2020 m. lapkričio 27 d., penktadienis

Dizao Natural SOS pagalba jūsų veido odai

 


Gero vakaro, mano brangieji, Kaip gražiai ir gaiviai atrodyti po bemiegės nakties, vakarėlio ar ilgo skrydžio? Kaip tai padaryti, jei Jūsų laukia svarbus susitikimas ar fotosesija, o laiko poilsiui visiškai nėra ir reikia atrodyti stulbinamai? Mano paslaptis labai paprasta, - hidrogeliniai padeliai paakių ir lūpų raukšlėms šalinti iš "Dizao Natural".





Jūsų laukia svarbi diena? Atskleisime paslaptį, kaip iš namų išeiti tikra Karaliene. Svarbu skirti pakankamai laiko sau: padaryti gerą šukuoseną, tinkamai parinkti drabužius ir BŪTINAI nepamiršti užsidėti hidrogelinius auksinius padelius paakiams su kolagenu! Jausitės ir būsite nepakartojama.


Hidrogeliniai padeliai prisotinti kolagenu ir kitais aktyviais komponentais, puikiai priglunda prie odos. Priemonė intensyviai drėkina ir glotnina švelnią paakių odą, jau po kelių minučių pastebimas akivaizdus rezultatas. O apie tamsius ratilus ar paburkimą aplink akis jūs pamiršite iš karto. Padeliai prisotina odą mikroelementais, efektyviai stangrina ir suteikia elastingumo. Jūsų oda taps švelnesnė ir spindinti, o jūs būsite pasitikinti savimi. Kaip manote, ar tai pastebės kiti? - Aišku!

Būkite nepakartojama su Dizao.

Naudojimas: uždėti padelius ant švarios paakių odos, palikti 20-30 min. Nuėmus padelius, nuplaukite veidą vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Kur pirkti: www.elevita.lt






Skaidrūs BOTO padeliai gali būti naudojami ne namuose, jie nepastebimi ant odos, todėl drąsiai galite juos naudoti tiek biure, tiek automobilyje ar dirbant sode. Sudėtyje natūralūs komponentai. Miorelaksacinis peptidų poveikis – injekcinių metodų alternatyva, norint sumažinti mimikos raukšles. Puiki priemonė odos stangrinimui ypatingai aktyvioje zonoje. Didesnis padelis padengia lūpas ir odą aplink jas. Jūsų oda bus stangresnė ir akivaizdžiai glotnesnė.


Naudojimas: dėkite BOTO padelį ant švarios odos, palikite 20-30 min. Po to galite jį naudoti ir kitose veido zonose. Nuėmus padelį, nuplaukite veidą vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Kur pirkti: www.elevita.lt




Mano nuomonė:

Puikiai visi suprantame, kad po varakėlių, naktinių skrydžių ar prasto poilsio kartais būna sunku, o kartais ir labai, labai, labai sunku. Didelė problema, nežinau kaip pas Jus, tačiau pas mane - paslėpti nuovargį ir greitai pasiruošti darbui prieš kamerą. Vertinant tai, kad aš esu grožio blogerė, aš turiu atrodyti dar geriau, nei įprastai. Per visas "Mados savaites", renginius ir svarbias forosesijas mane gelbsti paakių ir lūpų kaukes. OMG, duok Dieve sveikatos tam žmogu, kuris sugalvojo šį stebuklą. 
Jeigu yra pasirinkimas, aš renkuosi hidrogelinius paakių padelius su hialuronu arba kolagenu. Auksiniai "Dizao" padeliai paakiams su kolagenu akimirksniu išsprendžia raukšlių problemą suteikiant paakių odai drėgmės, gaivumo ir stangrumo. Padeliai taip pat pašalina tamsius paakių ratilus ir paburkimą aplink akis, kadangi paakių odą prisotina mikroelementais, stangrina ir suteikia elastingumo. Jūsų oda taps šviesi, švelni ir spindinti, o jūs - pasitikinti savimi. Labai rekomenduoju padelius laikyti šaldytuve, tada efektas būna dar stipresnis. Mano pastebėjimas - "Dizao" padeliai gerai laikosi, todėl nebūnai reikia gulėti, galima tiesiog gerti rytinę kavą ir jausti kaip oda akimirksniu tampa gražesne.
Skaidrūs "Dizao" padeliai lūpoms - efektyvi ir patogi injekcinių metodų alternatyva mimikos raukšlių šalinimui, nes ją galite turėti visuomet "po ranka". Jie naikina lūpų raukšles ir idealiai drėkina odą.
Visa tai galite įsigyti iš "Elevita" el. parduotuvės, kuri savo pirkėjams siūlo labai platų "Dizao" padelių ir kaukių asortimentą, todėl labai kviečių išbandyti ir pasiruošti šventinėms fotosesijoms iš anksto.

Reklama













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig