orams perėjau prie drėkinamojo kremo. Antipodes veido kremas turi labai lengvą natūralų rožių aromatą, puikiai drėkina, atgaivina, stangrina ir švelnina veido odą. Aš manau, jis idealiai tiks visų tipo odai, tačiau visus privalumus tikrai įvertins mišrios odos savininkės, kurie ieško to vienintelio tobulo veido kremo. Kremas gali būti naudojimas kaip makiažo pagrindas, nes susigeria akimirksniu.
Antipodes paakius šviesinantis kremas su manuka medumi visiškai kitoks, jis tirštas, kvepia medumi ir gerai maitina paakių odą. Man kremas kiek sunkokas vasaros sezonui, todėl jį naudoju tik vakarais, kai tepu ant veido kiek riebesnias priemones, nei dienai. Antipodes kremas puikiai maitina, suteikia švelnumo ir pašviesina paakių odą. Aš galiu pasakyti, tai vienas iš unikaliausių kremų, nes vizualiai poveikis pasimato jau po savaitės naudojimo.
Savo Antipodes veido odos priežiūros rutiną aš papildžiau jazminų aliejuku (apie kurį pasakoju čia) ir makiažo valymo kremu (apie kurį skaitome čia). 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Antipodes mano mėgstamiausias veido odos priežiūros ženklas, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti.


PR samle

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig