2020 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Hydrophil levandų muilas, muilo kišenėlė ir dantų šepetėlis


Labas rytas, mano brangieji, negaliu nepasidalinti su Jumis savo atradimais. Jeigu apie bambukinius dantų šeetėlius mes jau šnekėjome bloge, tai kišenėlę muilui mačiau pirmą kartą gyvenime. Aš nuoširdžiai galvojau kad tai kūno šveitimui tinkanti priemonė. Vienu žodžiu, mano pirmoji pažintis su Hydrophil priemonėmis buvo labai sėkminga, apie tai šiandien atsiliepimas tinkaraštyje.



Itin švelnus bambukinis dantų šepetėlis. Šereliai iš augalinės kilmės nailono, pagaminto iš ricinos augalo sėklų, be BPA ir naftos produktų. Rankena pagamintas iš Maso bambuko užauginto be trąšų ir pesticidų. Maso bambukas auga greičau nei kiti medžiai todėl efektyviau mažina CO2 kiekį. Dažymui naudojami ekologiški AURO dažai.

Šis mažas maišelis gali daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio! Tai jaukūs namai Tavo mažiems muilo gabaliukams, kurie visus muilo gabaliukų likučius surinks kartu ir leis išnaudoti iki galo! Hydrophil muilo kišenėlė puiki naudoti duše ir kaip šveičiamoji pirštinė - patrinkite drėgną su muilo gabaliukais viduje ir švelniai šveiskite kūno odą.

Šis levandomis kvepiantis muilas pagamintas su aukščiausios kokybės alyvuogių, kokosų, saulėgrąžų ir sviestmedžių aliejais. Galite naudoti jį plauti rankoms, kūnui ir net plaukams. Geriausia naudoti kartu su muilo kišenėle, pagaminta iš sizalinių agavų – tokiu atveju muilo likučiai, kurie lengvai išslysta iš delnų, liks kišenėlėje ir leis taupiai sunaudoti muilą. O geriausia dalis ta, kad šiuo muilu galite naudotis maudydamiesi ir ežere ar upėje. Muilas, laikomas kišenėlėje, nepaveiks vandens šaltinių.
Pagaminta vadovaujantis sąžiningos prekybos metodais. Tinka veganams.

Kur pirkti: Bioteka










Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, labiausiai patiko muilo kišenėlės ir natūralaus muilo idėja. Kisenėlė idealiai tinka kūno poliravimui ir šveitimui, o tai gerina kraujotaką ir mažina celiulitą, plius švelnina odą. Aš labai mėgstu šveisti kūną prieš įdegio procedūras, labai rekomenduoju ir Jums tai daryti, tada įdegis išsilaiko ilgiau ir atrodo natūraliai. Dar viena paslaptis - aš visada naudoju šveitiklius ir prieš savaimio įdegį, jokių dėmių ir nelygios spalvos niekada nebūna.
Gamintojas siūlo išbandyti kelių rūšių natūralų Hydrophil muilą, aš turiu su levandomis, aromatas nuostabus. Muilas nesausina odos, jo gamyboje naudojami natūralus ingredientai ir aliejai. Siūloma naudoti muilą ne tik rankų ir kūno plovimui, bet ir plaukams. Plaukams aš nerizikuoju, mano plaukai per daug pažeisti ir reikalauja ypatingos priežiūros, todėl jiems aš naudoju ne tik šampūnus, bet ir kaukes, aliejus, bei kitas atstatančias priemones.
Pabaigai kelis žodžius apie banbukinius dantų šepetėlius, po pirmo pirkimo ir panaudojimo supratau, dabar pirksiu tik tokius ir jokių kitų. Pliusai - jie švelnūs ir gerai valo dantis, neerzina dantenų, puikiai tarnauja ir nekenkia aplinkai ir gamtai. Mano turimi buvo kiek kitokie, Hydrophil aš manau dar vieną labai svarbu pliusą - nudažyta apačia. Toks dizainas neleidžia šepetėliui sušlapti, neatsiranda nemalonus kvapas, o šepetėlis tarnauja ilgiau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokie paprasti dalykai labai praverčia gyvenime, o vien mintis kad visos priemonės natūralios, sąžininga pagamintos ir tinka veganams, šildo mano širdį.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig